Joseph Joseph Totem 60 Kopen? Bekijk de Review!

We hebben allemaal 1 of meerdere prullenbakken in huis. Help je het milieu graag een handje, dan kun je het liefst je afval scheiden. Om op een gemakkelijke manier je afval te scheiden, kies je voor een intelligente prullenbak. Wij kennen een model dat wellicht goed bij je zal passen: de Joseph Joseph Totem 60. De 60 in de naam van deze prullenbak staat voor zijn inhoud. Hij kan namelijk 60 liter bevatten. Dit is ruim genoeg om al je huishoudelijk vuil op een nette manier weg te doen. De prullenbak beschikt bovendien over verschillende compartimenten om je afval in te gooien.

Fleur je woning op door te kiezen voor de vrolijke producten van het merk Joseph Joseph. Het doet er niet toe of je een saladeschaal, een keukenweegschaal, een wasmand of zelfs een prullenbak aanschaft, want alle producten van deze fabrikant zijn een prachtige toevoeging aan je woning. Met deze producten kun je een unieke stijl in je woning creëren. Dit merk hanteert verschillende lijnen en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Het merk brengt behalve mooie designs ook comfort met zich mee. Daarnaast staat veiligheid bij hen hoog in het vaandel en beschikken de Joseph Joseph producten over de nieuwste technologische snufjes zodat je efficiënt te werk kunt gaan.

Review over de Joseph Joseph Totem 60

Help het milieu een handje en scheidt je afval door gebruik te maken van een intelligente prullenbak. Als je gebruik maakt van de Joseph Joseph Totem 60 prullenbak, dan kun je gebruik maken van verschillende compartimenten om je vuil in te gooien. De bak zelf heeft een inhoud van 36 liter. Daarnaast is er ook een uitneembaar bakje met een inhoud van 4 liter, waarin je onder andere je sauzen of groenafval kwijt kunt. Ook aan de onderkant van de prullenbak is er een aparte lade. Deze lade heeft een inhoud van 24 liter en beschikt over een scheidingswand. Door de scheidingswand anders in te stellen, kun je de lade naar wens indelen. In deze lade kun je onder andere glas en papier scheiden. Hierdoor ben je er zeker van dat je afval optimaal is gescheiden. Het deksel van deze intelligente prullenbak beschikt over een geurfilter, dat nare geurtjes tegenhoudt.

We moeten allemaal ons steentje bijdragen om ons milieu te beschermen. Een eenvoudige manier om milieuvriendelijk te zijn is door je vuil te scheiden. Om deze reden gebruik je de Joseph Joseph Totem 60. Met deze intelligente prullenbak hoef je namelijk niet meerdere vuilnisbakken in huis te hebben, omdat je in de ene prullenbak maar liefst 4 verschillende typen vuil kunt wegdoen. Met deze prullenbak in huis maak je gebruik van bijbehorende afvalzakken, om te zorgen voor de perfecte pasvorm. Echter, als je geen speciale vuilniszakken wil gebruiken, dan kun je ook gewoon universele zakken in de prullenbak zetten. Dankzij de uitneembare binnenbak, die beschikt over ontluchtingsgaten, kun je de volle vuilniszak gemakkelijk uit de prullenbak halen. De intelligente prullenbak beschikt bovendien over een stalen behuizing en neemt niet meer ruimte in beslag dan een alledaagse afvalbak. Hij is zelfs voorzien van integrale wieltjes zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Joseph Joseph Totem 60

Voordelen van de Joseph Joseph Totem 60

Ben je van plan een nieuw artikel in huis te halen, dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van zijn eigenschappen. Dit geldt voor apparaten, maar uiteraard ook voor andere artikelen zoals intelligente prullenbakken. Wij proberen je zo goed mogelijk te informeren over de eigenschappen van producten zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. Eerst gaan we in op de voordelen die de Joseph Joseph Totem 60 met zich meebrengt:

 • Gemakkelijk verplaatsen
  Wanneer je beschikt over een relatief grote prullenbak, dan kan het vervelend zijn om hem met je mee te nemen naar buiten om het vuil gereed te zetten voor de vuilniswagen. Echter, in het geval van deze Joseph Joseph prullenbak hoef je je geen zorgen te maken dat je hem niet kunt verplaatsen. Hij is namelijk voorzien van geïntegreerde wielen dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen.
 • Eenvoudig afval scheiden
  Het scheiden van afval vinden de meeste mensen een lastig klusje. Sommigen vinden het een goede oplossing om gewoon een aantal verschillende prullenbakken in huis te hebben om zo het afval te scheiden. Wanneer je deze afvalbak van Joseph Joseph echter in huis hebt, kun je gemakkelijk afval scheiden, dankzij de verschillende compartimenten.
 • Hij beschikt over een geurfilter
  Soms kan het voorkomen dat je afval in je prullenbak zet, waarna het afval ervoor zorgt dat een nare geur uit de prullenbak komt. Je bent dan misschien geneigd om de vuilniszak meteen uit de prullenbak te halen en weg te gooien. Met de Totem 60 prullenbak behoort dit probleem tot het verleden. De prullenbak is namelijk voorzien van een geurfilter dat ervoor zorgt dat nare geurtjes worden tegengehouden. Hierdoor ruikt niet je hele keuken naar afval.

Nadelen van de Joseph Joseph Totem 60

Uiteraard is het belangrijk om ook na te gaan welke eigenschappen van de Joseph Joseph Totem 60 je mogelijkerwijs als minder prettig kunt ervaren. We vertellen daarom behalve over de voordelen die hij met zich meebrengt, ook over de mogelijke nadelen die ermee gepaard gaan. De minpunten die wij zijn tegengekomen zijn:

 • Kunststof binnenemmers
  De binnenemmers van deze prullenbak zijn van kunststof gemaakt. Hierdoor is hij niet vuurbestendig. Als je dus een sigaretje hebt gerookt of je hebt een lucifer aangemaakt, maak deze dan eerst uit voordat je hem in de prullenbak deponeert.
 • Prijs
  Als je gewend bent alledaagse prullenbakken te kopen, zonder geurfilter of afvalscheidingsmogelijkheden dan kan de prijs van deze prullenbak wellicht tegenvallen. Vanwege de vele mogelijkheden hangt er namelijk een iets hoger prijskaartje aan dit model. De prijs kan mogelijkerwijs ook tegenvallen als je slechts een klein budget hebt.

Conclusie van deze review over de Joseph Joseph Totem 60

We hebben je in deze review verteld over de eigenschappen van de Joseph Joseph Totem 60. Vervolgens hebben we de voor- en nadelen die deze prullenbak met zich meebrengt beschreven. Je kunt nu dus een goed geïnformeerde keus maken. Vraag je je af wat wij ervan vinden? Wij vinden dit model een hele hulp in de huishouding, omdat je slechts 1 prullenbak nodig hebt om 4 verschillende afvalsoorten weg te gooien. Daarnaast beschikt deze prullenbak over een geurfilter dat ervoor zorgt dat nare geurtjes worden tegengehouden. Zelfs het verplaatsen van de prullenbak is gemakkelijk. Hoewel er een iets hoger prijskaartje hangt aan dit model vergeleken met alledaagse prullenbakken, vinden wij de Totem 60 prullenbak een must-have in huis!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>