InStyler Titanium Kopen? Bekijk nu de Review!

Wil je je haar graag mooi steil maken? Dan is het een goed idee om een stijltang aan te schaffen. Is het voor jou belangrijk dat de gekozen stijltang er ook voor zorgt dat je haar een mooie glans krijgt? Dan kun je kiezen voor de InStyler Titanium stijltang. Dit apparaat ziet er niet uit als een alledaagse stijltang, omdat hij beschikt over een verhittingselement en ook een borstel. Samen zorgen deze twee onderdelen ervoor dat je haar mooi steil wordt en tegelijkertijd wordt voorzien van een mooie glans. Dankzij de keramische coating is je haar beter beschermd en wordt pluizig en statisch haar tegengegaan.

Hoewel men soms zegt dat bepaalde dingen te mooi zijn om waar te zijn, geldt dit niet voor perfect haar. Je kunt namelijk dagelijks pronken met prachtige kapsels wanneer je een InStyler apparaat in huis hebt. Deze fabrikant vervaardigt verschillende apparaten die ervoor zorgen dat je haar weer prachtig gaat glanzen. Je kunt bovendien met de apparaten van dit merk de perfecte haarstijl binnen een mum van tijd creëren. Als je bijvoorbeeld kiest voor een stijltang van InStyler dan krijgt je haar een zacht gevoel en een mooie glans. Doordat je er zo mooi uitziet, voel je je ook zelfverzekerder. Schaf dus snel een InStyler stijltang aan!

Review over de InStyler Titanium

Verschillende haarstijlen uitproberen is altijd prettig. Als je dus een volle krullenbos hebt, maar je wil een dagje juist pronken met steil haar, dan gebruik je de InStyler Titanium. Deze stijltang is geen alledaags model. Hij is namelijk niet voorzien van de gebruikelijke 2 rechte, platte stylingplaten. Voor het steil maken van je haar, beschikt dit apparaat namelijk over 1 ronde stylingplaat. Deze plaat roteert tijdens gebruik om te zorgen voor een optimale effectiviteit. De andere kant van deze stijltang bestaat uit een borstel met 2 rijen borstelharen. Het doel van deze borstels is om je haar te scheiden tijdens het stijlen. De borstelharen zorgen er ook voor dat je haar extra volume krijgt en minder kroes is. Dankzij de roterende stylingplaat kun je met dit apparaat 2 soorten kapsels creëren. Je kunt er namelijk mooie steile krullen mee maken, maar je kunt het haar ook helemaal steil maken.

Vind je het mooi om je haar helemaal steil te maken? Dan kun je de Titanium stijltang van InStyler het liefst horizontaal houden tijdens het gebruik. Voor het creëren van slagen in je haar, is het ’t beste om de stijltang verticaal te houden. Bij het ontwerpen van deze stijltang heeft de fabrikant aan alles gedacht. Daarom hoef je je tijdens het gebruik van deze stijltang geen zorgen te maken over de hitte. De stylingplaten zijn namelijk gemaakt van volledig titanium. Hierdoor bereikt dit apparaat een ideale temperatuur, maar is je haar ook beschermd. Iedereens haar is anders. Dat begrijpt InStyler ook. Daarom beschikt dit apparaat over 3 standen en een temperatuur boost functie. Voor een optimale bewegingsvrijheid, beschikt de stijltang tevens over een meedraaiend snoer. Nadat je dit apparaat hebt aangeschaft kun je er meteen mee aan de slag. Hij warmt namelijk binnen 120 seconden op.

InStyler Titanium

Voordelen van de InStyler Titanium

Voordat je deze stijltang koopt is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voor- en nadelen die ermee gepaard gaan. Door deze positieve en negatieve eigenschappen tegen elkaar af te wegen, kun je namelijk beslissen of het apparaat je geld waard is. Wij zijn voor je op zoek gegaan naar de mogelijke voor- en nadelen. De voordelen van de InStyler Titanium zijn:

 • Materiaal stylingplaten
  Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je bezig bent je haar te stylen en je ruikt dat iets niet klopt. Sommige stijltangen worden namelijk zo heet en beschikken niet over een beschermende laag waardoor je haar wordt beschadigd. Dit probleem behoort tot het verleden als je deze stijltang in huis hebt. Zijn stylingplaten zijn namelijk vervaardigd van volledig titanium waardoor ze beschadiging van je haar door hitte voorkomen.
 • Schoonheid gewaarborgd
  Het komt ook wel eens voor dat je een stijltang gebruikt die ervoor zorgt dat je haar na het stijlen pluizig wordt. Dit is ook niet het geval bij deze stijltang. Hij is namelijk voorzien van de ionische technologie, die ervoor zorgt dat je haar niet pluizig of statisch wordt door het stijlen.
 • Droog of licht vochtig
  Met dit apparaat in huis kun je tijd winnen. Je hoeft het haar namelijk niet eerst droog te föhnen voordat je hem met dit apparaat gaat stijlen. Dat komt doordat deze stijltang te gebruiken is op droog haar, maar ook op handdoekdroog haar.
 • Automatische uitschakeling
  Elke stijltang die je gebruikt wordt heet. Het kan echter voorkomen dat je door drukte vergeet om hem uit te doen wanneer je klaar bent met het stijlen van je haar. Als extra bescherming beschikt dit model over de automatische uitschakelingfunctie. Deze treedt in werking als je het apparaat even niet gebruikt.

Nadelen van de InStyler Titanium

Net zoals elk apparaat is voorzien van eigenschappen die als voordelig gezien kunnen worden, beschikt elk apparaat ook over minpunten. We hebben je nu verteld over de voordelen die deze stijltang met zich meebrengt, maar het is ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de nadelen. Daarom hebben we ook deze punten voor je opgezocht. De mogelijke nadelen die gepaard gaan met de InStyler Titanium zijn:

 • Geen display
  Heb je een specifiek kapsel in gedachten en weet je exact welke temperatuur er nodig is om het gewenst resultaat te bereiken? Dan is het handig als de stijltang die je gebruikt, is voorzien van een display om de temperatuur af te lezen. Deze stijltang beschikt echter niet over een display, dus je weet niet exact wat de stylingtemperatuur is wanneer je hem gebruikt. Dit kun je als minder prettig ervaren.
 • Lang warm
  Als je een dikke bos haar hebt die je wil stijlen, dan zal je vast wel blij zijn dat dit apparaat lang warm blijft. Echter, als je hem uitdoet en je wil hem meteen weer opbergen, dan gaat dat wat moeilijker. De tang blijft namelijk relatief lang warm nadat je hem hebt uitgedaan.

Conclusie van deze review over de InStyler Titanium

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je concluderen of de InStyler Titanium de perfecte stijltang voor jou is. Als je het aan ons vraagt, dan raden wij hem zeker aan. Hij biedt je namelijk de mogelijkheid om je haar te ontkrullen, te krullen en om er slagen in te maken. Daarnaast is hij zowel op helemaal droog als handdoekdroog haar te gebruiken. Als veiligheidsmaatregel beschikt hij zelfs over een automatische uitschakelingfunctie. Het enige waar je rekening mee dient te houden is dat hij niet over een display beschikt en dat hij lang warm blijft.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>