Jabra Sport Kopen? Check Nu De Review!

Een headset is een hoofdtelefoon met een microfoon. Je draagt dit apparaat op je hoofd. Hij zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier handsfree kunt bellen. Hierbij maakt het niet uit of je persoonlijke of juist zakelijke gesprekken voert. Wil je een nieuwe headset aanschaffen? Dan zijn er verschillende zaken waar je op let. Zo kun je eerst beslissen of je voorkeur uitgaat naar een bedrade of draadloze headset. Er zijn zelfs speciale office headsets en gaming headsets. Afhankelijk van wat je precies wil doen met de headset, kun je een perfect model uitkiezen. Natuurlijk kijk je niet alleen naar de methode waarop hij verbinding maakt met je computer, smartphone of ander soortgelijk apparaat. Je kijkt namelijk ook naar de functies van de headset. Wat dacht je van een bedraad, schok-, regen- en stofbestendig model? Als een dergelijke headset perfect kinkt, dan raden wij de Jabra Sport headset aan.

Door deze recensie te lezen kom je meer te weten over de Jabra Sport headset. We zullen je onder andere vertellen over zijn specificaties en de mogelijkheden die hij met zich meebrengt. Daarnaast kom je meer te weten over eventuele voordelen en nadelen die de headset met zich meebrengt. Voordat we echter ingaan op de eigenschappen van de headset zelf, willen we je eerst vertellen over de fabrikant die de headset heeft ontworpen: Jabra. Deze internationale producent vervaardigt innovatieve oplossingen op het gebied van speakerphones en headsets. Hierdoor maken zij probleemloze communicatie mogelijk voor diverse gebruikersgroepen. Denk maar aan mobiele gebruikers en zelfs werknemers in contact centers en op kantoren. Natuurlijk hoef je niet alleen te denken aan deze groepen, want de headsets kunnen ook gebruikt worden door individuen die gemakkelijk willen telefoneren en muziek willen beluisteren. Kies voor geluid en communicatie van topkwaliteit en koop de Jabra Sport!

Review over de Jabra Sport

Aangezien headsets gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden, is het belangrijk om na te gaan voor welk doel een specifieke headset is ontworpen. In het geval van de Jabra Sport spreekt de naam voor zich. Deze headset is ideaal voor sportievelingen. Dit betekent dat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken wanneer je je dagelijkse beweging krijgt. Denk er bijvoorbeeld aan dat je gaat joggen, dan wil je niet bij elk inkomend gesprek je telefoon uit je tas of broekzak halen. Je gebruikt daarom de headset. Met deze headset in je oren, kun je namelijk gerust je muziek beluisteren tijdens het joggen of trainen. Mocht er een gesprek binnenkomen, dan beantwoord je hem gewoon via de headset. Hij zit namelijk comfortabel in je oor en is tevens sterk. Zo hebben regen en stof er geen invloed op. Je hoeft slechts je smartphone te beschermen tegen deze factoren.

Tijdens het trainen is je headset onderhevig aan schokken. Daar heeft de fabrikant van de Jabra Sport rekening mee gehouden. Daarom is deze stevige headset tevens ultra licht en ook schokbestendig. Zelfs tijdens super intensieve sportmomenten blijft dit model goed in je oren zitten. Hij heeft namelijk een behind the ear fit. Natuurlijk kijken we bij het aanschaffen van een headset niet alleen naar comfort en gebruiksgemak. Je kijkt sowieso ook naar de geluidskwaliteit. Ook op dit gebied stelt deze headset niet teleur. Hij levert namelijk helder geluid, zowel bij het beluisteren van muziek als het voeren van een telefoongesprek. De microfoon van deze headset is tevens afgeschermd tegen de wind, waardoor je de headset ook buiten goed kunt gebruiken. Er is een afstandsbediening in het koord, dus je kunt snel switchen tussen muziek en inkomende gesprekken. Hierdoor is deze stevige en duurzame headset perfect voor alle omstandigheden.

Jabra Sport

Voordelen van de Jabra Sport

Als je een compleet beeld wil vormen over een bepaald product, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle informatie. Zo onderzoek je de specificaties en ook de mogelijke voordelen en nadelen. Wij vertellen je daarom ook over deze positieve en negatieve eigenschappen. We beginnen bij de voordelen van de Jabra Sport:

 • Ideaal voor buitensporten
  De meesten van ons vinden het prettig om tijdens het trainen naar muziek te luisteren. Alleen houden we meestal rekening met weersinvloeden. Velen van ons zetten onze headset weg als we zien dat het begint te regenen of als er plotseling veel stof in de lucht is. Wanneer je gebruik maakt van deze headset, hoef je je over niets zorgen te maken. Hij is namelijk zeer duurzaam en daardoor ook ideaal voor buitensporten. Dit komt doordat hij is voorzien van een schok-, stof- en regenbestendig ontwerp. Train dus gerust buiten en luister tegelijkertijd ook naar je favoriete muzikale nummers.
 • Afgeschermde microfoon
  Het komt weleens voor dat je buiten traint of dat je je bevindt op een winderige plek. Als je in een dergelijke situatie een telefoongesprek ontvangt, dan klaagt de persoon aan de andere kant van de lijn weleens over de verbinding. Dit probleem behoort tot het verleden als je deze headset gebruikt. Zijn microfoon is namelijk afgeschermd tegen omgevingsruis. Hierdoor zijn zowel jij als de persoon aan de andere kant van de lijn verzekerd van een helder geluid.
 • Handsfree bellen
  Een headset gebruik je niet alleen wanneer je traint. Je kunt hem namelijk ook gebruiken wanneer je rijdt. Tijdens het rijden, als er een gesprek binnenkomt, is het belangrijk dat je handsfree belt. De telefoon aan je oor houden tijdens het rijden is immers verboden en gevaarlijk. Met deze headset bel je handsfree, want hij heeft een microfoon en afstandsbediening.

Nadelen van de Jabra Sport

Over het algemeen leest men reviews om meer te weten te komen over een bepaald product. Lees jij deze recensie ook om deze reden? Dan ben je al relatief veel te weten gekomen over deze headset. We hebben je zelfs verteld over de voordelen die het apparaat met zich meebrengt. Echter, we zijn nog niet ingegaan op de mogelijke nadelen die de headset met zich meebrengt. Het is belangrijk dat je ook op de hoogte bent van deze eigenschappen. Op die manier kun je namelijk concluderen of de headset je geld waard is. Daarom vertellen we je nu over de eigenschappen van de Jabra Sport die je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Muziek niet draadloos
  Intussen weet je dat je deze headset kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kun je hem gebruiken om muziek te beluisteren of om te telefoneren. Wanneer je muziek beluistert, is het echter belangrijk om rekening te houden met het feit dat je dit niet draadloos kunt doen. Het beluisteren van muziek gebeurt dus via een kabel. In het ander geval zou je wellicht muziek kunnen beluisteren via Bluetooth. Echter, het feit dat je de muziek niet draadloos kunt beluisteren, hoeft geen probleem te zijn. De headset is namelijk relatief klein en zijn kabel heeft een normale grootte. Hierdoor zit hij niet in de weg.
 • Alleen voor Apple apparaten
  Over het algemeen gebruiken we headsets in combinatie met onze smartphone. Natuurlijk kun je een headset ook gebruiken om bijvoorbeeld muziek via je computer te beluisteren. Als we echter kijken naar smartapparaten, dan is het belangrijk dat we rekening houden met het besturingssysteem. Dit is ook het geval bij deze headset. Hij is namelijk alleen te gebruiken met een iPhone, iPad, of iPod. Wellicht ervaar je deze eigenschap als minder prettig.

Conclusie van de recensie over de Jabra Sport

Aangezien we je in deze review alles hebben verteld over de Jabra Sport, kun je nu zelf beslissen of hij perfect is voor jou. We hebben onder andere gezien dat deze headset perfect is voor sporters. Hij blijft namelijk stevig in je oren zitten en kan tegen een stootje. Zo is de headset schok-, regen- en stofbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je traint en de weersomstandigheden veranderen. Mocht dit gebeuren, dan train je gerust verder. Zelfs als er een telefoongesprek binnenkomt, hoef je je nergens zorgen over te maken. De headset beschikt namelijk over een microfoon en afstandsbediening. Hij maakt handsfree bellen dus mogelijk. Doordat zijn microfoon tevens is afgeschermd tegen omgevingsruis, ben je verzekerd van een helder geluid.

Houd er wel rekening mee dat de oordopjes muziek niet draadloos afspelen via Bluetooth en dat je ze slechts kunt gebruiken met een iPhone, iPod of iPad. Wij vinden dat de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen en raden je daarom aan om de Jabra Sport snel aan te schaffen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>