Voordat Je De Fritel SL2110 Gaat Kopen, Lees Je Eerst Deze Review!

Maak je soms de lekkerste gerechten klaar zoals een complete ham? Of misschien ben je iemand die graag kip in de oven bereidt. Het kan zelfs dat je je eigen brood bakt. In al deze gevallen is het handig als je beschikt over een snijmachine. Er zijn verschillende soorten snijmachines verkrijgbaar. Sommige modellen kunnen gebruikt worden om diverse vleessoorten en zelfs andere etenswaren te snijden. Weer andere modellen zijn specifiek ontworpen om alleen vlees te snijden. Natuurlijk verschillen de afmetingen van de modellen ook. Het is dus belangrijk om van tevoren te weten welke soort snijmachine jouw voorkeur heeft. Ben je iemand die niet zo vaak een snijmachine gebruikt, maar wil je hem wel in huis hebben? Moet deze snijmachine ook in staat zijn om verschillende etenswaren te snijden? Schaf dan de Fritel SL2110 snijmachine aan!

Wanneer je een keukenapparaat van het merk Fritel in huis haalt, dan kies je voor een superieure beleving en smakelijk eten. Daarnaast staat de fabrikant ook voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en topkwaliteit. Je bent er dus van verzekerd dat wanneer je een apparaat van hen aanschaft, je er optimaal van kunt genieten en hem lang kunt gebruiken. In het assortiment van deze fabrikant zijn er apparaten voor iedereen. Zo hebben ze startersapparaten, apparaten voor gezinnen, apparaten voor chefs en apparaten voor experts. Iedereen komt dus aan zijn trekken. Je kunt bij hen bovendien terecht voor allerlei producten om te bakken, koken, frituren en snacken. Ze bieden daarnaast ook diverse accessoires aan. Kies dus voor topkwaliteit, innovatie en gebruiksgemak en schaf de Fritel SL2110 aan!

Review over de Fritel SL2110

Ben je iemand die af en toe een snijmachine nodig heeft? Als je het apparaat niet dagelijks zal gebruiken, dan is het handig om een model aan te schaffen dat je gemakkelijk kunt opbergen. De Fritel SL2110 snijmachine voldoet aan deze eis. Hij is vrij compact waardoor je hem eenvoudig kunt opbergen. Daarnaast is de snijmachine inklapbaar, dus hij neemt niet veel ruimte in beslag. Voor een secure opberging beschikt dit apparaat zelfs over een vergrendeling. Wanneer je hem nodig hebt, dan haal je hem uit de (keuken)kast. Hij staat keer op keer voor je klaar. Deze snijmachine wordt bovendien niet zomaar een allessnijder genoemd. Je kunt er namelijk verschillende etenswaren mee snijden. Denk bijvoorbeeld aan het snijden van brood, allerlei vleeswaren en zelfs groenten. Hij wordt namelijk geleverd met een handig gekarteld mes. Het apparaat krijgt zijn kracht om allerlei ingrediënten te snijden van de motor met tandwielaandrijving.

Wanneer je hebt besloten wat je wil snijden met de snijmachine, dan ga je aan de slag. Je snijdt bovendien alles op de gewenste dikte, omdat je de snijdikte kunt instellen. Wil je zeer dunne plakjes vlees, dan stel je een dikte in van bijvoorbeeld 1 mm. Echter, als je bijvoorbeeld brood snijdt, dan heb je vaak een iets dikker stuk nodig. Dan kun je uiteraard de dikte instellen op 18 mm. Op dit apparaat kun je namelijk de snijdikte instellen tussen de 0 en 18 mm. Heb je de dikte ingesteld en heb je je etenswaren gesneden? Dan worden deze plakjes opgevangen in de handige opvangschaal. Je hoeft dus niet apart een bord of schaal naast het apparaat te zetten, omdat je etenswaren netjes worden opgevangen. Nadat je klaar bent met de snijmachine, dan kun je het mes en de slede demonteren. Dit vergemakkelijkt het reinigen van het apparaat.

Fritel SL2110

Voordelen van de Fritel SL2110

Alvorens je een apparaat aanschaft, wil je er alles over te weten komen. Je wil namelijk weten of je wel een goede keus maakt. Daarom is het handig om eerst je onderzoek over het desbetreffend apparaat te doen. Je kunt hierbij kijken naar het formaat, de functies en ook de voordelen. Natuurlijk is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke nadelen. Wij willen je voorzien van alle informatie over de Fritel SL2110. Daarom vertellen we je nu over de voordelen die hij met zich meebrengt:

 • Instelbaar mes
  Deze snijmachine beschikt over een instelbaar mes. Met dit mes kun je allerlei ingrediënten snijden. Hierdoor is dit apparaat een ware alleskunner. Het is zelfs handig dat je op deze snijmachine de snijdikte kunt instellen. Van sommige etenswaren wil je namelijk dikke plakjes eten en weer bij andere etenswaren zijn juist dunne plakjes lekkerder. De dikte van je plakjes stel je op dit apparaat zelf in. Je kunt de snijdikte namelijk instellen tussen de 0 en 18 mm.
 • Inklapbaar ontwerp
  Over het algemeen zijn snijmachines relatief groot. Hierdoor worden ze moeilijker op te bergen. Bij dit model heb je dat probleem niet. Hij beschikt namelijk over een inklapbaar ontwerp. Hierdoor kun je hem netjes inklappen na gebruik en hem vervolgens ruimtebesparend opbergen.
 • Met een opvangschaal
  Als je al eerder een snijmachine hebt gebruikt, dan weet je dat het soms nodig is om er een bordje naast te zetten. Anders kan het voorkomen dat je etenswaren gewoon op de tafel of het keukenblad terecht komen. Bij deze snijmachine heb je dat probleem niet, omdat hij beschikt over een kunststof opvangschaal.
 • Eenvoudige reiniging
  Deze snijmachine is voorzien van een demonteerbaar mes en een demonteerbare slede. Hierdoor wordt de reiniging van het apparaat vereenvoudigd.

Nadelen van de Fritel SL2110

Zoals we eerder aangaven, willen we je voorzien van alle nodige informatie over deze snijmachine. Daarom hebben we je reeds verteld over de unieke functies en de voordelen. Om je de mogelijkheid te geven om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen, vertellen we je nu over de mogelijke minpunten. De mogelijke nadelen die de Fritel SL2110 met zich meebrengt zijn:

 • Kruimels naast de opvangschaal
  Dit apparaat beschikt over een opvangschaal. Hij heeft als doel om onder andere de kruimels die ontstaan op te vangen. Het kost je echter enige moeite om deze kruimels ook echt in de opvangschaal op te vangen. Dit kun je als nadelig ervaren. Echter, als het je niet lukt om de kruimels in het schaaltje op te vangen, dan kun je het apparaat op je aanrecht gebruiken. Hierdoor vallen de kruimels ook op het aanrecht, waardoor je ze eenvoudig kunt opruimen.
 • Veiligheid
  Hoewel er bij deze snijmachine is gezorgd voor een kindveilige schakelaar, zijn er geen andere veiligheidsmaatregelen getroffen. Je moet dus nog altijd voorzichtig met het apparaat omgaan.

Conclusie van deze review over de Fritel SL2110

Nu beschik je over alle belangrijke informatie over de Fritel SL2110. Je kunt dus zelf beslissen of hij je geld waard is of niet. De makkelijkste manier om te concluderen of hij goed bij je past is door de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Als minpunten zien we dat het apparaat wat veiliger ontworpen had kunnen worden. We hebben ook gezien dat de kruimels mogelijk naast de opvangschaal kunnen vallen in plaats van erin.

Als we echter kijken naar de voordelen, dan zien we dat je het mes van de snijmachine kunt instellen. Hierdoor bepaal je zelf hoe dik je plakjes worden. De snijmachine is tevens voorzien van een handige opvangschaal en is gemakkelijk te reinigen. Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken omdat bepaalde onderdelen demonteerbaar zijn. Hij is tevens eenvoudig op te bergen dankzij het inklapbaar ontwerp. Wij vinden dat de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen en raden daarom de Fritel SL2110 snijmachine aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>