Indesit CAA 55 NX Kopen? Check de Review!

Er is geen lekkerder gevoel dan thuiskomen, de koelkast open doen en iets lekkers eruit halen. Met de Indesit CAA 55 NX in huis, kun je gemakkelijk zien wat er in de koelkast zit zodat je snel kunt vinden wat je lust. Vul deze koelkast en regel de voedingsmiddelen gemakkelijk op de legplateaus, in de deurrekken en in de groentelades. In de zomer lust je vast wel een lekker ijsje wanneer je thuis komt. Haal het ijsje gemakkelijk uit het vriesvak van deze koelkast. Het vriesvak beschikt bovendien over de optie Super-vriezen zodat de etenswaren snel worden ingevroren. De koelkast houdt ook bacteriën buiten de deur.

Het doel van Indesit is om je leven op een aangename manier te veranderen. Daarom maakt deze fabrikant producten die gemakkelijk zijn om te gebruiken en zijn voorzien van de beste technologieën. Zodat je lang kunt genieten van je aankoop, zijn de Indesit producten bovendien zeer duurzaam en van topkwaliteit. De energierekening wordt ook omlaag gebracht, want de Indesit artikelen zijn milieuvriendelijk.

Review over de Indesit CAA 55 NX

De Indesit CAA 55 NX is een elegante koel-vriescombinatie met genoeg ruimte om eenvoudig al je boodschappen in te vriezen en te koelen. Het koelvak van dit apparaat heeft een netto inhoud van 150 liter en het vriesvak beschikt over een netto inhoud van 85 liter. Je kunt je etenswaren en dranken dankzij de overzichtelijke indeling, gemakkelijk opbergen. De koelruimte beschikt namelijk over 2 verstelbare legplateaus, 3 deurvakken en 2 groenteladen. Ook in de vriesruimte kun je gemakkelijk je voedingsmiddelen sorteren. Deze ruimte beschikt namelijk over 3 kunststofladen.

Dit apparaat heeft een A+ energielabel en is dus energiezuinig. Een koelkast met een A+ energielabel verbruikt 20% minder energie dan een koelkast met een A klasse. Dit verschil resulteert op de lange termijn in geldbesparing. Je energierekening gaat namelijk enorm omlaag. Bovendien verwijst een A+ energielabel naar milieuvriendelijkheid. We moeten toch allemaal meewerken aan het behoud van het milieu?

Deze koelkast is slim. Hij beschikt over een automatisch temperatuursysteem. Dit betekent dat hij zich aanpast aan de hand van je behoeften terwijl hij optimaal blijft presteren. Dankzij de Statische Automatische Controle blijft je voedsel vers wanneer dit in de koelkast is. De sensoren in de cel van het apparaat zorgen er namelijk voor dat de temperatuur constant gehouden wordt. Er wordt ook gezorgd voor de juiste temperatuur. Ook wordt ijsvorming aan de binnenwanden zoveel mogelijk voorkomen.

De verschillende elementen in deze Indesit koelkast zijn ontworpen voor optimaal comfort. Dit geldt zowel voor het gebruik zelf als de schoonmaak van het apparaat. Aangezien je de plateaus in hoogte kunt verstellen, kun je de koelkast optimaal indelen aan de hand van de voedingsmiddelen die je erin wil opslaan. Doordat de verschillende onderdelen bovendien uitneembaar zijn, kun je deze optimaal schoonmaken.

Indesit CAA 55 NX

Voordelen van de Indesit CAA 55 NX

Vind je het net zoals wij ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de functies, voor- en nadelen van een apparaat alvorens je hem aanschaft? Lees dan snel verder om achter de voordelen te komen. De voordelen die de Indesit CAA 55 NX koelkast met zich meebrengt zijn:

 • Geen bacteriën
  Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Indesit. Daarom hebben zij de functie Hygiene Control ingebouwd in deze koelkast. Deze functie zorgt ervoor dat bacteriën in zowel het koel- als vriesvak worden voorkomen.
 • Praktische indeling
  Niets is zo vervelend als weten dat je iets lekkers in je koelkast hebt gezet en je kunt het niet terugvinden. Dit probleem heb je niet wanneer je de CAA 55 NX koelkast in huis hebt. Hij beschikt namelijk over een praktische indeling zodat je soortgelijke voedingsmiddelen bij elkaar kunt opslaan en deze gemakkelijk weer terug kunt vinden.
 • Ruim
  Doordat de koelruimte een netto capaciteit van 150 liter heeft en de vriesruimte een netto capaciteit van 85 liter, heb je veel ruimte ter beschikking. Je kunt dus gemakkelijk boodschappen voor een week of langer doen en deze netjes in de koel-vriescombinatie opslaan.

Nadelen van de Indesit CAA 55 NX

Aangezien het vormen van een compleet beeld over een product inhoudt dat je van zowel de voor- als nadelen op de hoogte moet zijn, zijn we ook de nadelen voor je nagegaan. De minpunten van de Indesit CAA 55 NX zijn:

 • Geluid
  Dit apparaat is niet extreem stil. Hij heeft een geluidsniveau van ongeveer 44 dB. Dit kun je als minpunt ervaren als je op zoek was naar een apparaat dat je helemaal niet hoort wanneer hij aanstaat.
 • Geen No Frost
  De koel-vriescombinatie heeft geen No Frost functie. Je moet hem dus na verloop van tijd wel ontdooien om hem schoon te maken.

Conclusie van de review over de Indesit CAA 55 NX

De Indesit CAA 55 NX koelkast is perfect om al je boodschappen te koelen en in te vriezen. Dankzij de handige indeling en grote inhoud, zet je soortgelijke etenswaren gemakkelijk bij elkaar om alles snel weer terug te vinden. De koelkast is bovendien energiezuinig en zorgt automatisch voor de ideale temperatuur. Daarnaast houdt dit apparaat bacteriën buiten de koelkast en kun je hem gemakkelijk schoonmaken. We raden je aan om er rekening mee te houden dat hij geluid maakt en dat je hem van tijd tot tijd moet ontdooien. Behalve deze twee kleine punten, vinden wij dat de Indesit CAA 55 NX koel-vriescombinatie een prima product is. Haal hem vandaag nog in huis, want hij past met een breedte van slechts 55 cm perfect in je keuken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>