Wie is de man achter artiest Gordon?

Gordon, oftewel Cornelis Willem Heuckeroth, is bekend als zanger, presentator, ondernemer, columnist en schrijver. Een veelzijdige man die ook bekend staat als “Goor” uit het duo “Geer en Goor”.  Maar wie is de man achter Gordon?

Gordon is in juli 1968 geboren in Amsterdam. Hij heeft veel gedaan in zijn leven, maar hij is begonnen als verkoper op de markt. Sinds hij een kleine jongen was, hield hij van zingen. Hij heeft meegedaan aan verschillende talentenjachten en in 1991 breekt hij door met de single “Kon ik maar even bij je zijn”. In 2005 wordt de groep “De Toppers” opgericht die bestaat uit Gordon, René Froger en Gerard Joling. Jaarlijks treden zij op in de Amsterdam ArenA waar duizenden mensen genieten van de swingende hits. In 2009 worden De Toppers geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen bij het Eurovisiesongfestival in Moskou. Ze zongen het lied “Shine”, dat door Gordon geschreven is. Helaas bereikten ze de finale niet. In 2009 gaat Gordon uit De Toppers, om een aantal maanden later terug te keren in deze groep. In mei 2011 stopt hij definitief als lid van deze groep om zich te focussen op zijn nieuwe zanggroep: Los Angeles: The Voices. Met hen maakt hij een album en doet hij een aantal concerten, om in 2013 ook deze groep te verlaten om zich te richten op zijn eigen carrière.

Naast het zingen is Gordon ook veel op televisie te zien. Hij presenteert meerdere tv-programma’s, zoals Gordon’s Late Nicht Show, Gordon’s Life Style, RTL Boulevard, Singing Bee, Minute to win it, Hotter than my Daughter, Help onze dochter aan de man, It takes two en Nooit meer naar huis. Dit laatste programma werd door Gordon zelf bedacht. Naast presentator is hij ook in veel jury’s en een spelshow te vinden. Hij jureert onder andere voor Idols, Holland’s Got Talent en X-Factor en hij is teamcaptain in de spelshow “Alles mag op Vrijdag, Alles mag op Zaterdag en Alles mag op Zondag”. In deze spelshow staat hij tegenover teamcaptain Gerard Joling. Samen met Gerard heeft hij meerdere programma’s gemaakt als onderdeel van het duo “Geer en Goor”. Samen maken ze programma’s waarbij ze zich inzetten voor het Nationaal Ouderenfonds. Denk aan programma’s als Geer & Goor: Effe geen cent te makken, Geer en Goor: Waarheen, waarvoor en Geer en Goor zoeken een hobby.

Naast al deze bezigheden runt Gordon zijn koffie- en theesalons “Blushing”. Gordon is een veelzijdige man met veel ervaring op verschillende gebieden.

Bron: Wikipedia

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>