Het ICS 2000 Bedieningspaneel Voor Alarmsystemen Kopen? Lees Snel De Review!

Wanneer je op zoek gaat naar een alarmsysteem, dan kom je verschillende modellen tegen. Er zijn namelijk ook veel verschillende soorten alarmsystemen. Sommige modellen zijn zelfs bedoeld als beveiligingssysteem en weer andere modellen zorgen ervoor dat je andere apparaten kunt bedienen. Dergelijke modellen werken meestal samen met onder andere je beveiligingssysteem. Wij kennen een bedieningspaneel voor je alarmsysteem dat ervoor zorgt dat je je apparaten in huis draadloos en op afstand kunt bedienen. Hier verwijzen we naar de ICS 2000 van de fabrikant KlikAanKlikUit. De volledige naam van dit systeem is KlikAanKlikuit Octopus Internet Control Station ICS-2000. Met dit alarmsysteem kun je gemakkelijk diverse apparaten bedienen en krijg je meldingen wanneer de situatie niet ideaal is. Je kunt zelfs meerdere smartphones en tablets aansluiten aan dit station.

Als je op zoek bent naar een betaalbare totaaloplossing op het gebied van draadloos schakelen, dan zijn de apparaten van KlikAanKlikUit zeker aanraders. Deze fabrikant zorgt er onder andere voor dat de bediening in en rondom je huis veiliger en comfortabeler wordt. Er wordt namelijk door hen gezorgd voor afstandsbedieningen, applicaties en beveiligingsopties. Denk er bijvoorbeeld aan dat je via een applicatie de mogelijkheid hebt om de slimme Trust Smart Home lampen te bedienen. Een app stelt je tevens in staat om je huis met een IP-camera te bedienen. Er is zelfs een applicatie die ervoor zorgt dat rolluiken automatisch open gaan of sluiten. Bij KlikAanKlikUit kun je behalve voor alarmsystemen en hulpmiddelen voor deze alarmsystemen ook terecht voor zenders, ontvangers en zelfs sets. Kies dus voor een superieur systeem en schaf de ICS 2000 aan!

Review over de ICS 2000

De technologie wordt steeds geavanceerder. Ga daarom met de tijd mee en maak gebruik van de ICS 2000. Dit systeem staat voor een draadloze bediening en beveiliging van je woning. Het apparaat brengt dus een gevoel van ultieme veiligheid en hoog comfort met zich mee. Je krijgt een goed gevoel van dit systeem, omdat je veel KlikAanKlikUit producten in je woning kun bedienen met je smartphone of tablet. Voor deze bediening doet het er niet eens toe of je in de buurt bent of niet. Je kunt namelijk overal ter wereld je apparaten bedienen. Om optimaal gebruik te maken van de slimme opties van dit apparaat, kun je allerlei gewenste combinaties van acties programmeren. Deze acties kun je vervolgens met een druk op de knop in- of uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een relaxte sfeer waarbij je woonkamerlampen voor de helft worden gedimd en de gordijnen dichtgaan.

Behalve dat je de acties op de ICS 2000 instelt en ze daarna activeert met een knop, kun je ook kiezen voor bepaalde triggers. Denk er bijvoorbeeld aan dat de deurbel bij beweging afgaat of dat het licht aangaat wanneer er een raam wordt geopend. Indien gewenst krijg je bij bepaalde triggers zelfs een melding op je smartphone of tablet. Je hebt dus de mogelijkheid om snel te handelen bij ongewenst bezoek. Als we toch al kijken naar gevaarlijke situaties, dan is het ook handig om de mogelijkheid tot automatische verlichting te bekijken. Je kunt namelijk de indruk wekken dat je ’s avonds altijd thuis bent. Misschien stel je het systeem zodanig in dat de verlichting op een vast tijdstip aan- en uitgaat. Dit tijdstip is af te stemmen op de zonsopkomst en –ondergang. Je gaat dus met een gerust gevoel de deur uit.

ICS 2000

Voordelen van de ICS 2000

In onze reviews doen we er alles aan om je zoveel mogelijk te voorzien van alle informatie over de desbetreffende apparaten. Daarom vertellen we je zowel over de pluspunten als de minpunten. De voordelen die de ICS 2000 met zich meebrengt zijn:

 • Gemakkelijke installatie
  Wanneer je leest over de vele functies van dit systeem, dan denk je misschien dat hij moeilijk is te installeren. Dit is helemaal niet waar. Het enige wat je hoeft te doen om hem te installeren is hem met je modem of router verbinden met de bijgeleverde netwerkkabel. Hierna download je de KlikAanKlikUit applicatie op je Android smartphone, tablet of iPhone en klaar is kees!
 • Groot bereik
  Door gebruik te maken van een dergelijk bedieningspaneel voor je alarmsysteem, zijn allerlei functies binnen handbereik. Als je er echter van wegloopt, dan is het belangrijk te weten hoe groot het bereik is. Dit station beschikt over een bereik van maximaal 30 meter in huis en maximaal 70 meter in een open veld.
 • Meerdere apparaten koppelen
  Als je met je gezin woont, dan is het vaak handig als meerdere leden van het gezin je alarmsysteem kunnen bedienen. Daarom is het mogelijk om maximaal 6 tablets of smartphones aan te sluiten aan het station. Dit is ook handig als je zelf meerdere mobiele telefoons hebt.
 • Veel ontvangers en sensoren bedienen
  Zoals je hebt gelezen, heb je de mogelijkheid om met dit bedieningspaneel verschillende apparaten van KlikAanKlikUit te bedienen. Om precies te zijn gaat het om maximaal 48 KlikAanKlikUit ontvangers en sensoren. Deze ontvangers en sensoren kunnen bediend worden in 8 verschillende ruimtes.
 • Tijdschema’s instellen
  Heb je een vrij regelmatig leven? Dan is het handig om verschillende tijdschema’s in te stellen voor verschillende sensoren op het bedieningspaneel. Je kunt bijvoorbeeld de lamp in de keuken automatisch aan laten gaan bij zonsondergang.

Nadelen van de ICS 2000

Hoewel de ICS 2000 enorm veel voordelen met zich meebrengt, dien je ook rekening te houden met de nadelen. Wij vinden het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen voordat je een keus maakt. Daarom vertellen we je nu ook over de eigenschappen van de ICS 2000 die je als minder prettig kunt ervaren:

 • Bediening van de slimme stekker
  Je kunt allerlei ontvangers en sensoren bedienen met dit bedieningspaneel. Het is zelfs mogelijk om de slimme stekker van de fabrikant met het bedieningspaneel te bedienen. Echter, als je deze slimme stekker op afstand wil bedienen, dan moet je wel beschikken over een stabiel wifi-netwerk. Als jouw netwerk niet zo stabiel is, dan kun je de werking van het bedieningspaneel met de slimme stekker als minder prettig ervaren.
 • Alleen te gebruiken met bijbehorende KlikAanKlikUit-accessoires
  Zoals je hebt gelezen, is dit bedieningspaneel te gebruiken met allerlei sensoren en ontvangers. Houd er echter rekening mee dat je hem alleen kunt gebruiken met de bijbehorende KlikAanKlikUit-accessoires.

Conclusie van deze review over de ICS 2000

In deze recensie hebben we je verteld over de functies, voordelen en nadelen van het ICS 2000 bedieningspaneel voor alarmsystemen. Je hebt onder andere gezien dat hij je de mogelijkheid geeft om draadloos je apparaten thuis te bedienen. Het is zelfs mogelijk om dit apparaat aan te sluiten op je beveiligingssysteem. In het kort geeft dit bedieningspaneel je een comfortabel en veilig gevoel. Je krijgt namelijk een melding wanneer er een onregelmatigheid wordt gedetecteerd. Daarnaast kun je er verschillende tijdschema’s voor verschillende sensoren mee instellen. Je kunt zelfs een groot aantal ontvangers en sensoren in meerdere ruimtes bedienen. Hij beschikt ook over een groot bereik. Hoewel je voor een optimale werking van dit apparaat een stabiele wifi-verbinding nodig hebt en hij alleen is te gebruiken met KlikAanKlikUit-accessoires, raden wij de ICS 2000 zeker aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>