Indesit NCAA 55 NX Kopen? Bekijk de Review!

Zoek je naar een goede koelkast die beschikt over een ingebouwd vriesvak? Dan kun je kiezen voor de Indesit NCAA 55 NX koel-vriescombinatie. Dit apparaat is perfect om je boodschappen in op te bergen. Zowel de koel- als vriesruimte hebben namelijk genoeg capaciteit om verschillende voedingsmiddelen erin te zetten. De netto inhoud van het koelgedeelte bedraagt 150 liter en de netto inhoud van het vriesvak bedraagt 67 liter. Genoeg voor al je spullen toch? Bovendien kun je de spullen in je koelkast optimaal organiseren. Mocht de stroom uitvallen, dan houdt de koelkast jouw etenswaren tot 15 uur goed. Bovendien heb je bij dit apparaat de mogelijkheid om de draairichting van de deuren aan te passen naar je eigen voorkeur. Desgewenst kun je dus de deuren links- of rechtsdraaiend maken.

Een Indesit product kopen. Is dat een goed idee? Wij vinden dat het zeker een goed idee is. Indesit heeft namelijk als doel om producten te vervaardigen die je leven kunnen veranderen. Zij maken daarom apparaten die het leven vergemakkelijken. Een Indesit koelkast is bovendien energiezuinig zodat je geld bespaart op energiekosten. Bespaar geld en geniet van een iets eenvoudiger leven door een Indesit koelkast in huis te halen!

Review over de Indesit NCAA 55 NX

De Indesit NCAA 55 NX koelkast heeft een A+ energieklasse. Dit betekent dat hij energiezuinig is. Op de lange termijn bespaar je met deze koelkast dus geld op energiekosten. In deze verrassend ruime koel-vriescombinatie met een hoogte van 157 cm, breedte van 55 cm en diepte van 54 cm kun je eenvoudig al je spullen bewaren. In het koelgedeelte, bijvoorbeeld, zitten er 2 plateaus die je in hoogte kunt verstellen. De koelruimte is ook voorzien van 2 groentelades. Je kunt dus fruit en groente apart van elkaar opslaan en alles gemakkelijk terug vinden.

Ook het schoonmaken van deze koel-vriescombinatie is zeer eenvoudig. Doordat de verschillende gedeelten van de koel-vriescombinatie uitneembaar zijn, kun je ze allemaal afzonderlijk uit de koelkast halen en schoonmaken. Hierdoor weet je zeker dat elk onderdeel goed schoon is. Bovendien zorgt het uithalen van de verschillende onderdelen ook voor extra gemak wanneer je de binnenkant van de kast moet reinigen.

Behalve het koelgedeelte, is ook het vriesgedeelte van deze koelkast handig. Dit vak beschikt namelijk over 4 lades. In deze lades kun je bijvoorbeeld de resten die zijn overgebleven van je maaltijd invriezen. Als je een pizza-liefhebber bent, kun je ook bevroren pizza’s kopen en in het vriesvak opslaan. Er is namelijk een extra grote lade aan de onderkant die perfect is om je pizza’s in te bewaren. De pizza’s staan dan altijd klaar als je er trek in hebt of als je vrienden op bezoek krijgt.

Indesit NCAA 55 NX

Voordelen van de Indesit NCAA 55 NX

Wij vinden het belangrijk om naar alle aspecten van een product te kijken voordat wij deze aanschaffen. Daarom noemen we ook de voor- en nadelen van de Indesit NCAA 55 NX op. We starten met de voordelen:

 • Grote koelruimte
  De koelruimte heeft een bruto inhoud van 155 liter. Je kunt er dus met gemak flessen frisdrank of sap, groente, fruit, beleg en andere spullen in bewaren.
 • Groot vriesvak
  Uiteraard is niet alleen de koelruimte belangrijk wanneer je voor een koel-vriescombinatie kiest. Daarom heeft deze koelkast ook een vrij groot vriesvak met een bruto inhoud van 73 liter. Vries dus gemakkelijk je brood voor de week, overgebleven voedsel en pizza’s in.
 • Locatie koelruimte
  Bij de meeste koel-vriescombinaties bevindt de vriesruimte zich aan de bovenkant. Dit is niet het geval bij deze koelkast. De vriesruimte zit aan de onderzijde. Hierdoor is de koelruimte op werkhoogte en kom je gemakkelijk bij alle voedingsmiddelen zonder te hoeven bukken.

Nadelen van de Indesit NCAA 55 NX

We hebben de voordelen bekeken en sommen nu ook de nadelen voor je op. De tekortkomingen van de Indesit NCAA 55 NX zijn:

 • Niet extreem stil
  Deze koel-vriescombinatie heeft een geluidsniveau van 43 dB. Dit betekent dat hij niet extreem veel lawaai maakt, maar dat hij ook niet de stilste koelkast is. Als je helemaal geen geluid wil horen uit je koelkast, kan het geluidsniveau van dit model dus tegenvallen.
 • Geen automatisch ontdooisysteem
  Deze koelkast is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem. Dit betekent dus dat je hem moet ontdooien wanneer er ijsvorming ontstaat. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.

Conclusie over de review over de Indesit NCAA 55 NX

De Indesit NCAA 55 NX is een koel-vriescombinatie met een A+ energieklasse. Hij is dus energiezuinig. Hoewel hij niet super stil is en geen automatisch ontdooisysteem heeft, beschikt hij over andere zeer aantrekkelijke eigenschappen. Zo heeft hij een relatief grote koel- en vriesruimte en is de koelruimte op werkhoogte doordat deze zich aan de bovenkant van het apparaat bevind. Je kunt dit apparaat tevens gemakkelijk schoonmaken. Als we de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen, vinden wij dat dit apparaat zeker een aanrader is.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>