KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station Kopen? Lees De Review!

Als je meer gemak wil hebben in je woning, dan is het handig om een domotica aan te schaffen. Deze apparaten zijn er in verschillende vormen, maar hebben een gezamenlijk doel: jouw leven vergemakkelijken. Zo kun je met bepaalde van deze apparaten al de lichten in je huis tegelijkertijd bedienen. Weer andere apparaten geven je de mogelijkheid om het stroomverbruik per apparaat te meten. Wat dacht je echter van een Internet Control Station? Wanneer je een dergelijk systeem aansluit op je modem of router, dan kun je de ontvangers die erbij horen overal ter wereld draadloos bedienen. In het geval van het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station kun je de ontvangers van KlikAanKlikUit overal ter wereld draadloos bedienen via je smartphone of tablet. Het doet er hierbij niet toe of je gebruik maakt van een iPad, iPhone of Android apparaat. Er is namelijk een gratis “Klik Aan” app.

Misschien vraag je je af wat de producten van KlikAanKlikUit uniek maakt. Deze fabrikant heeft als doel om jouw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom ontwikkelen zij topkwaliteit producten die bijdragen aan optimaal comfort. Het doet er hierbij niet toe of het gaat om het dimmen van verlichting, het beveiligen van je huis of zelfs het bedienen van je rolluiken. De verschillende domotica producten van deze fabrikant zorgen er namelijk voor dat je draadloos comfort op een gemakkelijk wijze toevoegt aan je huis. Voor nog meer gebruiksgemak zijn de artikelen van deze fabrikant eenvoudig zelf te installeren. Daarnaast zijn er enorm veel productcombinaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zenders koppelen met ontvangers om een systeem te ontwikkelen dat geheel op jouw woonsituatie aansluit. Een andere leuk voordeel van de KlikAanKlikUit producten is dat ze gebruikt kunnen worden met behoud van je bestaande installaties. Schaf dus snel de ICS-1000 aan!

Review over het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station

Als je wil genieten van meerdere gemakken in huis, dan is het een goed idee om het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station aan te schaffen. Deze domotica kun je thuis aansluiten op je modem of router, waarna je de mogelijkheid hebt om je ontvangers van KlikAanKlikUit overal ter wereld draadloos te bedienen. Deze bediening vindt plaats via een handige applicatie, die je kunt gebruiken op zowel je iPhone, iPad als Android smartphone of tablet. De app geeft je de mogelijkheid om de ontvangers in huis via het internet te bedienen wanneer je niet thuis bent. Denk er bijvoorbeeld aan dat je laat later thuis zal komen dan gewoonlijk. Dan kun je bijvoorbeeld je lampen aandoen, zodat er licht is om je te verwelkomen wanneer je thuis aankomt. Ook andere elektrische apparaten kun je met deze domotica draadloos bedienen. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken, jaloezieën en zelfs zonwering.

Om gebruik te maken van de app hoef je slechts eenmalig een account te creëren. Deze account gebruik je op meerdere smartphones en tablets. Hierna kun je jouw ontvangers aanmelden en onderverdelen in de verschillende ruimtes van je huis. Denk bijvoorbeeld aan de nachtlamp in de kinderkamer, de zonwering in je woonkamer of elektrische apparatuur of lampen in de buurt van de badkamer. Je kunt per ruimte alles in 1 keer uitschakelen. Dit zorgt voor extra gemak wanneer je snel weg moet gaan of wanneer je naar bed gaat. Er zijn op het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station meerdere programmeermogelijkheden. Je hebt onder andere de optie om scènes aan te maken met gegroepeerde commando’s. Misschien wil je de lampen in 1 ruimte op 50% dimmen, de rolluiken sluiten en jouw home cinema set aandoen. De gewenste scène kan ook automatisch uitgevoerd worden via een timer.

ICS-1000

Voordelen van het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station

Voordat je ertoe overgaat om een apparaat aan te schaffen, is het verstandig om je te laten informeren over zijn eigenschappen. Hierbij verwijzen we niet alleen naar de functies en het design, maar ook naar de voordelen en nadelen. Aan de hand van deze informatie kun je namelijk concluderen of het apparaat bij je past. Dit geldt ook voor het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station. We vertellen je nu over zijn voordelen:

 • Groot bereik
  Dit apparaat heeft een bereik van 30 meter. Hoewel het een feit is dat elk huis verschilt, kun je ervan uitgaan dat hij perfect is voor het doorsnee huis. Je kunt dus op verschillende verdiepingen je apparaten bereiken, zonder je zorgen te maken dat het bereik niet toereikend is.
 • Meerdere programmeermogelijkheden
  Als je gebruik maakt van een apparaat waar je andere apparaten mee kunt bedienen, dan is het handig om diverse mogelijkheden te hebben. Je wil namelijk niet alleen dat de apparaten aan of uit gaan. Daarom geeft deze domotica je de mogelijkheid om scènes aan te maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld het licht in je woonkamer dimmen, de rolluiken dichtdoen en de home cinema set aandoen. Dit is onder andere handig wanneer je een romantische setting probeert te creëren voor jullie wekelijkse “date night”. Het is zelfs mogelijk om met het internet control station automatische handelingen te laten plaatsvinden door middel van een timer.
 • Toegevoegd gemak
  Natuurlijk is het altijd belangrijk om te letten op de gemakken die jouw apparaten voor je creëren. Bij deze domotica ben je verzekerd van optimaal gemak. Hij geeft je namelijk de mogelijkheid om overal ter wereld je apparaten te bedienen. Je kunt dus bijvoorbeeld op reis gaan en dagelijks rond een bepaald tijdstip je lichten thuis aandoen. Dan denken anderen dat je gewoon thuis bent.

Nadelen van het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station

Als je alleen kijkt naar de voordelen van een apparaat, dan heb je een rooskleurig beeld erover gevormd. Echter, net zoals wij allemaal onze sterke eigenschappen en onze tekortkomingen, is geen enkel apparaat perfect. Er zijn altijd bepaalde eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. Daarom vertellen we je ook over de nadelen die het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station met zich meebrengt:

 • Beperkte werking
  Dit apparaat kun je aansluiten op verschillende andere elektrische apparaten. Denk maar aan lampen, rolluiken, je tv, enzovoorts. Echter, hij heeft een beperkte werking met alarmsystemen. Dit komt doordat deze domotica niet werkt met het ALSET-2000 alarmsysteem van KlikAanKlikUit. Daarnaast kun je hem niet gebruiken om dimmers van voor 2008 te bedienen.
 • Ouderwets ogende apps
  Als je de applicatie van deze domotica installeert op smartphones of tablets, dan geniet je van een stabiele werking. Echter, de apps zien er ouderwets uit. Dit kun je minder prettig vinden als je het liefst werkt met moderne applicaties.

Conclusie van deze review over het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station

In deze review hebben we je verteld over de mogelijkheden die je hebt met het KlikAanKlikUit ICS-1000 Internet Control Station. We hebben je ook verteld over de voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je concluderen of deze domotica goed bij je past. Wij vinden dat hij vanwege de vele mogelijkheden die hij met zich meebrengt, zeker een aanrader is. Het is namelijk eenvoudig hem te installeren, de app te gebruiken en om je apparaten door middel van ontvangers te bedienen. Daarnaast heb je met dit apparaat een groot bereik. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor specifieke scènes en deze via een timer te automatiseren. Ben je een apparaat of lamp thuis aan vergeten? Dan kun je ook op afstand deze apparaten bedienen. Houd er slechts rekening mee dat hij niet met alle alarmsystemen en niet met alle dimmers werkt!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>