De Hozelock Pico Reel Kopen? Bekijk Snel Onze Review!

Ben je op zoek naar een manier om je tuin te besproeien? Het kan ook dat je gewoon zoekt naar een product waar je jouw auto of huis mee kunt wassen. In beide gevallen is een tuinslang handig. Echter, het kiezen van het ideale model voor jouw behoeften kan moeilijk lijken. Je komt namelijk verschillende modellen tegen. Zo zijn er losse tuinslangen, maar je kunt ook kiezen voor uitgebreidere modellen. Het is ook handig om te kijken naar de nodige koppelingen en sproeiers. Is het voor jou belangrijk om gebruik te maken van een tuinslang met en gesloten slangbox? Dan raden wij de Hozelock Pico Reel tuinslang aan. Dit model beschikt over een gesloten slangbox voor een goede bescherming. Daarnaast heeft hij verschillende gebruiksmogelijkheden. Je kunt hem zelf dragen of je kunt hem bij de kraan zetten. Zelfs het opbergen van dit model is een fluitje van een cent!

Wanneer een product van een bepaald merk wordt aanbevolen, dan doe je natuurlijk ook je onderzoek over de fabrikant zelf. Daarom vertellen we je nu meer over Hozelock. Deze fabrikant heeft ongeveer een halve eeuw ervaring in de tuinbranche. Bij deze fabrikant weet men dat tuinieren veel voldoening kan geven, maar dat het ook zwaar kan zijn. Daarom helpen zij je om op een eenvoudige manier het beste uit je tuin te halen. Kennis, ervaring en vakmanschap worden gecombineerd met enthousiasme voor tuinieren om oplossingen te creëren waarmee tuinen tot bloei en tot leven komen. Hierdoor vind je voor elke tuin de beste producten. In het assortiment van Hozelock vind je daarom van tuinsproeiers tot waterspuiten en van vijverpompen tot tuinslangen. Voor een prachtige tuin en vijver haal je dus de Hozelock Pico Reel in huis.

Review over de Hozelock Pico Reel

Wil je een kleine tuin bewateren? Dan maak je zeker gebruik van de Hozelock Pico Reel tuinslang. Deze stijlvolle tuinslanghaspel maakt tuinieren zeer gemakkelijk. Dit komt mede vanwege het deskundig ontwerp. Je kunt niet voor niets met deze tuinslanghaspel je terras, balkon of kleine tuin onderhouden met dit product. Voor extra gebruiksgemak beschikt deze tuinslanghaspel over 2 gebruiksmogelijkheden. Je kunt hem onder andere bij je dragen of je kunt hem bij de kraan laten staan. Als je nou kiest voor de ene of juist de andere gebruiksmogelijkheid, de tuinslanghaspel geeft je de mogelijkheid om eenvoudig te besproeien met de minimale inspanning. Wanneer je deze tuinslanghaspel aanschaft, dan krijg je er een tuinslang van 10 meter bij. Hierdoor kun je dus een geweldig oppervlak bestrijken. Het doet er niet toe of je bloembakken of potten bewatert, want je kunt je gehele tuin optimaal verzorgen.

Wanneer je eenmaal gebruik hebt gemaakt van de Hozelock Pico Reel tuinslanghaspel, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over de opberging hiervan. Je kunt de tuinslang namelijk eenvoudig oprollen. Dit komt doordat je gebruik maakt van de slanke zwengel. Het gesloten ontwerp draagt tevens een steentje bij, omdat deze ervoor zorgt dat de slang bij het oprollen netjes en knoopvrij blijft. Zelfs de geïntegreerde toevoerslang kun je gemakkelijk opbergen, zodat je keer op keer alles wat nodig is bij de hand hebt. Nadat je de tuinslang hebt opgerold, kun je de tuinslanghaspel eenvoudig opbergen. Dit komt doordat hij beschikt over een lichtgewicht en compact ontwerp. Doordat hij licht is, kun je de tuinslanghaspel altijd moeiteloos door de tuin dragen. Zet de tuinslanghaspel bijvoorbeeld in de schuur of gewoon in een kast in huis om ervoor te zorgen dat je kleine tuinruimte altijd een opgeruimde uitstraling heeft.

Hozelock Pico Reel

Voordelen van de Hozelock Pico Reel

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent over alle eigenschappen van een product voordat je hem aanschaft. Daarom vertellen we je in deze review ook over de mogelijke voordelen en nadelen die deze tuinslanghaspel met zich meebrengt. De voordelen van de Hozelock Pico Reel zijn:

 • Overal plaatsen of opbergen
  Wanneer je alleen beschikt over een losse tuinslang, dan kan het wat moeilijker zijn om hem op te bergen. Je moet namelijk rekening houden met diverse omstandigheden. Dit probleem heb je niet wanneer je gebruik maakt van deze tuinslang met een tuinslanghaspel. Doordat de slang op een houder is, heb je namelijk de mobiliteit om de houder overal te plaatsen of op te bergen.
 • Direct klaar voor gebruik
  Deze tuinslanghaspel wordt geleverd met de nodige accessoires, waardoor hij meteen klaar is voor gebruik. Hij komt namelijk met aansluitingen en een Multi Spray Gun. Schroef dus snel de kraanaansluiting van de tuinslang op de kraan en sluit daarna de tuinslang aan om meteen aan de slag te gaan.
 • Multi Spray Gun
  Bij sommige tuinslangen beschik je slechts over 1 methode van besproeien. Er wordt namelijk alleen water door de slang geleid en verder gebeurt er niets. Dit is niet het geval bij dit model. Bij deze tuinslanghaspel krijg je er namelijk een Multi Spray Gun bij. Deze zorgt ervoor dat je 5 functies hebt om je veranda af te sproeien of je potten water te geven. Je hebt nog veel meer mogelijkheden met deze tuinslang.
 • Snel en gemakkelijk opruimen
  Nadat je deze tuinslang hebt gebruikt, dan kun je hem gemakkelijk oprollen. Bij het oprollen blijft de slang knoopvrij. Zelfs de geïntegreerde toevoerslang wordt netjes opgeborgen. Vervolgens is de volledige tuinslanghaspel dankzij het compacte ontwerp netjes en gemakkelijk op te bergen. Je ruimt de tuinslang dus snel en gemakkelijk op.

Nadelen van de Hozelock Pico Reel

Wanneer je onderzoekt welke eigenschappen verschillende producten hebben, dan kom je behalve voordelen ook nadelen tegen. Als je op de hoogte bent van zowel de positieve als negatieve eigenschappen, dan kun je een goed geïnformeerde keus maken. Om je zoekwerk uit handen te nemen vertellen we je nu over de mogelijke minpunten die de Hozelock Pico Reel tuinslang met zich meebrengt:

 • Vrij kort
  Hoewel dit product zeer eenvoudig is in gebruik en hij gemakkelijk opgeborgen kan worden, is hij niet ideaal voor grotere tuinen. De tuinslang is namelijk 10 meter lang. Als je dus een grotere tuin hebt, dan kan dit formaat tegenvallen.
 • Water uit de slang halen
  Deze tuinslang beschikt over een druppelvrij opbergpunt. Hierdoor kun je de tuinslang opbergen zonder risico op druppelend water. Hoewel je deze functie als positief kunt ervaren, gaat hij ook gepaard met een minpunt. Het druppelvrij systeem zorgt er namelijk voor dat het moeilijker is om de slang leeg te maken.

Conclusie van deze review over de Hozelock Pico Reel

In deze recensie hebben we je laten zien over welke unieke eigenschappen de Hozelock Pico Reel tuinslang beschikt. We hebben je ook verteld over de mogelijke voordelen en nadelen die ermee gepaard gaan. Denk er bijvoorbeeld aan dat deze tuinslang beschikt over een druppelvrij opbergpunt om hem op te bergen zonder risico op druppelend water. We hebben je verder laten zien dat dit model een lengte heeft van 10 meter en hij daarom perfect is voor kleinere tuinen. Na de aanschaf is hij meteen te gebruiken. Daarnaast kun je hem gemakkelijk overal plaatsen of opbergen mede vanwege het licht en compact formaat. Je kunt tevens gebruik maken van een handige Multi Spray Gun. Na gebruik is dit product eenvoudig en snel op te ruimen. Vanwege de vele voordelen vinden wij dat de Hozelock Pico Reel een must have is voor iedereen met een relatief kleine tuin!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>