Het Intex 244 Zwembad Kopen? Check Dan Nu De Review!

Op een warme zomerdag klinkt er niets prettiger dan een duik nemen in een zwembad. Echter, je hebt niet altijd zin om met je gezin te rijden naar een zwembad of naar een strand. Als alleen de kinderen gaan zwemmen, heb je als ouder meestal nog minder zin om speciaal uit te rijden. Daarom is het handig als je een zwembad in de tuin hebt. Als je op zoek gaat naar een zwembad voor in de tuin, dan is het belangrijk om rekening te houden met het formaat van je tuin en het desbetreffend zwembad. Heb je een kleine tuin of wil je een eerste zwembad aanschaffen? Dan raden wij de Intex 244 aan. De volledige naam van dit zwembad is Intex Easy Set Pool. Dit zwembad heeft een doorsnede van 244 cm en is dus perfect voor gezinnen met een kleine tuin. De aantrekkelijke prijs maakt hem ook geliefd.

Wanneer je kiest voor het Intex 244 zwembad, dan kies je voor een opblaasbaar zwembad van topkwaliteit. Dit model is namelijk vervaardigd door de fabrikant Intex. Deze fabrikant staat bekend om het vervaardigen van allerlei waterspeelgoed, maar ook luchtbedden en zwembaden. Er wordt bij deze leverancier altijd gezorgd voor uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit gaat zelfs gepaard met een aantrekkelijke prijs. Daarom zijn zij tevens succesvol. Als je een kijkje neemt in het assortiment van Intex, dan zie je meteen dat je veel keuzemogelijkheden hebt. Deze fabrikant heeft namelijk voor ieder wat wils. De verschillende producten zijn tevens verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Als je dus een grote tuin hebt, dan kun je kiezen voor een groot zwembad. Er zijn ook verschillende soorten luchtbedden. Als je een kleine tuin hebt, zoek je echter niet verder en kies je voor het Intex 244 zwembad.

Review over de Intex 244

Als je een opblaasbaar zwembad in je tuin zet, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat hij van goede kwaliteit is. Met de Intex 244 hoef je je geen zorgen te maken dat je zwemplezier wordt onderbroken. Dit zwembad is namelijk extra stevig doordat hij beschikt over 3-laags wanden. Deze wanden zorgen er tevens voor dat het zwembad beschikt over uitstekende stabiliteit. Vraag je je af waar de 3 lagen van zijn gemaakt? De zijwanden zijn versterkt en gemaakt van duurzaam PVC. Ze beschikken tevens over een gerasterde polyester binnenlaag. Daarnaast is het zwembad voorzien van een opblaasrand, die tevens bijdraagt aan de stevigheid. Extra lang plezier is dus gegarandeerd. Behalve voor stevigheid zorgen de drie lagen van de wanden ook voor flexibiliteit. Je kunt in dit zwembad dus ook heerlijk achterover liggen. Geniet op warme dagen samen met je gezin van verkoeling in dit super zwembad.

Als je slecht zwembadwater wil voorkomen, dan is het belangrijk dat je gebruik maakt van een filterpomp. Met een dergelijke pomp houd je namelijk het water schoon. Voor het aansluiten van de filterpomp beschikt de Intex 244 over 2 bevestigingspunten. De aansluitingen hebben een doorsnee van 32 cm. Je kunt er filterpompen met een aansluiting van 32 cm op aansluiten. Denk maar aan de Intex filterpompen met een capaciteit van 1250, 2271 en 3407 liter per uur. Echter, de pomp met een capaciteit van 2271 liter per uur is voor dit zwembad aanbevolen. Heb je je afgevraagd waarom dit zwembad een “Easy Set” zwembad genoemd wordt? Hij heeft deze naam gekregen, omdat je hem snel en gemakkelijk kunt opzetten. Zodra je lucht hebt gepompt in de opblaasbare rand, kun je de kraan aansluiten om het zwembad met water te vullen. Hierdoor gaat het zwembad automatisch rechtop staan.

Intex 244

Voordelen van de Intex 244

We hebben je verteld dat de fabrikant van dit zwembad een zeer uitgebreid assortiment heeft. Daarom is het belangrijk om eerst na te gaan of dit zwembad het ideale model voor jouw behoeften is. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de voordelen die dit zwembad met zich meebrengt. We vertellen je namelijk zowel over de voordelen als nadelen die hij met zich meebrengt. De voordelen die gepaard gaan met het Intex 244 zwembad zijn:

 • Binnen 10 minuten vul klaar
  Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt dat je op een warme dag alleen maar wil zwemmen. Door te zwemmen zorg je namelijk voor verkoeling. Echter, je hebt geen zin om speciaal naar een openbaar zwembad of strand te rijden. Misschien heb je een opblaasbaar zwembad in huis. Als het lang duurt om dit zwembad op te zetten, dan heb je daar ook geen zin in. Daarom is er bij dit zwembad gezorgd voor een eenvoudige opzet. Binnen slechts 10 minuten is hij namelijk vul klaar. Daarna kun je lekker afkoelen in het zwembad.
 • Extra stevig
  Voordat je een opblaasbaar zwembad koopt, is het belangrijk om naar de stevigheid te kijken. Je wil namelijk gegarandeerd zijn van langdurig zwemplezier. Deze zekerheid heb je wanneer je kiest voor dit zwembad. Hij is namelijk voorzien van 3-laags wanden. Dit betekent dat het zwembad super stevig is en tevens stabiel staat. Je kunt er dus lang van genieten.
 • Past in elke tuin
  Wanneer je een opblaasbaar zwembad uitkiest, let je natuurlijk op het formaat van zowel het zwembad als je tuin. Het zwembad moet namelijk passen in de tuin. Doordat dit zwembad een relatief klein formaat heeft, past hij goed in elke tuin. Zelfs in een kleine tuin staat dit opblaasbaar zwembad perfect.

Nadelen van de Intex 244

We hebben je intussen verteld over de unieke eigenschappen en ook de voordelen van dit zwembad. Om je een compleet beeld te geven van dit model, vinden we het ook belangrijk om je te vertellen over de mogelijke nadelen. De eigenschappen van dit zwembad die je wellicht als minder prettig kunt ervaren zijn:

 • Exclusief filterpomp
  Als je het water in je zwembad schoon wil houden, dan sluit je er een filterpomp op aan. Bij dit opblaasbaar zwembad krijg je er echter geen filterpomp bij. Deze pomp moet je apart kopen. Dit kun je wellicht als minder prettig ervaren.
 • Minder stabiel
  Hoewel er bij dit zwembad is gezorgd voor de nodige stabiliteit en stevigheid, is het een feit dat een opblaasbaar zwembad minder stabiel is dan een frame zwembad. Als je eerst een frame zwembad had, kun je een opblaasbaar model wellicht als minder stevig zien.

Conclusie van deze review over het Intex 244 zwembad

We zijn aan het eind gekomen van deze recensie. Aan de hand van de unieke eigenschappen, de voordelen en ook de nadelen, kun je bepalen of het Intex 244 zwembad ideaal voor jou is. Hoewel dit zwembad zonder filterpomp wordt geleverd en hij minder stabiel is dan een frame zwembad, maakt de aantrekkelijke prijs veel goed. Daarnaast is dit zwembad, voor een opblaasbaar model zeer stevig. Hij beschikt namelijk over 3-laags wanden. Dankzij het compact formaat past hij tevens in elke tuin. Wil je er snel in zwemmen? Dat is mogelijk, omdat hij binnen slechts 10 minuten vul klaar is. Wanneer hij eenmaal is opgezet en je erin zwemt, wil je er niet meer uit. Je kunt er namelijk heerlijk in relaxen. Waar wacht je nog op? Schaf de Intex 244 snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>