Karcher WD3 Premium Kopen? Bekijk onze Review!

Zoek je naar een nat- en droogzuiger? Dan is de Karcher WD3 Premium stofzuiger een goed alternatief. Dit apparaat is krachtig, energiezuinig en te gebruiken om droog stof en vloeistoffen op te zuigen zonder dat je het filter hoeft te vervangen. De alleskunner beschikt over een robuust en roestvrijstalen vuilreservoir. Dit reservoir heeft een capaciteit van 17 liter. De stofzuiger wordt ook geleverd met een patroonfilter en diverse toebehoren.

Om verschillende locaties te reinigen, kies je voor een apparaat van het merk Kärcher. Deze fabrikant heeft voor elk reinigingsprobleem een geschikte oplossing. Ze vervaardigen krachtige systemen en reinigingsapparaten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Voor een nog beter resultaat zijn er ook verschillende toebehoren en reinigingsmiddelen. Met een apparaat van dit merk, wordt jouw schoonmaakwerk lichter en eenvoudiger. Laat zowel je huis als tuin weer stralen en gebruik een Kärcher stofzuiger!

Review over de Karcher WD3 Premium

De Karcher WD3 Premium is een multifunctionele stofzuiger met een energieverbruik van slechts 1000 watt. Deze stofzuiger zuigt zowel vloeistoffen als droog stof gemakkelijk op. Wanneer je van de ene omstandigheid overschakelt naar de andere omstandigheid, hoef je het filter niet eens te vervangen! Voor het optimaal opzuigen van vuil, beschikt het apparaat over een innovatieve zuigslang en een vloerzuigmond met clip. Je krijgt er ook twee rubberen strips en twee borstelstrips bij. De toebehoren sluit je gemakkelijk aan op de zuigslang dankzij de afneembare handgreep. De stofzuiger is tevens voorzien van een handige parkeerpositie. Deze zorgt ervoor dat je de zuigbuis en vloerzuigmond handig kunt opstellen wanneer je een pauze neemt. Een andere eigenschap die deze stofzuiger enig in zijn soort maakt, is de blaasfunctie.

De overige eigenschappen van deze stofzuiger zijn:

 • Het speciale patroonfilter dat zowel droog als nat vuil probleemloos opzuigt.
 • Een unieke vloerzuigmond en zuigslang voor de beste reinigingsresultaten en maximale flexibiliteit en comfort tijdens het stofzuigen.
 • De verwijderbare handgreep die ervoor zorgt dat je de zuigmonden gemakkelijk op de zuigslang kunt aansluiten. Deze handgreep zorgt er ook voor dat je gemakkelijk op smalle plaatsen kunt stofzuigen.
 • Als je op een bepaalde plek niet kunt stofzuigen, dan staat de blaasfunctie voor je klaar om gemakkelijk vuil te verwijderen.
 • De speciale opbergplaats voor de kabel en toebehoren zorgt ervoor dat je ruimte bespaart en de verschillende benodigdheden altijd bij de hand hebt.
 • Een Pull & Push-blokkeersysteem dat ervoor zorgt dat je het vuilreservoir gemakkelijk kunt openen en sluiten.
 • De ergonomische draaggreep zorgt ervoor dat je het toestel gemakkelijk kunt vervoeren.
 • Dankzij de compacte constructie is het apparaat flexibel en kun je hem eenvoudig opbergen.

Karcher WD3 Premium

Voordelen van de Karcher WD3 Premium

Kiezen voor de Karcher WD3 Premium betekent kiezen voor een veelzijdig apparaat. De voordelen die hij met zich meebrengt zijn:

 • Droog en nat
  Je kunt er zowel droog als nat vuil mee opzuigen. Bij dit apparaat hoef je bovendien het filter niet te verwisselen wanneer je van een natte naar droge omstandigheid, of andersom, overschakelt.
 • Als bladblazer
  Een ander voordeel van dit multifunctioneel apparaat is dat je hem dankzij de blaasfunctie behalve als stofzuiger ook als bladblazer kunt gebruiken.
 • Diverse schoonmaakklusjes
  Doordat de stofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken, kun je hem gebruiken voor diverse schoonmaakklusjes.

Nadelen van de Karcher WD3 Premium

De Karcher WD3 Premium is een handig apparaat om in huis te hebben. Je kunt hem namelijk behalve als stofzuiger voor natte en droge omstandigheden ook gebruiken als bladblazer. Er is slechts één tekortkoming die we zijn tegengekomen:

 • Kort snoer
  Dit apparaat heeft een snoer van 4 meter. Als je dus een groot oppervlak wil schoonmaken, dan is het vaker nodig om van stopcontact te wisselen. Wil je niet van stopcontact verwisselen en wil je toch een groot oppervlak schoonmaken? Dan kun je een verlengsnoer gebruiken.

Karcher WD3 Premium: de conclusie over deze review

Kiezen voor de Karcher WD3 Premium betekent kiezen voor een multifunctioneel apparaat met zowel hoge zuig- als blaasprestaties. Hij is te gebruiken voor het schoonmaken van zowel natte als droge oppervlakken en wordt geleverd met verschillende opzetstukken voor verschillende schoonmaakklusjes. Als je een groot oppervlak wil schoonmaken met dit apparaat, dan raden we je aan om een verlengsnoer te gebruiken. De stofzuiger beschikt namelijk over een snoer van slechts 4 meter. Dit apparaat is sowieso een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>