Indesit DFG 15B1 A EU Kopen? Bekijk de Review!

Ben je op zoek naar een vaatwasser die je werk uit handen neemt? In deze drukke tijd heb je er wellicht geen tijd voor om zelf voor de wasbak te staan en één voor één alle borden, glazen en ander vaat te wassen. Daarom is het handig als je een vaatwasmachine in huis hebt. Als je in 1 keer in staat wil zijn om veel vaat te wassen in je nieuwe vaatwasser, dan raden wij de Indesit DFG 15B1 A EU aan. Dit model kan namelijk per keer 13 couverts reinigen. Hij is hierdoor perfect voor een huishouden van ongeveer 4 personen.

Indesit vervaardigt apparaten die je leven in positieve zin kunnen veranderen. Daarom zijn de producten van dit merk voorzien van innovatieve technologieën, die ervoor zorgen dat het gebruiksgemak wordt verhoogd. Daarnaast begrijpt deze fabrikant ook dat je geen fortuin wil uitgeven aan energiekosten. Daarom zorgen zij ervoor dat hun apparaten energiezuinig zijn. Energiezuinige producten zijn op hun beurt ook milieuvriendelijk, dus je houdt niet alleen rekening met je portemonnee, maar ook met het milieu. Bespaar geld, houd rekening met het milieu en ervaar zelf hoe je leven aangenamer wordt nadat je een van de topkwaliteit Indesit apparaten hebt gekocht.

Review over de Indesit DFG 15B1 A EU

Als het voor jou belangrijk is dat je vaatwasser beschikt over verschillende handige functies, dan is de Indesit DFG 15B1 A EU perfect voor jou. Dit apparaat is namelijk voorzien van verschillende handige functies, waaronder het automatische programma. Dit programma zorgt ervoor dat je vaat op de juiste temperatuur wordt gewassen voor een superieur resultaat. Je kunt ook gebruik maken van het verkort programma, dat ideaal is voor wanneer je bijvoorbeeld visite verwacht. Je kunt dan nog snel even een lading vaat in het apparaat zetten en binnen de kortste keren is de vaat weer schoon. Er is ook nog een intensief programma, een Eco programma en een Normaal programma. Dit apparaat is bovendien met een A+ energielabel relatief zuinig. Wanneer je hem dus gebruikt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je veel geld moet uitgeven aan energiekosten.

De verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen wanneer je de Indesit DFG 15B1 A EU gebruikt, gaan gepaard met diverse tijdsduren en temperatuurinstellingen. Aan de hand van je vaatbehoeften is er dus altijd een perfect programma. Dit apparaat kun je tevens aansluiten op de warmwateraansluiting. Hierdoor kun je er dus ook voor kiezen dat de vaat met warm water wordt gewassen. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van zeer vettige borden. Het bestek kun je in dit apparaat gemakkelijk zetten in de verschuifbare korf. Ook het bordenrek kun je tevens neerklappen. Wil je weten wanneer het zoutmiddel aangevuld moet worden? Je hoeft dit niet zelf te controleren, want de vaatwasmachine beschikt over een lampje dat gaat branden wanneer het zoutmiddel bijna op is. Wanneer de vaat helemaal is gewassen, dan wordt dit automatisch gedroogd met de restwarmte in de vaatwasmachine.

Indesit DFG 15B1 A EU

Voordelen van de Indesit DFG 15B1 A EU vaatwasmachine

We vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle eigenschappen van de apparaten die je in huis haalt. Daarom hebben wij zoveel mogelijk alle eigenschappen van de Indesit DFG 15B1 A EU voor je samengevat. Het is daarnaast ook belangrijk dat je weet welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Lees dus snel verder om achter de voordelen van deze vaatwasser te komen:

 • Aquasensor
  Deze vaatwasmachine beschikt over een Aquasensor. De naam spreekt voor zich. Deze sensor zorgt ervoor dat het juiste waterniveau wordt toegepast bij het wassen van je vaat. Hierdoor kan het waterverbruik optimaal worden aangepast aan de hand van hoe vuil de vaat is. Is de vaat slechts een beetje vuil dan wordt er minder water gebruikt dan wanneer de vaat enorm vuil is.
 • Waterbeveiliging
  Als je op de kosten let, dan is het belangrijk om behalve met het energieniveau ook rekening te houden met het waterverbruik. Daarom beschikt dit apparaat over waterbeveiliging. Deze functie houdt in dat de watertoevoer bij een storing wordt afgesloten zodat een lekkage wordt voorkomen.
 • Geluidsniveau
  Ben je iemand die graag vroeg ’s morgens of juist laat ’s avonds vaat wast? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een vaatwasser die weinig lawaai maakt. Deze vaatwasmachine van Indesit past dan perfect bij je, omdat hij slechts beschikt over een geluidsniveau van 49 dB. Hij maakt dus weinig geluid waardoor je je gezin of huisgenoten en ook de buren niet stoort wanneer je met het apparaat werkt.
 • Handige programma’s
  Om optimaal vaat te wassen in een vaatwasmachine is het handig wanneer het apparaat beschikt over verschillende wasprogramma’s. Dit is het geval bij deze Indesit vaatwasmachine. Hij beschikt namelijk over 5 handige wasprogramma’s.

Nadelen van de Indesit DFG 15B1 A EU vaatwasmachine

Voordat je een apparaat in huis haalt, dien je op de hoogte te zijn van zowel zijn sterke als zwakke eigenschappen. Daarom zijn we ook voor je op zoek gegaan naar de mogelijke tekortkomingen van de Indesit DFG 15B1 A EU. De nadelen die hij mogelijkerwijs met zich meebrengt zijn:

 • Geen uitgestelde start
  Sommige vaatwasmachines beschikken over de startuitstelfunctie. Met deze functie kun je zelf instellen wanneer de vaat gewassen wordt zodat je een moment kiest dat je goed uitkomt. Deze vaatwasser beschikt echter niet over een uitgestelde start. Dit kun je als minpunt ervaren als je gebruik wilde maken van het avondstroomtarief en je daarom de start wilde uitstellen zodat de vaat in de daluren werd gewassen.
 • Relatief klein bestekbakje
  Als je grotere spatels of ander groot bestek in het bestekbakje wil zetten, dan kan het formaat hiervan tegenvallen.

Conclusie van deze review over de Indesit DFG 15B1 A EU vaatwasser

Aangezien de voordelen en de handige functies van de Indesit DFG 15B1 A EU zwaarder wegen dan de nadelen, vinden wij dat hij je geld waard is. Dit apparaat maakt namelijk weinig geluid, waardoor je ook vroeg ’s morgens of laat ’s avonds vaat kunt wassen zonder anderen te storen. Daarnaast zijn er 5 handige wasprogramma’s waar je uit kunt kiezen. De waterbeveiliging is ook een handige veiligheidsmaatregel die is getroffen bij dit apparaat. Was je vaat optimaal en gebruik hiervoor deze Indesit vaatwasser.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>