Gardena 9332 20 ErgoJet 3000 Kopen? Check de Review!

Ben je op zoek naar een krachtige bladblazer? Dan is de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000 een perfecte keus. Dit apparaat biedt je de nodige ondersteuning om je tuinafval optimaal op te ruimen. Hij beschikt behalve over een blaasfunctie ook over een zuig- en versnipperfunctie. Dit apparaat heeft bovendien een krachtig vermogen van 3000 Watt. De blaassnelheid bedraagt daarnaast 310 km per uur. Je kunt dus snel en gemakkelijk vochtige en plakkerige bladeren verwijderen. Wanneer je alle afval op een hoop hebt geblazen, dan zuig je het op. Hierna laat je het apparaat het vuil tot 90% kleiner maken, dankzij de versnipperfunctie. Er past dus meer afval in de opvangzak. De goede gewichtsverdeling en ergonomische handgreep zorgen daarnaast voor comfort tijdens het werken.

Gardena is in 1961 opgericht en richt zich op de verzorging van tuinen. Door deze focus, vervaardigt deze fabrikant van besproeiingssystemen tot tuinvijvers en van bodembewerking tot tuingereedschap. Bladblazers behoren uiteraard ook tot het assortiment. Dit bedrijf begrijpt dat een mooie tuin een positieve invloed kan hebben op je gemoed. Daarom kun je de duurzame producten van dit merk gebruiken om je tuin optimaal te onderhouden.

Review over de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000

De Gardena 9332 20 ErgoJet 3000 is de perfecte tool om je tuin netjes te houden. Dit apparaat blaast tuinafval en kan dit ook opzuigen en versnipperen. Om deze functie te optimaliseren, beschikt hij over de ClickFit functie. Deze functie houdt in dat je gemakkelijk kunt overschakelen van de zuig- naar de blaasfunctie.

Het apparaat is bovendien voorzien van een geïntegreerde metalen turbine- en hakselrad. Deze zorgen ervoor dat er een hogere versnipperverhouding ontstaat. Het volume wordt dus verminderd en de composteertijd wordt verkort. De vacuüm buis van de bladblazer beschikt op de rand over een schraper. Deze schraper is bedoeld om natte bladeren gemakkelijk op te ruimen. Je kunt dus eenvoudig de tuin schoonmaken. Het doet er niet toe of er droge of natte bladeren in liggen wanneer je met de ErgoJet 3000 werkt.

Andere unieke eigenschappen van dit apparaat zijn:

 • Comfortabele bediening
  Dit apparaat is gemakkelijk en comfortabel te bedienen, dankzij de optimale gewichtsverdeling en het ergonomisch handvat met softgrip.
 • Instelbare snelheid
  Een andere handige functie van de bladblazer is dat je zelf de snelheid kunt instellen voor betere controle.
 • Opvangzak legen
  De opvangzak van dit apparaat kun je gemakkelijk legen. Hij is bovendien groot waardoor je hem niet vaak hoeft te legen.

Gardena 9332 20 ErgoJet 3000

Voordelen van de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000

Waarom zou je juist voor dit apparaat moeten kiezen en niet een ander model? Wij zijn de voordelen van de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000 voor je nagegaan. Deze laten tezamen met de functies van het apparaat zien waarom je liever voor dit model in plaats van een ander model kunt kiezen:

 • Multifunctioneel
  Dit apparaat heeft behalve een blaasfunctie ook een zuig- en versnipperfunctie. Je hebt hierdoor niet twee of drie verschillende apparaten nodig, want dit apparaat doet al het werk zelf.
 • Volumereductie
  Doordat het apparaat ervoor zorgt dat het afval meer dan 90% kleiner wordt gemaakt voordat hij in de opvangzak terecht komt, kun je lang doorwerken zonder de zak te legen. De reductieratio bedraagt 16:1.
 • Optimaal afval verwijderen
  De bladblazer heeft een hoog vermogen van 3000 Watt. Daarnaast bedraagt de blaassnelheid 310 km per uur. Dit betekent dat je het afval snel en effectief kunt verwijderen uit je tuin.
 • Comfortabel werken
  Niets is zo vervelend als een oncomfortabele klus uitvoeren. Gardena heeft hiermee rekening gehouden en heeft het apparaat zodanig ontworpen dat je er comfortabel mee kunt werken. Hij beschikt namelijk over een optimale gewichtsverdeling en een ergonomische, softgrip handgreep.
 • Grote opvangzak
  Als een bladblazer beschikt over een grote opvangzak, dan kun je er lang mee werken voordat je de zak hoeft te legen. Je kunt nog langer werken met de ErgoJet 3000 voordat je de zak hoeft te legen, omdat hij het volume van het afval enorm reduceert.

Nadelen van de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000

Wil je ook weten wat de zwakke punten van de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000 zijn? Lees dan snel verder, want we zijn ook voor je nagegaan wat de nadelen van dit apparaat zijn:

 • Geen wielen
  Doordat dit apparaat geen wielen heeft, moet je zelf de buis van de grond houden. Dit is op zich niet zo’n probleem, want het apparaat weegt slechts 4,8 kg. Hij is daarnaast voorzien van de nodige aanpassingen om het werken comfortabeler te maken.
 • Lengte snoer
  De bladblazer heeft een vrij kort snoer. Dit snoer is niet ideaal om grote oppervlakken schoon te maken. Echter, dit probleem is gemakkelijk opgelost als je een verlengsnoer gebruikt.

Conclusie over deze recensie over de Gardena 9332 20 ErgoJet 3000

De Gardena 9332 20 ErgoJet 3000 is een krachtige bladblazer. Hij heeft behalve de blaasfunctie ook een zuig- en versnipperfunctie. Dankzij de grote opvangzak en de vermindering van het afvalvolume kun je lang doorwerken zonder de zak te hoeven legen. Het apparaat beschikt daarnaast over de nodige aanpassingen om het werken zo comfortabel mogelijk te maken. Hoewel hij geen wielen heeft en je hem het liefst met een verlengsnoer kun gebruiken, vinden wij dat deze krachtige bladblazer een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>