Jabra BT2046 Kopen? Bekijk Deze Review!

Ben je op zoek naar een nieuwe headset? Om de ideale headset voor jouw behoeften uit te kiezen, is het belangrijk dat je rekening houdt met bepaalde factoren. Zo is het handig om eerst voor jezelf na te gaan of je een bedrade of draadloze headset wil hebben. Je kunt tevens kijken naar de verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor de relatief grote headsets die je over je hoofd draagt. Er zijn echter ook headsets die je gewoon in je oor stopt. Dergelijke modellen worden vaak oordopjes genoemd. Mocht je een headset zoeken speciaal voor op kantoor, dan zijn er ook passende modellen. Natuurlijk let je ook op de geluidskwaliteit en eventueel het draagcomfort. Wil je een model hebben dat perfect is voor onderweg? Dan is een variant met Bluetooth sowieso ideaal. Wij kennen een dergelijke variant, die wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Jabra BT2046.

In de introductie van deze recensie hebben we je verteld dat de Jabra BT2046 een handige headset is voor onderweg. Je kunt daarom concluderen dat we in deze recensie meer zullen vertellen over dit model. Voordat we echter ingaan op de specifieke eigenschappen van deze headset, willen we je eerst meer vertellen over de fabrikant die hem heeft gemaakt. Hier verwijzen we naar Jabra. Deze fabrikant is internationaal bekend. Zij vervaardigen namelijk verschillende producten, die probleemloze communicatie mogelijk maken. Je kunt bij deze fabrikant bovendien terecht voor verschillende soorten producten op het gebied van communicatie. Denk er bijvoorbeeld aan dat je behalve voor headsets ook bij hen terecht kunt voor speakerphones. Ongeacht waar je voor kiest, de producten van deze fabrikant hebben allemaal prachtige designs en innovatieve ontwerpen. Er wordt natuurlijk ook hard gewerkt aan topkwaliteit. Voor probleemloze communicatie onderweg kies je daarom zeker voor de Jabra BT2046!

Review over de Jabra BT2046

We weten allemaal dat het verboden is om tijdens het rijden te bellen. Echter, er is een middenweg mogelijk. Als je gebruik maakt van een headset, kun je gerust je handen op het stuur houden en toch een telefoongesprek voeren. Daar is de Jabra BT2046 voor. Deze headset maakt het mogelijk om het meeste te halen uit je druk schema. Je kunt namelijk onderweg gesprekken voeren. De headset is bovendien intuïtief ontworpen, waardoor je hem gemakkelijk kunt koppelen aan je mobiele telefoon. Zelfs de bediening van dit apparaat is eenvoudig. Natuurlijk kijk je niet alleen naar het design en het bedieningsgemak. Je wil de headset namelijk gedurende de hele dag aan kunnen doen, zonder dat hij oncomfortabel wordt. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Deze headset zorgt namelijk voor optimaal comfort. Hij kan tevens met of juist zonder oorhaak gebruikt worden. Gemakkelijk en comfortabel toch?

Aangezien deze headset speciaal is ontworpen voor personen die tijdens het rijden handsfree willen bellen, maakt hij veilig rijden mogelijk. De fabrikant wil namelijk ook dat je veilig rijdt terwijl je gesprekken voert. Daarom hebben zij er alles aan gedaan om de Jabra BT2046 zodanig te ontwerpen dat hij handsfree gemak met zich meebrengt. Behalve handsfree gemak zorgt hij ook voor gebruiksgemak, waardoor je er geen omkijken naar hebt. Je kunt immers gerust je gesprekken voeren zonder dat je last krijgt van draden of allerlei knoppen. Hierdoor blijven beide handen aan het stuur. Wanneer een gesprek binnenkomt, wil je sowieso dat je de andere persoon goed kunt verstaan. Het is daarnaast ook belangrijk dat de andere persoon jou goed verstaat. Daarom is de geluidskwaliteit van deze headset geoptimaliseerd. Hierdoor versta je alles wat je gesprekspartner zegt goed en is jouw stem ook goed hoorbaar voor de andere persoon.

Jabra BT2046

Voordelen van de Jabra BT2046

Voordat je overgaat tot de koop van een bepaald apparaat of product, doe je er eerst onderzoek over. Zo kom je namelijk ook te weten of er zaken zijn waar je rekening mee moet houden. Hier verwijzen we onder andere naar de voordelen en nadelen die een product met zich meebrengt. Je hoeft niet zelf onderzoek te doen over deze headset, want wij informeren je ook over de mogelijke voordelen en nadelen. De voordelen van de Jabra BT2046 zijn:

 • 8 uur spreektijd
  Als je gebruik maakt van een draadloos apparaat, dan is het sowieso belangrijk om te kijken naar de batterijduur. Je wil namelijk weten hoe lang je hem maximaal kunt gebruiken voordat je hem opnieuw moet opladen. In het geval van deze headset kun je hem de hele dag gebruiken zonder dat je hem weer moet opladen. Hij heeft namelijk tot 8 uur spreektijd.
 • Comfortabele pasvorm
  In het punt hierboven hebben we je verteld dat het mogelijk is om de headset gedurende langere tijd te dragen. Dit betekent ook dat het belangrijk is dat hij comfortabel zit. Daar heeft de fabrikant van deze headset voor gezorgd. Je kunt hem daarom gerust de hele dag dragen. Hij heeft namelijk een comfortabele pasvorm. Je kunt zelfs de oorhaak verwijderen als je vindt dat hij niet prettig zit of als je bijvoorbeeld een brildrager bent en de haak komt tegen je bril aan.
 • Aantrekkelijk geprijsd
  Ongeacht welk product je koopt, het is belangrijk om rekening te houden met de prijs. Dit is ook het geval bij deze headset. Je wil namelijk niet voor verrassingen komen te staan wanneer je al eenmaal enthousiast bent geworden over de mogelijkheden. Maak je bij deze headset geen zorgen over de prijs. Hij is namelijk aantrekkelijk geprijsd, waardoor je hem ook met een klein budget kunt aanschaffen.

Nadelen van de Jabra BT2046

Als je alleen leest over de voordelen van een apparaat, dan wil je hem meestal meteen aanschaffen. Elk product heeft namelijk bepaalde eigenschappen die als geweldig worden beschouwd. Echter, het is ook belangrijk om na te gaan of er bepaalde nadelen mee gepaard gaan. Je wil namelijk niet te kampen krijgen met adders onder in het gras. Wij zorgen ervoor dat je beschikt over alle informatie voordat je deze headset aanschaft. Daarom vertellen we je nu over de mogelijke nadelen van de Jabra BT2046 headset:

 • Geen ruisonderdrukking
  Bij sommige headsets is er gezorgd voor ruisonderdrukking. Dit betekent dat ook wanneer je op een lawaaierige plek bent, de persoon aan de andere kant van de lijn je goed kan verstaan. Over het algemeen zorgen dergelijke headsets er ook voor dat je goed verstaanbaar bent op winderige plekken. Dit is echter niet het geval bij deze headset. Omdat hij niet beschikt over ruisonderdrukking, is het handig om tijdens het bellen de ruiten van je auto dicht te doen. Hierdoor verminder je de winddoorstroom, waardoor je goed verstaanbaar bent voor de persoon aan de andere kant van de lijn.
 • Volume niet regelen
  Sommige headsets beschikken over een ingebouwde afstandsbediening. Op die manier kun je gemakkelijk telefoongesprekken beantwoorden en beëindigen. Hoewel deze headset niet beschikt over een afstandsbediening, is het toch gemakkelijk om telefoongesprekken te beantwoorden of beëindigen. Het is slechts belangrijk om er rekening mee te houden dat je het volume van de headset niet met de headset zelf kunt instellen. Daarvoor is het nodig om je telefoon te gebruiken. Wij vinden dat dit geen probleem hoeft te zijn. Je kunt namelijk het volume van de headset 1 keer instellen, bijvoorbeeld bij het eerste gesprek, en vervolgens alle gesprekken met hetzelfde volume voeren.

Conclusie van deze review over de Jabra BT2046

We hebben je nu voorzien van alle belangrijke informatie over de Jabra BT2046. Je hebt onder andere gezien dat deze headset ideaal is voor het voeren van telefoongesprekken tijdens het rijden. Hij is immers speciaal ontworpen voor dit doeleinde. Daarnaast hebben we je laten zien dat de headset zeer comfortabel is. Je draagt hem dus met plezier gedurende de hele dag. Bovendien kun je desgewenst de oorhaak verwijderen voor extra draagcomfort. Het feit dat de headset tot 8 uur spreektijd met zich meebrengt en via Bluetooth werkt is sowieso ook handig. Daarnaast vergeten we de prijs ook niet. Hij is aantrekkelijk geprijsd, dus je kunt hem ook aanschaffen als je slechts een klein budget hebt. Het is slechts belangrijk om er rekening mee te houden dat je het volume niet via de headset kunt regelen en dat hij niet beschikt over ruisonderdrukking.

Vind je deze headset net zo handig als wij? Hij brengt immers diverse handige mogelijkheden met zich mee. Schaf daarom de Jabra BT2046 Bluetooth headset vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>