De HP Envy 750 200nd Kopen? Bekijk Onze Review!

Wil je graag een nieuwe computer kopen? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan welk type computer bij je past. Er zijn namelijk mini pc’s voor mensen die weinig beschikbare ruimte hebben op hun bureau. Daarnaast kun je kiezen voor een all-in-one computer als je graag alleen een monitor wil hebben, die beschikt over de functies van een complete computer. Er zijn ook desktops, die de meeste van ons kennen en zelfs stick pc’s. Wil je graag een desktop hebben, omdat je zelf je muis, toetsenbord en monitor kunt uitkiezen en omdat de onderdelen vaak vervangbaar en zelfs krachtiger zijn dan die van andere computer soorten? Dan is het belangrijk om na te gaan waar je hem voor wil gebruiken. Wat dacht je van een desktop om te gamen en video’s te bewerken? Dan kun je kiezen voor de HP Envy 750 200nd. We beschrijven dit model uitgebreid!

Voordat je een apparaat koopt, doe je er onderzoek over. Daarom lees je reviews. Echter, vergeet niet om ook onderzoek te doen over de fabrikant van het desbetreffend apparaat. Door meer te weten te komen over de fabrikant, kun je namelijk vaak ook meer te weten komen over de kwaliteit en functionaliteit van een apparaat. Als we kijken naar de HP Envy 750 200nd, dan zien we dat hij gemaakt is door de fabrikant HP. Deze fabrikant is een specialist op het gebied van kwalitatief goede technologie. Bij hen kun je bovendien terecht voor allerlei productsoorten. Denk maar aan printers, laptops, pc-accessoires, monitoren en natuurlijk ook desktops. Ongeacht voor welk product je kiest, bij HP ben je ervan verzekerd dat het apparaat lang meegaat. Er wordt daarnaast gezorgd voor nuttige functies en gebruiksgemak. Ervaar zelf het gemak en de geavanceerde technologie en kies voor de HP Envy 750 200nd!

Review over de HP Envy 750 200nd

Het is bekend dat er verschillende soorten computers zijn. Als je hebt besloten dat je graag een desktop computer wil hebben, dan is het ook belangrijk om van tevoren na te gaan wat je ermee wil doen. Voor het bewerken van video’s en het spelen van zware games, zijn er namelijk speciale modellen in vergelijking met personen die de computer alleen zullen gebruiken om te internetten en voor tekstinvoer. Als je een krachtige desktop wil hebben, die ook zwaardere programma’s zoals video-editing programma’s aankan, dan kies je voor de HP Envy 750 200nd. Dit model is namelijk speciaal ontworpen om allerlei zware applicaties aan te kunnen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je gebruik maakt van Final Cut Pro om je eigen films te maken. Je kunt zelfs 3dsMax gebruiken om mooie animaties tot leven te laten komen. Of wil je misschien gewoon de volgende wereldhit maken met Avid Pro Tools?

Tegenwoordig hebben de meesten van ons een druk leven. Daarom willen we alles zo snel mogelijk gedaan krijgen. Natuurlijk is lang wachten totdat je computer opstart ook geen optie. Dat begrijpt HP. Daarom is de HP Envy 750 200nd voorzien van een 256 GB SSD. Lang wachten hoeft dus niet meer, omdat je pc binnen slechts enkele seconden opstart. Als je een desktop in huis hebt, dan wil je er vaak ook andere apparaten op aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een beamer, een printer of misschien zelfs je smartphone. Al deze opties heb je wanneer je deze desktop in huis hebt. Hij beschikt namelijk over een HDMI-poort, meerdere USB-poorten en zelfs Bluetooth. Je kunt er dus gemakkelijk meerdere apparaten op aansluiten zoals je draadloze speakers, printer en smartphone. Daarnaast ga je met deze desktop vrijwel direct aan de slag. Hij wordt namelijk geleverd met een draadloos toetsenbord en een draadloze muis.

HP Envy 750 200nd

Voordelen van de HP Envy 750 200nd

Als je van plan bent een nieuw apparaat aan te schaffen, dan is het belangrijk om er eerst meer te weten over te komen. Je gaat daarom op zoek naar de specificaties en functies. Het is echter altijd een goed idee om ook op de hoogte te zijn van de voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Daarom vertellen we je nu over de voordelen van de HP Envy 750 200nd:

 • Dedicated videokaart
  Als je een computer aanschaft, dan is het belangrijk om na te gaan wat je er precies mee kunt doen. In het geval van deze desktop, dan zien we dat hij beschikt over een dedicated videokaart. Doordat hij hierover beschikt, heb je de mogelijkheid om op de computer foto’s en video’s te bewerken. Je kunt er zelfs games op spelen. Hij is dus zowel voor werk- als entertainmentdoeleinden geschikt.
 • Krachtige processor
  Een andere belangrijke eigenschap van een computer is zijn processor. Deze desktop beschikt over een Intel Core i7 processor. Dergelijke processors zorgen ervoor dat de computer zeer krachtig is. Dit model kun je dus gebruiken voor zelfs de meest veeleisende programma’s.
 • Snel opstarten
  Doordat de meesten van ons een druk leven hebben, willen we dat processen snel verlopen. Denk maar aan het opstarten van je computer. Hier hoef je niet lang op te wachten als je deze computer gebruikt. Dankzij zijn SSD schijf, start hij namelijk in ongeveer 15 seconden op.
 • Met Bluetooth
  Aangezien veel apparaten aangesloten worden via Bluetooth, is het tegenwoordig belangrijk dat je computer ook beschikt over een Bluetooth verbinding. Daar beschikt dit model over. Je kunt dus allerlei apparaten draadloos verbinden met de computer.
 • Meegeleverde muis en meegeleverd toetsenbord
  Na de aanschaf van deze computer kun je meteen aan de slag. Hij wordt namelijk geleverd met een toetsenbord en een muis.

Nadelen van de HP Envy 750 200nd

We hebben je intussen verteld over de unieke functies van deze desktop. Daarnaast zijn we ook ingegaan op de voordelen die hij met zich meebrengt. We begrijpen echter dat je wellicht de voordelen tegen de nadelen wil afwegen. Je hoeft hiervoor niet zelf op zoek te gaan naar eventuele nadelen. We vertellen je namelijk ook over de mogelijke nadelen van deze desktop computer. De eigenschappen van de HP Envy 750 200nd die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Geen Blu-ray speler
  We willen onze films in de beste kwaliteit zien. Daarom streamen we in 1080p. Misschien wil je je lievelingsfilms niet gewoon streamen, omdat je ze hebt op een Blu-ray disc. Als dat het geval is, dan kan het feit dat deze desktop niet beschikt over een Blu-ray speler wellicht tegenvallen.
 • Geen beeldscherm
  Wanneer je deze computer koopt, dan krijg je er een muis en toetsenbord bij. Hierdoor kun je vrijwel meteen na de aanschaf aan de slag. Echter, voor het gebruiken van een desktop heb je ook een beeldscherm oftewel monitor nodig. Deze wordt niet meegeleverd. Het is dus belangrijk dat je reeds een monitor in huis hebt als je er werkelijk meteen mee aan de slag wil gaan. Natuurlijk kun je bij het bestellen van de computer ook een monitor in je winkelmandje zetten, om dan toch meteen na de aanschaf aan de slag te kunnen gaan.

Conclusie van deze recensie over de HP Envy 750 200nd

In deze review hebben we je zoveel mogelijk alle informatie gegeven over de HP Envy 750 200nd desktop computer. We hebben je eerst verteld over de unieke functies waar hij over beschikt. Vervolgens hebben we je verteld over de voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. We hebben onder andere gezien dat je deze computer kunt gebruiken voor allerlei uiteenlopende processen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je hem behalve voor dagelijkse digitale werkzaamheden zoals internetten, tekstinvoer en e-mailen ook kunt gebruiken om te gamen. Hij is zelfs zo krachtig met zijn Intel Core i7 processor en dedicated videokaart dat je er ook foto’s en video’s mee kunt bewerken. Daarnaast hoef je niet lang te wachten voordat hij opstart. Het is zelfs mogelijk om andere apparaten eenvoudig aan te sluiten op deze desktop dankzij de Bluetooth-verbinding, HDMI-poort en USB-poorten. Je krijgt hem zelfs met een muis en toetsenbord.

Houd er wel rekening mee dat je apart een beeldscherm moet aanschaffen, omdat deze niet is inbegrepen in het pakket. Daarnaast beschikt de desktop niet over een Blu-ray speler. Echter, dit hoeft geen probleem te zijn, omdat je nog altijd films en series van de beste kwaliteit kunt streamen. Als je graag het beste uit je computer wil halen, dan is de HP Envy 750 200nd zeker de ideale desktop voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>