Illy Francis Francis X7 1 Kopen? Bekijk nu onze Review!

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat waarmee je lekkere koffie kunt maken en dat er ook stijlvol uitziet? Kies dan voor de Illy Francis Francis X7 1. Dit koffiezetapparaat is een moderne klassieker. Hij beschikt over een retro-ontwerp en moderne technologieën. Je kunt dit apparaat gemakkelijk onderhouden en schoonmaken. Daarnaast bepaal je zelf de watertemperatuur en sterkte van de koffie. Hij beschikt tevens over een handig stoompijpje waarmee je melk kunt opschuimen. Lees snel verder over dit apparaat!

Start de dag optimaal met een kopje koffie en kies voor een koffiezetapparaat van Illy. Deze expert in de koffiebranche ontwerpt koffiemachines waarmee je heerlijke koffie kunt maken. Op het gebied van koffiebonen is Illy ook een topper. Dit bedrijf koopt koffiebonen van topkwaliteit bij boeren om je te voorzien van de best mogelijke koffie. Of je nou de dag optimaal wil beginnen of goed wil afsluiten, met de koffiezetapparaten van Illy maak je op elk gewenst moment een perfect kopje koffie.

Review over de Illy Francis Francis X7 1

Als je jezelf wil verwennen, dan maak je een heerlijk kopje koffie met de Illy Francis Francis X7 1. Dit koffiezetapparaat beschikt over verschillende moderne functies die hem uniek maken:

 • Als een barista
  Heb je weleens gekeken naar de moeilijke handelingen van een barista? Deze handelingen zijn niet nodig wanneer je dit Illy koffiezetapparaat in huis hebt. Je kunt er namelijk met een druk op de knop heerlijke espresso mee maken. Deze is van topkwaliteit net als de espresso die je in een koffiebar zou kopen.
 • Capsules
  Deze koffiemachine maakt gebruik van Iperespresso-capsules. Deze kun je op slechts één manier in de filterdrager zetten, waardoor je ze onmogelijk verkeerd kunt zetten. Wanneer je een capsule in het apparaat hebt gezet, druk je op de soft touch knop en maak je een heerlijk kopje lungo of espresso.
 • Geluiden en lampjes
  Er is niets vervelender dan niet weten wat je moet doen met je koffiezetapparaat. Bij de Francis Francis X7 1 heb je dit probleem niet. Er zijn namelijk geluiden en lampjes ingebouwd die het koffieproces intuïtief maken.
 • Automatische functies
  Om stroom te besparen, schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit wanneer hij 30 minuten niet is gebruikt. Daarnaast beschikt hij ook over een automatisch ontkalkingsprogramma.

Illy Francis Francis X7 1

Voordelen van de Illy Francis Francis X7 1

Vraag je je af wat de voordelen van de Illy Francis Francis X7 1 zijn? Die noemen we nu op:

 • Temperatuur instellen
  Sommigen houden ervan wanneer hun koffie super heet is en ze moeten blazen om hem te kunnen drinken. Anderen vinden koffie lekker wanneer hij warm is en ze hem meteen kunnen drinken. Ongeacht je voorkeur, met dit apparaat drink je koffie van de voor jou perfecte temperatuur. Dit kan doordat je zelf de temperatuur kunt instellen.
 • Kopjes voorverwarmd
  Hete koffie schenken in koude kopjes maakt dat de koffie niet de temperatuur heeft die je prefereert. Daarom is de warmhoudplaat bovenop deze machine een aangename toevoeging. Deze plaat verwarmt de kopjes lichtjes voor. Wanneer je de koffie dus in de kopjes schenkt, dan heeft deze precies de door jou ingestelde temperatuur.
 • Melk opschuimen
  Aangezien niet alle koffiemachines de optie hebben om melk op te schuimen is het altijd aangenaam wanneer een koffiemachine over deze functie beschikt. De Illy Francis Francis X7 1 schuimt eenvoudig melk op dankzij het stoompijpje.

Nadelen van de Illy Francis Francis X7 1

Er is slechts één tekortkoming wanneer je kiest voor de Illy Francis Francis X7 1. Als je koffie wil zetten voor meer dan één persoon, dan kun je het feit dat hij slechts 1 kopje koffie per keer zet als minpunt ervaren. Als je alleen woont en je dagelijks alleen koffie voor jezelf zet, is dit absoluut geen probleem. Echter, als je voor meerdere mensen koffie wil zetten, dan kun je de kopjes koffie ook eenvoudig na elkaar maken. Stel dan bijvoorbeeld de temperatuur van het eerste kopje wat hoger in dan gewenst zodat de koffie niet teveel is afgekoeld wanneer het tweede kopje is gemaakt.

Conclusie van onze review over de Illy Francis Francis X7 1

Aangezien we bij de Illy Francis Francis X7 1 slechts één punt zijn tegengekomen dat je wellicht als negatief kunt ervaren, vinden wij dat dit koffiezetapparaat zeker een aanrader is. Het feit dat hij slechts één kopje per keer maakt, hoeft helemaal geen probleem te zijn, want er zijn manieren om toch samen met je partner van een heerlijk kopje koffie te genieten. Daarnaast is de koffiemachine voorzien van verschillende moderne functies en heeft hij een mooi design. Zo kun je zelf de gewenste temperatuur instellen, melk opschuimen en gewoon lekkere koffie maken. Het apparaat neemt je ook werk uit handen doordat hij zichzelf na 30 minuten inactiviteit uitschakelt en zichzelf ontkalkt. Dankzij de verschillende geluiden en lampjes is hij eenvoudig te gebruiken. Haal de Illy Francis Francis X7 1 vandaag nog in huis en geniet alleen of samen met je partner van de lekkerste koffievarianten met of zonder melk!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>