Gazelle Miss Grace 7 Kopen? Check onze Review!

Als je op zoek bent naar een stoere transportfiets die er ook nog eens hip uitziet, dan kennen wij het perfecte model voor jou. Kies voor de Gazelle Miss Grace 7 fiets om dagelijks de leukste ritten te maken. Wanneer je rijdt op deze fiets, dan geniet je van optimaal comfort. Doordat de fiets er bovendien leuk uitziet, mag hij zeker gezien worden. Wil je een ritje maken naar het winkelcentrum of fiets je gewoon naar kantoor? Het doet er niet toe waar je naartoe gaat, omdat je elke locatie comfortabel en gemakkelijk bereikt op deze hippe fiets van het merk Gazelle.

Wanneer je het woord “gazelle” hoort, dan denk je misschien niet direct aan een fiets. Dit wist de oprichter van Gazelle ook toen de fabriek in 1892 werd opgericht. De naam is echter behouden, omdat een gazelle een sierlijk, maar toch snel dier is. Aan deze sierlijkheid en snelheid denk je daarom ook wanneer je kiest voor een fiets van het merk Gazelle. Deze fabrikant is een marktleider in Nederland op het gebied van fietsen. Dit is te zien aan het aantal fietsen dat er per jaar wordt vervaardigd, namelijk 250.000. Er worden verschillende soorten fietsen gemaakt. Het doet er echter niet toe voor welk model je kiest, want alle modellen worden voorzien van moderne luxe, een mooi design en een hoge mate van comfort. Haal dus snel jouw Gazelle fiets in huis.

Review over de Gazelle Miss Grace 7

Wanneer je kiest voor de Gazelle Miss Grace 7 fiets, dan ben je verzekerd van optimaal comfort en een stijlvol model. De fiets heet namelijk niet voor niets “Miss Grace”. Dit model is namelijk speciaal ontworpen om sierlijk over de weg te gaan. De transportfiets is namelijk vrouwelijk, maar tegelijkertijd stoer. Dus hij kan tegen een stootje. De fiets beschikt over brede banden. Deze kun je aangenaam licht besturen. Als je de fiets een beetje wil verfraaien, dan kun je kiezen voor verschillende accessoires. Denk er bijvoorbeeld aan hoe mooi het zou zijn als je er een lichtgewicht achterdrager op bevestigt. Of wat dacht je van een prachtige rieten mand aan de voorzijde? Uiteraard ligt het helemaal aan jouw smaak, want je kunt desgewenst de fiets ook gewoon laten zoals hij is. Hij ziet er namelijk ook zonder accessoires elegant uit.

Als je met de Gazelle Miss Grace 7 op stap gaat, dan ben je er zeker van dat je op een robuuste fiets rijdt. Dit model is namelijk al vanaf de eerste dag klaar voor het echte werk. Bovendien beschikt deze fiets over verschillende praktische eigenschappen. Je kunt tevens zelf bepalen hoe snel je vooruit komt, want de fiets beschikt over 7 versnellingen. Deze damesfiets heeft een wielmaat van 28 inch en een Shimano Nexus 7 naaf. Deze schakelnaaf wordt veel toegepast, omdat hij ervoor zorgt dat de fiets allround en breed inzetbaar is. Daarnaast is de naaf ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dus ook intensieve gebruikers komen aan hun trekken. Als je iemand bent met weinig tijd, dan past dit model ook goed bij je, omdat zowel de naaf als de complete fiets onderhoudsvriendelijk zijn.

Gazelle Miss Grace 7

Voordelen van de Gazelle Miss Grace 7

Nadat je hebt gelezen over de unieke eigenschappen van deze fiets, ben je waarschijnlijk enthousiast geworden om hem aan te schaffen. Om je echter een nog beter beeld over deze fiets te geven, vinden wij het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van de voor- en nadelen die gepaard gaan met dit model. Daarom zijn we ook voor je nagegaan welke plus- en minpunten de fiets met zich meebrengt. We beschrijven eerst de voordelen. De voordelen van de Gazelle Miss Grace 7 zijn:

 • Stevig frame
  Voordat je een fiets uitkiest, kijk je wellicht eerst naar het frametype, de framemaat en het aantal versnellingen. Vaak gaan we niet na of het frame wel stevig is. Dit is echter wel een belangrijke eigenschap van een fiets. Als je kiest voor de Miss Grace 7, dan hoef je je geen zorgen te maken over de stevigheid van het frame, omdat zijn frame tegen een stootje kan.
 • Weinig onderhoud
  In het hedendaagse drukke leven is het belangrijk om je tijd zo nuttig mogelijk te besteden. Daarom wil je niet keer op keer verplicht zijn om je apparaten of producten te onderhouden. Gazelle is zich hiervan bewust. Daarom hebben zij ervoor gezorgd dat deze fiets weinig onderhoud vergt. Hierdoor houd je genoeg tijd over om dingen te doen die je leuk vindt, al dan niet met de fiets.
 • Met een trendy voordrager
  Als je je boodschappen graag met de fiets gaat doen, dan is het belangrijk dat je fiets beschikt over een fietsmand. Deze fietsmand zet je op een voordrager. Aangezien deze fiets is voorzien van een trendy voordrager, kun je er gemakkelijk een fietsmand op bevestigen. De voordrager ziet er overigens ook zonder fietsmand mooi uit.

Nadelen van de Gazelle Miss Grace 7

We hebben je nu verteld over de unieke eigenschappen van deze fiets en de voordelen die hij met zich meebrengt. Elke fiets heeft echter behalve voordelen ook bepaalde nadelen. De Gazelle Miss Grace 7 is geen uitzondering op deze regel. Aangezien het belangrijk is om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen om een goed overwogen beslissing te maken, zijn we ook voor je op zoek gegaan naar de mogelijke nadelen die dit model met zich meebrengt. De minpunten zijn:

 • Zonder bagagedrager
  Als je niet graag een fietsmand op je fiets bevestigt, dan kun je wellicht prefereren om je bagage op een bagagedrager te zetten. Deze fiets wordt echter geleverd zonder bagagedrager. Indien gewenst kun je er apart een bagagedrager voor kopen. Deze extra uitgave kun je wellicht als minpunt ervaren.
 • Voorvork en zadelpen veren niet mee
  Tijdens het fietsen is het altijd prettig als de voorvork en zadelpen van de fiets meeveren. Zij absorberen dan een deel van de schokken. Bij dit model is het echter zo dat de zadelpen en voorvork niet meeveren. Dit kun je wellicht als negatief ervaren.

Conclusie van de review over de Gazelle Miss Grace 7

In deze recensie hebben we gekeken naar de unieke eigenschappen van de Gazelle Miss Grace 7. We zijn ook voor je op zoek gegaan naar de voor- en nadelen die de fiets met zich meebrengt. Dit model ziet er elegant uit, maar kan ook tegen een stootje. Daarnaast kun je er gemakkelijk een fietsmand op bevestigen, omdat hij beschikt over een trendy voordrager. Als je weinig tijd hebt, past de fiets ook goed bij je, want hij vergt weinig onderhoud. Gezien de vele voordelen en het optimaal comfort van deze fiets vinden wij dat dit model een aanrader is.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>