Wil Je De Fritel GR2275 Kopen? Lees dan snel de Review!

Ben je ook zo dol op tosti’s? Misschien vind je het, net zoals vele anderen, ook leuk om allerlei etenswaren te grillen of barbecueën. Dankzij de hedendaagse technologie, hoef je geen hele barbecue set op te zetten om te genieten van lekkere, gegrilde of gebarbecuede etenswaren. Je kunt namelijk al gemakkelijk met een elektrische grill heerlijke tosti’s, panini’s of gebarbecued vlees klaarmaken. Een grill die uitsteekt vanwege zijn gebruiksgemak en unieke eigenschappen is de Fritel GR2275. Deze grill is zo geavanceerd dat je nooit meer te maken krijgt met geplette tosti’s. Het doet er niet eens toe hoe dik je broodje is, omdat de bovenste grillplaat zich automatisch aanpast aan de dikte van je gerecht.

Als je kiest voor een product van het merk Fritel, dan weet je zeker dat je een goede keus hebt gemaakt. Dit Belgische merk staat namelijk al geruime tijd bekend om topkwaliteit producten voor het grillen, bakken en frituren. De fabrikant vervaardigt bovendien ook apparaten die ervoor zorgen dat je lekkere snacks kunt bereiden. Zelfs voor fun cooking kun je bij hen terecht. De producten van Fritel worden gemaakt in Hasselt en zijn van topkwaliteit. Daarnaast worden ze zodanig ontworpen dat ze altijd gebruiksvriendelijk zijn en gemakkelijk te onderhouden. Design staat bij deze fabrikant ook centraal, dus de Fritel producten mogen zeker gezien worden!

Review over de Fritel GR2275

Een zelfgemaakte hamburger is niet helemaal klaar voordat hij even op de grill heeft gestaan. Hetzelfde geldt voor een broodje gezond met gekookt ei, plakjes kaas, slablaadjes, tomaat en misschien ook een lekker sausje. Als je het helemaal eens bent met deze stelling, dan heb je waarschijnlijk ook al meegemaakt dat je de burger of het broodje op de grill hebt gezet en hij er daarna niet meer hetzelfde uitzag. Veel grills zorgen er namelijk voor dat je lekkernij wordt geplet. Echter, als je gebruik maakt van de Fritel GR2275, dan weet je van tevoren dat dit je niet zal overkomen. Deze grill heeft namelijk een unieke bovenste plaat. De plaat past zich aan op de dikte van je boterhammen of het stuk vlees dat je eronder legt. Hierdoor worden je voedingsmiddelen niet meer platgedrukt.

Dankzij deze unieke eigenschap van de Fritel GR2275, kun je gerust een extra stukje kaas op je tosti zetten voor een nog lekkerdere maaltijd. Als je extra kaas zet, hoef je je overigens ook geen zorgen te maken dat je extra vetten binnenkrijgt. Het overtollige vet loopt namelijk gemakkelijk weg in het opvangbakje en blijft hierdoor niet in je brood. Je eet dus niet alleen smakelijk, maar ook gezond. Met dit apparaat hoef je je ook geen zorgen te maken dat je het brood of je stuk vlees per ongeluk te lang in de contactgrill laat. De grill is namelijk voorzien van een indicatielampje, dat gaat branden wanneer je gerecht klaar is. Heb je nu je lekkernijen bereid en heerlijk gegeten? Dan klik je, nadat ze zijn afgekoeld, gemakkelijk de bakplaten van de grill los. Vervolgens kun je ze in de vaatwasmachine zetten. Hard poetsen behoort dus tot het verleden!

Fritel GR2275

Voordelen van de Fritel GR2275

Wanneer je op zoek gaat naar een bepaald apparaat, dan lees je vaak eerst over de eigenschappen ervan. Echter, behalve de unieke eigenschappen is het ook handig om na te gaan wat de voor- en nadelen zijn. Omdat wij je het zoekwerk uit handen willen nemen, zijn wij alvast voor je op zoek gegaan naar de voor- en nadelen van de Fritel GR2275. Deze sommen we vervolgens voor je op zodat je de voor- en nadelen tegen elkaar kan afwegen. We starten met de voordelen. De pluspunten van de Fritel GR2275 zijn:

 • Geen geplette gerechten meer
  Als je al eerder gebruik hebt gemaakt van een grill, dan heb je waarschijnlijk ook de nare ervaring dat je gerechten plat worden gedrukt. Hierdoor zien de gerechten er minder smakelijk uit, terwijl je er wel alles aan hebt gedaan om ze zo lekker mogelijk te maken. Dit probleem behoort tot het verleden wanneer je deze contactgrill gebruikt. Hij heeft namelijk een bovenste grillplaat die zich automatisch aanpast op de dikte van je gerecht. Je gerecht behoudt dus zijn vorm en ziet er smakelijk uit.
 • Lekker gezond
  Wanneer je gerechten bereidt met deze contactgrill dan hoef je je geen zorgen te maken dat je allerlei ongezonde vetten binnenkrijgt. De vetten die vrijkomen uit je gerechten worden namelijk opgevangen in het lekbakje. Hierdoor gaan deze vetten niet zitten in je vlees of tosti’s waardoor je zowel lekker als gezond kunt eten.
 • Gemakkelijk reinigen
  Velen van ons vinden het wel leuk om allerlei lekkernijen klaar te maken, maar we willen de gebruikte apparaten liever niet wassen wanneer we klaar zijn. Daar heeft de fabrikant van deze grill rekening mee gehouden. Daarom zijn de grillplaten uitneembaar en vaatwasmachinebestendig. De grill beschikt voor een nog gemakkelijkere reiniging ook over een antiaanbaklaag.

Nadelen van de Fritel GR2275

We weten allemaal dat elk apparaat beschikt over goede eigenschappen, maar ook eigenschappen die we als nadelig kunnen ervaren. Voordat je ervoor kiest om een apparaat aan te schaffen, is het daarom goed om zowel op de hoogte te zijn van de voor- als nadelen. We hebben je intussen verteld over de voordelen die deze grill met zich meebrengt. Daarom gaan we nu ertoe over om je te vertellen over de minpunten van de Fritel GR2275:

 • Geen extra bakplaten
  Bij sommige grills is het zo dat je verschillende bakplaten krijgt bij de aankoop. Hierdoor heb je zelf in handen of er grillstrepen ontstaan op je gerecht of niet. Bij deze grill krijg je alleen geribbelde bakplaten, dus je gerecht zal sowieso grillstrepen krijgen. Het doet er hierbij niet toe of je de grill dicht gebruikt om bijvoorbeeld panini’s te maken of dat je hem open gebruikt om ermee te barbecueën.

Conclusie van de review over de Fritel GR2275

In deze recensie hebben we je verteld over de unieke eigenschappen van de Fritel GR2275. We hebben je ook laten zien waar de fabrikant van dit apparaat bekend om staat. Daarnaast heb je gezien welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Deze grill is multifunctioneel, zorgt ervoor dat je gerechten niet geplet worden en maakt het mogelijk om gezonde gerechten, zonder overtollig vet te bereiden. Daarnaast is hij gemakkelijk te reinigen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je er geen extra bakplaten bij krijgt. Dit hoeft overigens geen probleem te zijn, want de geribbelde bakplaten geven je gerechten prachtige grillstrepen. Vanwege de vele voordelen vinden wij dat de Fritel GR2275 contactgrill een must-have is in je keuken. Hij is ook perfect om mee te nemen wanneer je op reis of naar een camping gaat.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>