Indesit UIAA 12.1 vriezer Kopen? Bekijk de Review!

Heb je veel etenswaren en dranken die je wil invriezen? Maar heeft het vriesvak van je koel-vriescombinatie niet veel ruimte? Of ben je op zoek naar een aparte vriezer, omdat je koelkast geen vriesvak heeft? Dan raden wij de Indesit UIAA 12.1 aan. Deze diepvriezer heeft een grote inhoud, dus je kunt al je levensmiddelen erin kwijt. Daarnaast beschikt hij over een handige indeling, waardoor je alles ook nog eens netjes erin kunt opbergen. Zelfs als de stroom een keertje uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want dit apparaat houdt de ingevroren levensmiddelen gedurende 17 uur goed.

Bestaan er merken die je leven kunnen veranderen? Sommige mensen vinden van wel en anderen niet. Dit maakt niet zoveel uit, omdat Indesit er wel alles aan doet om dit doel te bereiken. Zij vervaardigen allerlei apparaten die bedoeld zijn om je werk uit handen te nemen en je leven dus aangenamer te maken. Als je leven aangenamer wordt, is je leven toch ook in positieve zin veranderd? Dit is precies waar de ontwerpers van Indesit naar streven. Daarom vervaardigen zijn producten van topkwaliteit, die weinig energie verbruiken en beschikken over handige technologieën. Dankzij de innovatieve technologieën zijn de Indesit producten onmisbaar in huis!

Review over de Indesit UIAA 12.1

Ben je op zoek naar een vrijstaande vriezer met een grote inhoud en een handige indeling? Dan is de Indesit UIAA 12.1 de beste vriezer voor jou. Hij doet namelijk wat je van hem verwacht en beschikt tevens over andere handige functies. Dit apparaat vriest goed. Je kunt er dus gemakkelijk brood, pizza’s, vlees, vis, diepvriesgroenten of overgebleven maaltijden in invriezen. Dankzij de handige indeling is er, nadat je alle levensmiddelen erin hebt ingevroren, ook nog ruimte voor een heerlijk bakje ijs. Vanille of liever chocola? Jij bepaalt! Deze vriezer beschikt over 7 diepvrieslades. Je kunt dus gemakkelijk soortgelijke voedingsmiddelen bij elkaar zetten en vervolgens alles snel weer terug vinden. Doordat de lades transparant zijn, zie je gelijk waar je de voorgebakken frietjes of heerlijke bak ijs had gezet. Je hoeft dus niet alle lades één voor één te openen om te zoeken naar het gewenste product.

Een andere handige eigenschap van deze vriezer is dat hij beschikt over de functie super vriezen. Dit houdt in dat wanneer je je boodschappen hebt gedaan en je deze vervolgens in de vriezer wil zetten, de producten die reeds ingevroren zijn niet ontdooien. Het knopje dat deze functie activeert zorgt er namelijk voor dat de temperatuur voor een korte tijd naar de laagst mogelijke waarde wordt teruggebracht. Het invriesproces van de nieuwe etenswaren wordt hierdoor versneld waardoor zij hun kwaliteit optimaal behouden. Daarnaast ontdooien de reeds ingevroren artikelen dankzij de verlaagde temperatuur ook niet. Wanneer de nieuwe levensmiddelen zijn ingevroren kun je met dezelfde knop de functie weer uitschakelen. Mocht je vergeten hem uit te schakelen, dan is dat ook geen probleem. De vriezer schakelt de functie namelijk na een korte tijd automatisch uit.

Indesit UIAA 12.1

Voordelen van de Indesit UIAA 12.1

Als je overweegt om een product te kopen, dan is het belangrijk om te weten wat zijn eigenschappen zijn. Bij de eigenschappen horen ook de voor- en nadelen thuis. Daarom hebben wij voor je onderzocht welke voordelen de Indesit UIAA 12.1 met zich meebrengt. Deze pluspunten hebben wij hieronder voor je opgesomd:

 • Grote inhoud
  Deze Indesit vriezer heeft een grote inhoud van 235 liter. Je hebt dus veel vriesruimte tot je beschikking waardoor je gemakkelijk al je boodschappen erin kunt invriezen. Het doet er niet toe of je brood, vlees, vis, ijs, pizza of diepvriesgroente wil invriezen, want alles past in het apparaat.
 • Je kunt hem overal neerzetten
  Het doet er niet toe of je de vriezer in de keuken of juist in de garage wil neerzetten. Dit apparaat werkt namelijk ook in koude en niet verwarmde ruimtes zoals een garage of een schuur. Uiteraard kun je hem ook gewoon een plek in je keuken geven. Je bepaalt zelf welke locatie het beste is.
 • Overzichtelijke indeling
  Dankzij de handige, transparante vrieslades hoef je niet steeds te zoeken waar je een specifiek product hebt gezet. De vriezer is namelijk voorzien van een overzichtelijke indeling dus je kunt er van alles overzichtelijk in opbergen en de levensmiddelen gemakkelijk weer terugvinden.
 • De functie super vriezen
  Moet je snel iets invriezen of ga je een groot aantal spullen in de vriezer opbergen? Dan is de functie super vriezen een hele uitkomst. Wanneer je deze functie activeert, dan worden de nieuwe producten snel ingevroren en zorgt de vriezer ervoor dat de reeds ingevroren producten niet ontdooien terwijl je de nieuwe producten in het apparaat zet.

Nadelen van de Indesit UIAA 12.1

Je bent nu op de hoogte van de voordelen die de Indesit UIAA 12.1 met zich meebrengt. Echter, voordat je een product aanschaft, is het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van zijn tekortkomingen. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de nadelen van dit apparaat, want wij hebben het onderzoek al voor je gedaan. Wil je weten wat de minpunten zijn? Lees dan snel de opsomming hieronder:

 • A+ energieklasse
  Deze vriezer heeft een A+ energieklasse. Dit betekent dat hij wel relatief zuinig is, maar dat hij niet het zuinigste model is. Er bestaan namelijk zuinigere modellen met een A++ energieklasse. Als je dus op zoek bent naar een super zuinige vriezer, dan kan de energieklasse van dit model tegenvallen.
 • Geen deuralarm
  Sommige vriezers en koelkasten zijn voorzien van een deuralarm. Het alarm laat je dan weten wanneer je de deur open bent vergeten. Deze vriezer beschikt niet over een deuralarm. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als je er zelf op let dat je de deur goed dichtdoet nadat je het gewenste product uit de vriezer hebt gehaald.

Conclusie van de review over deze Indesit UIAA 12.1

De Indesit UIAA 12.1 is de perfecte vriezer als je zoekt naar een vrijstaand model met een grote inhoud, een overzichtelijke indeling en handige functies. Hij heeft namelijk een inhoud van 235 liter en beschikt over 7 vrieslades waarin je overzichtelijk al je etenswaren en dranken kunt bewaren. De vriezer is tevens voorzien van de functie super vriezen, dus je kunt snel nieuwe levensmiddelen invriezen en er tegelijkertijd voor zorgen dat de reeds ingevroren artikelen niet ontdooien terwijl je nieuwe producten inlaadt. Als je deze functie aan vergeet, schakelt de vriezer de functie na een bepaalde tijd automatisch uit. Doordat je deze diepvriezer overal kunt neerzetten, is hij ook ideaal. Hij werkt namelijk zowel in verwarmde als niet verwarmde ruimtes, dus hij is perfect in de keuken, maar ook in de schuur of garage. Wij vinden dit apparaat met een A+ energieklasse zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>