Harman Kardon HD COM 1619S Kopen? Lees De Review!

In het leven van de mens is het belangrijk dat er een balans is tussen werk en ontspanning. Aangezien velen van ons vaker bezig zijn te werken, maken we gebruik van eenvoudige ontspanningsmethoden. Je hoeft hierdoor je huis niet meer te verlaten als je wil ontspannen. In dit geval verwijzen we naar entertainment door middel van media. Een ideale tool om optimaal te genieten van multimedia is door een home cinema set aan te schaffen. Met een dergelijk alles-in-één apparaat kun je immers films en series bekijken alsof je in een bioscoop zit. Je gaat relaxen in je luie stoel en vervolgens doe je jouw tv, die gekoppeld is aan de set, aan. Natuurlijk is het belangrijk om te kiezen voor de ideale home cinema set. Klinkt een set met 5.1 surround geluid, ingebouwde wifi en een bedrade subwoofer perfect? Kies dan voor de Harman Kardon HD COM 1619S!

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw apparaat en je nog niet precies weet welk model goed bij je past, dan ga je na welke mogelijkheden verschillende varianten met zich meebrengen. Vervolgens lees je recensies over het model dat voldoet aan jouw vereisten. Echter, wij vinden het ook belangrijk dat je rekening houdt met de achtergrond van de fabrikant die het desbetreffend product heeft vervaardigd. In het geval van de Harman Kardon HD COM 1619S is de fabrikant Harman Kardon. Wanneer je kiest voor een product van dit merk, dan geniet je van een ongekend design en audioperfectie. Dit komt mede doordat de fabrikant er alles aan doet om geluid over te brengen zoals het bedoeld was. Geniet van mooi en helder geluid en ervaar de legendarische audiokwaliteit van apparaten van dit merk door de Harman Kardon HD COM 1619S te kopen.

Review over de Harman Kardon HD COM 1619S

Als je dol bent op muziek, films en series, dan is een home cinema set eigenlijk onmisbaar in jouw woning. Een dergelijke set zorgt er namelijk voor dat je je voelt alsof je ook deel uitmaakt van de film waar je naar kijkt. Komt het aan op het gebied van muziek, dan hoef je slechts je ogen te sluiten om optimaal te kunnen genieten van elke toon. Deze ervaringen heb je sowieso wanneer je kiest voor de Harman Kardon HD COM 1619S. Dit apparaat brengt een krachtig en vol geluid met zich mee, vooral wanneer je kijkt naar films of series. Er is bij deze set namelijk gezorgd voor een AV receiver en een 5.1 speakersysteem. Bovendien kun je verschillende apparaten gemakkelijk aansluiten op de receiver. Dit komt doordat de home cinema set beschikt over 5 HDMI poorten. Sluit dus gerust je Blu-ray speler en computer op de receiver aan.

Natuurlijk hoef je niet alleen je Blu-ray speler en computer op de receiver aan te sluiten. Je kunt immers ook een mediacenter erop aansluiten. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke apparaten je aansluit, zo lang ze zorgen voor een goede multimedia ervaring. Wanneer je eenmaal een apparaat via HDMI hebt aangesloten op de receiver, dan kun je probleemloos beelden in UHD resolutie sturen naar je tv. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van HDMI 2.0. Je kunt zelfs de versterker verbinden met je thuisnetwerk om toegang te krijgen tot internetradio en je eigen online muziekbibliotheek. Voor het laatste maak je gebruik van Spotify Connect. Het feit dat de home cinema set beschikt over 5 satellietspeakers, betekent bovendien dat je kunt genieten van echt surround sound. Je hoeft de speakers slechts een strategische plek te geven in de (woon)kamer. De set komt zelfs met een 200 watt subwoofer.

Harman Kardon HD COM 1619S

Voordelen van de Harman Kardon HD COM 1619S

Nadat je hebt gelezen over de mogelijkheden en functies die een bepaald apparaat met zich meebrengt, ga je ook op zoek naar eventuele voordelen en nadelen. Het is namelijk belangrijk om ook op de hoogte te zijn van deze sterke en zwakke punten van het apparaat zodat je voor jezelf kunt concluderen of je het apparaat wel wil kopen. Om je zoektocht te vergemakkelijken, zijn wij voor je op zoek gegaan naar de voordelen en nadelen van deze home cinema set. De voordelen van de Harman Kardon HD COM 1619S zijn:

 • Ingebouwde internetradio
  Soms wil je niet naar een film kijken, maar wil je toch genieten van media. Op dergelijke momenten komt muziek goed van pas. Als je deze home cinema set in huis hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je geen muziek hebt om naar te luisteren. De set beschikt namelijk over ingebouwde internetradio. Hierdoor ontvang je duizenden digitale muziekzenders, waardoor er altijd iets is om naar te luisteren.
 • Optimaal gemak
  Bij het afspelen van verschillende mediaformaten via de home cinema set let je ook op gemak. Ook daar is er aan gedacht toen deze set werd ontworpen. Daarom is er gezorgd voor een HDMI MHL ingang. Je kunt dus gerust beeld en geluid van je smartphone of tablet sturen naar je tv en speakers. Sluit slechts je tablet of smartphone aan op de home cinema set via de MHL ingang.
 • Geweldige geluidservaring
  Als je een home cinema set aanschaft, dan is de geluidservaring sowieso belangrijk. Je gaat de set immers gebruiken om te zorgen voor entertainment. Wanneer je deze home cinema set koopt, dan krijg je 5 satellietspeakers meegeleverd. Door deze speakers een strategische plek in de (woon)kamer te geven, kun je een surroundsysteem voor filmgeluid creëren.

Nadelen van de Harman Kardon HD COM 1619S

Intussen weet je welke voordelen deze home cinema set met zich meebrengt. Als je alleen kijkt naar de voordelen, dan heb je nog geen compleet beeld over de set. Daarom is het belangrijk om ook rekening te houden met de mogelijke nadelen. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar deze minder aantrekkelijke eigenschappen, omdat wij het onderzoek reeds voor je hebben gedaan. De nadelen die de Harman Kardon HD COM 1619S met zich meebrengt zijn:

 • Receiver niet draadloos met internet verbinden
  Tegenwoordig zijn we dol op draadloze mogelijkheden. Hierbij maakt het bijna niet meer uit om welk digitaal apparaat het gaat. In het geval van deze home cinema set kun je optimaal genieten van internetradio. Echter, voor het verbinden van de receiver met internet is er een kabel nodig. Het is dus niet mogelijk om de receiver draadloos te verbinden met internet. Mogelijkerwijs kun je deze eigenschap als minder prettig ervaren.
 • Bedrade achterspeakers
  Bij sommige home cinema sets heb je de vrijheid om alle speakers een plek naar keuze te geven. Dit is prettig, omdat je zelf kunt bepalen hoe je de ruimte waar je de home cinema set hebt gezet indeelt. Je bepaalt immers zelf van waar het geluid komt. In het geval van deze set kun je de satellietspeakers ook een plek naar wens geven. Echter, deze vrijheid heb je niet bij de achterspeakers van de set. Deze speakers zijn namelijk niet draadloos. Als je zelf wilde bepalen waar alle speakers geplaatst worden, dan kan het feit dat de achterspeakers bedraad zijn wellicht tegenvallen.

Conclusie van deze recensie over de Harman Kardon HD COM 1619S

In dit artikel hebben we je verteld over de mogelijkheden die de Harman Kardon HD COM 1619S met zich meebrengt. We zijn daarnaast ingegaan op de functies, de voordelen en ook de nadelen die deze home cinema set met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je dus beslissen of de home cinema set je geld waard is. We hebben onder andere gezien dat deze home cinema set wordt geleverd met 5 satellietspeakers. Deze speakers kun je een strategische plek geven in de (woon)kamer waar je de home cinema set een plek geeft. Hierdoor kun je optimaal geniet van surround geluid. Er zijn ook achterspeakers die voor een betere geluidservaring zorgen. Alleen is het wel belangrijk er rekening mee te houden dat de achterspeakers bedraad zijn. De Harman Kardon HD COM 1619S beschikt zelfs over ingebouwde internetradio en een MHL ingang voor optimaal bedieningsgemak. Koop hem vandaag nog!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>