Graef CM800 Kopen? Bekijk de Review!

Begin de dag goed door een kopje koffie te drinken. Maak het malen van je koffie gemakkelijk door te kiezen voor de Graef CM800. Duw de piston in de pistondrager en deze koffiemolen met 40 maalstanden maalt met de krachtige maalschijven je koffiebonen automatisch!

Graef CM800 Review

De Graef CM800 is een goede koffiemolen voor thuisgebruik en voor beginners. Hij is namelijk voorzien van een conisch RVS maalwerk. De koffiemolen zorgt er daarnaast voor dat de aroma van de koffie behouden blijft door de bonen met een langzaam draaiende motor te malen. Je maalt je koffie precies zoals je deze lekker vindt door te kiezen voor een van de 40 maalstanden. Zo kun je met de Graef koffiemolen kiezen voor alles van zeer grof tot uiterst fijn. Je bereidt er daarom gemakkelijk de perfecte espresso mee.

De Graef CM800 beschikt over een filterdrager en het afneembaar bonenreservoir heeft een inhoud van 350 gram. Hij heeft een gewicht van 2,54 kg en is voor een koffiemolen met zoveel functies dus relatief licht. Natuurlijk is het belangrijk om zowel de plus- als minpunten van de koffiemolen te bekijken voordat je deze aanschaft.

Voordelen van de Graef CM800

De Graef CM800 brengt een aantal voordelen met zich mee op het gebied van design en functionaliteit:

  • De koffiemolen heeft een krachtig ontwerp. Hij is namelijk vervaardigd van aluminium en RVS. Deze krachtige materialen maken dat je er lang van kunt genieten.
  • Deze Graef koffiemolen beschikt over handige reservoirs. Het reservoir voor de gemalen koffie is uitgerust met een stofkap en het reservoir voor de bonen beschikt over een glijsluiting en een stofkap. Het bonenreservoir is met een inhoud van 350 gram groter dan die van vergelijkbare apparaten waardoor je niet meerdere keren bonen hoeft te malen wanneer je samen met vrienden een bak koffie drinkt.
  • Je bereidt de koffie zoals je zelf lekker vindt dankzij de vele maalstanden.
  • De Graef CM800 werkt snel en maakt minder geluid dan vergelijkbare modellen.

Graef CM 800

Nadelen van de Graef CM800

Hoewel de Graef CM800 koffiemolen veel pluspunten met zich meebrengt, zijn er ook enkele minpunten waarmee je rekening dient te houden:

  • De koffiemolen is niet volledig automatisch. Wanneer je hem aanmaakt kun je niet aangeven hoeveel koffie er gemalen moet worden zodat hij automatisch kan stoppen. Echter, als je hem al enkele keren hebt gebruikt, zal dit geen probleem voor je zijn, omdat je dan al ongeveer weet wanneer je hem kunt uitdoen.
  • De aangeleverde instructies zijn teleurstellend, maar door het gebruiksgemak heb je al gauw door hoe alles werkt.
  • De afstand van de filterhouder tot de uitloop is vrij groot. Dit maakt dat de kans dat er koffie naast de koffiemolen valt wat groter.

Conclusie van de review van de Graef CM800

De Graef CM800 gaat voornamelijk gepaard met voordelen zoals het gebruiksgemak, het ontwerp en de vele maalstanden. De minpunten zijn bijna te verwaarlozen, vooral omdat de koffiemolen relatief goedkoop is voor een molen van dit kaliber. De Graef CM800 is daarom zeker een aanrader. Ervaar zelf het gemak!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>