Een Honeywell CS071AE Kopen? Bekijk Dan Meteen Deze Review!

Soms is een ventilator onmisbaar in je woning. Je kunt een dergelijk apparaat namelijk gebruiken om je te verkoelen op een warme, zomerse dag. Echter, een ventilator is ook handig wanneer het snel warm wordt in je huis. Ook als je af en toe gewoon wil genieten van een fris briesje, is het goed om een dergelijk apparaat aan te schaffen. Welk model je kiest hangt af van de grootte van de kamer die je wil verkoelen. Sommige modellen zijn speciaal ontworpen voor grotere ruimtes en weer andere modellen voor kleine ruimtes. Als je kiest voor de Honeywell CS071AE, dan kies je voor een model dat zorgt voor verkoeling en dat ideaal is voor kamers tot 9 m2. Hij beschikt tevens over verschillende snelheidsstanden zodat je zelf bepaalt hoe hard de ventilator blaast.

Kiezen voor een apparaat van het merk Honeywell betekent kiezen voor betrouwbare producten. De apparaten die door deze fabrikant worden ontworpen, maken je woning comfortabeler. De fabrikant streeft er zelfs naar om het verkeer veiliger te maken. Wist je bovendien dat zij hebben geholpen om een man op de maan te zetten? Je weet dus zeker dat wanneer je een van hun apparaten aanschaft, je kiest voor een apparaat van topkwaliteit. Bij hen heb je bovendien een ruime keus. Deze fabrikant vervaardigt namelijk behalve aircoolers ook nog producten voor brandbeveiliging en artikelen om energie te besparen. Er zijn tevens veiligheidsproducten en industriële oplossingen. Kies voor innovatie, topkwaliteit en gebruiksgemak en schaf vandaag nog de Honeywell CS071AE aircooler aan!

Review over de Honeywell CS071AE

Wanneer je een ventilator of aircooler aanschaft, dan is het belangrijk om te kijken naar zijn effectiviteit. De Honeywell CS071AE is een handige luchtkoeler, die speciaal is ontworpen voor ruimtes tot 9 m2. Dit betekent dat je een kleine kamer gemakkelijk kunt verkoelen met dit apparaat. Hij is ook handig in je kleine woonkamer, slaapkamer, caravan, klein terras en studeerkamer. Wil je hem liever buiten gebruiken? Die optie heb je ook, zo lang je ervoor zorgt dat hij op een droge plek staat bij regen of slecht weer. Als je het warm hebt, dan wil je graag zo snel mogelijk verkoeld worden. Echter, als je net hebt gedoucht en je wil een beetje frisse wind voelen, dan heb je geen hoge stand nodig. Daarom is de snelheidsstand van dit apparaat in te stellen. Je kunt hem instellen op laag, midden of hoog en vervolgens kun je genieten van lekkere wind.

Met de Honeywell CS071AE in huis, weet je dat droge, warme lucht gemakkelijk wordt omgezet in koele, frisse lucht. Deze mogelijkheid heeft de ventilator, omdat hij gebruik maakt van een ingebouwd waterreservaat. Het water dat je in dit reservaat met een inhoud van 7 liter zet, wordt omgetoverd in koele lucht. Misschien ben je bang dat als je de cooler gebruikt, je energiekosten zullen oplopen. Dit is niet het geval. Hij is namelijk zeer energiezuinig, dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken over je energiekosten. Laat het apparaat dus gerust aan staan en voorkom dat je huis aanvoelt als een sauna. Om het gebruiksgemak verder te verhogen, beschikt dit apparaat over een ingebouwde timer. Deze zorgt ervoor dat de ventilator na een bepaalde ingestelde tijd uitgaat. Je kunt hem instellen vanaf 0,5 tot 7,5 uur. Dankzij de 4 zwenkwielen is deze ventilator tevens gemakkelijk verrijdbaar.

Honeywell CS071AE

Voordelen van de Honeywell CS071AE

Voordat je ervoor kiest om een bepaald apparaat te kopen, ga je eerst na over welke functies hij beschikt. Je kijkt waarschijnlijk ook naar het gebruiksgemak en eventuele unieke eigenschappen. Wij vinden het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van de mogelijke voordelen en nadelen. Daarom vertellen we je over zowel de pluspunten als minpunten van deze ventilator. De voordelen van de Honeywell CS071AE zijn:

 • Vanuit je luie stoel bedienen
  Een belangrijk voordeel van deze ventilator is dat hij wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze kun je dus gebruiken om de cooler vanuit je luie stoel te bedienen. Natuurlijk is het ook handig om hem vanuit je bed te bedienen. Vanuit welke positie je hem bedient, maakt eigenlijk niet uit, want in alle gevallen brengt de afstandsbediening extra gemak met zich mee.
 • Zeer stil
  Wanneer je een ventilator of aircooler aanschaft, dan is het belangrijk om na te gaan waar je hem wil plaatsen. Sommige modellen maken namelijk veel lawaai, waardoor ze niet geschikt zijn voor in de slaapkamer. Dat is niet het geval bij dit model, omdat hij zeer stil is. Wanneer hij in werking is, heeft hij een geluidsniveau van slechts 40 dB. Je kunt hem dus ook in de slaapkamer gebruiken.
 • Er is een timer
  Een ander aantrekkelijk voordeel van deze aircooler is dat hij beschikt over een timer. Deze timer kun je instellen op een half uur, zeven en een half uur of een tijdsduur daartussen. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken, gaat de ventilator automatisch uit.
 • 4 zwenkwielen
  Heb je deze aircooler in je slaapkamer gezet, maar is het nu ook warm in je woonkamer? Dan kun je ervoor kiezen om hem te verplaatsen. Hij beschikt over 4 zwenkwielen, die het verplaatsen super eenvoudig voor je maken.

Nadelen van de Honeywell CS071AE

Met de bovenstaande gegevens kun je al overgaan tot de koop van deze ventilator. Echter, het is ook belangrijk om na te gaan welke nadelen hij mogelijkerwijs met zich meebrengt. Aan de hand van de voordelen en nadelen kun je namelijk beslissen of deze aircooler goed bij je past. Lees snel verder om achter de nadelen van de Honeywell CS071AE te komen:

 • Geen display
  Wanneer je de timer hebt ingesteld en je hebt een bepaalde snelheidsstand gekozen, dan wil je soms aflezen voor welke instellingen je hebt gekozen. Bij sommige modellen is er een display waar je de informatie van kunt aflezen. Echter, deze aircooler is niet voorzien van een display. Je kunt de informatie dus niet van daar aflezen.
 • Geen koelmiddel
  Hoewel je het van tevoren al weet, is het toch belangrijk om je eraan te herinneren dat dit apparaat geen airco is. Hij zorgt er namelijk wel voor dat er frisse lucht wordt uitgeblazen, maar hij beschikt niet over een koelmiddel. De ruimte wordt dus niet verkoeld, waardoor de temperatuur in de kamer niet afneemt.

Conclusie van deze recensie over de Honeywell CS071AE

We hebben je in dit artikel alles verteld over de Honeywell CS071AE. Zo heb je gezien dat hij is ontworpen voor ruimtes tot 9 m2. Daarnaast heb je gezien dat je hem in verschillende kamers en zelfs buiten kunt gebruiken mits hij droog blijft. We hebben je zelfs verteld dat de ventilator een timer heeft en met een afstandsbediening wordt geleverd. Wil je hem verplaatsen van de ene ruimte naar de andere? Dan hoef je je niet te forceren, want de cooler is voorzien van wielen. Je moet er slechts rekening mee houden dat hij geen airco is en niet over een display beschikt. Voor de rest is de Honeywell CS071AE perfect. Schaf hem dus snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>