Een Kenwood HM790BK Kopen? Bekijk Dan Eerst Deze Review!

Ben je iemand die graag experimenteert in de keuken? Dan ben je vast wel gerechten tegengekomen die geprepareerd moeten worden met een mixer. Er zijn verschillende soort mixers voor verschillende behoeftes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een staafmixer als je jouw melk wil opschuimen. Ben je iemand die juist wat uitgebreidere bereidingen maakt, dan is een handmixer vaak een beter alternatief. Denk bijvoorbeeld aan het mengen van de ingrediënten voor een cake. Je mixt met een handmixer op een gemakkelijke manier je suiker, eieren, blom, melk en bijvoorbeeld vanille. Wij kennen een handmixer die je werk in de keuken verlicht. Hier verwijzen we naar de Kenwood HM790BK. Deze handmixer ziet er mooi uit, maar beschikt ook over een krachtige motor. Je kunt er dus gemakkelijk al je ingrediënten mee prepareren.

Als je een Kenwood apparaat aanschaft, dan heb je enorm veel keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk in het assortiment van deze fabrikant keukenmachines, keukenapparaten, keukenaccessoires en zelfs keukenmixers. Binnen de verschillende categorieën zijn er ook onderverdelingen, waardoor iedereen aan zijn trekken komt. Je kunt bovendien vertrouwen op de kwaliteit en functionaliteit van de Kenwood apparaten. Deze fabrikant zorgt er namelijk voor dat je keer op keer lekkere maaltijden kunt bereiden met hun apparaten. Door bovendien steeds te experimenteren met andere apparaten en/of andere ingrediënten, gaan je gerechten steeds beter smaken. Raak dus geïnspireerd door nieuwe ingrediënten en ideeën, schaf de Kenwood HM790BK handmixer aan en ga aan de slag!

Review over de Kenwood HM790BK

Als je een nieuwe handmixer nodig hebt, dan kun je kiezen voor verschillende modellen. Het is echter een goed idee om voor de Kenwood HM790BK te kiezen, omdat dit model zeer gebruiksvriendelijk is. Zo kun je er allerlei gerechten mee bereiden om steeds weer lekker eten op tafel te zetten. Dit apparaat zorgt zelfs voor extra gebruiksgemak doordat hij compact is en gemakkelijk schoon te maken. Het compacte formaat zorgt er namelijk voor dat je hem eenvoudig kunt opbergen. Vanwege het formaat kun je hem bijvoorbeeld in de keukenkast opbergen. Daarnaast begrijpt de fabrikant van deze handmixer dat de meesten van ons het schoonmaken van apparaten niet leuk vinden. Om je daarom extra te stimuleren om het apparaat na gebruik schoon te maken, is dit model gemakkelijk te reinigen. Voor meer gebruiksmogelijkheden worden er ook extra accessoires geleverd. Zo krijg je er hoogwaardige RVS kloppers en deeghaken bij.

De Kenwood HM790BK handmixer is ook perfect voor jou, omdat hij beschikt over meerdere snelheden. Het is dus een fluitje van een cent om je gerechten op de juiste manier te mixen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je voor de ene bereiding op een lage snelheid moet mixen. Voor een andere bereiding is er juist een hogere snelheid nodig. Daar is er rekening mee gehouden bij deze handmixer. Daarom is hij voorzien van maar liefst 5 verschillende snelheden. Hij beschikt tevens over een momentschakelaar. Om ervoor te zorgen dat je het apparaat comfortabel kunt vasthouden wanneer je ermee bezig bent, beschikt de handmixer over een SureGrip handvat. Dit handvat zorgt ervoor dat je extra grip hebt wanneer je hem vasthoudt. Hierdoor glipt het apparaat niet uit je handen. Ongeacht waar je deze mixer zet, hij zal zeker de aandacht trekken vanwege zijn mooi design. Pronk er dus gerust mee!

Kenwood HM790BK

Voordelen van de Kenwood HM790BK

Als je al andere reviews van ons hebt gelezen, dan heb je gezien dat we je altijd vertellen over de functies van de verschillende producten. Nadat we je hebben geïnformeerd over de unieke functies, beschrijven we ook de mogelijke voor- en nadelen. Deze werkwijze hanteren we ook bij deze recensie. We willen je namelijk een zo compleet mogelijk beeld geven over het product dat je in huis wil halen. De voordelen van de Kenwood HM790BK zijn:

 • Altijd de juiste snelheid
  Je hebt vast wel eens gewerkt met een mixer en je frustreerde van de snelheid. Misschien heb je een snellere stand nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het kan daarnaast ook dat je juist een langzamere stand nodig hebt. Je zorgen maken over de snelheid behoort met deze handmixer tot het verleden. Hij beschikt namelijk over 5 snelheidsstanden. Hierdoor kun je altijd kiezen voor de juiste snelheid. Er is zelfs een turbostand voor wanneer je even een beetje extra kracht nodig hebt.
 • Duurzame onderdelen
  Je hebt intussen gelezen dat deze handmixer wordt geleverd met verschillende accessoires. Het gaat hier om 2 klopgardes en 2 deeghaken. Deze accessoires gaan lang mee, omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Ze zijn dus zeer duurzaam, waardoor je lang van ze kunt genieten.
 • Een echte blikvanger
  Als je naar de foto van deze handmixer hebt gekeken, dan is het je waarschijnlijk ook opgevallen dat hij beschikt over een stijlvol design. De mixer is namelijk gestroomlijnd waardoor hij overal gezien mag worden. Zet je hem op je aanrecht of op je keukenblad, dan zal dit apparaat zeker een blikvanger zijn. Als je de ruimte hebt, hoef je hem na gebruik dus niet eens op te bergen. Pronk er gerust mee op je aanrecht.

Nadelen van de Kenwood HM790BK

Je hebt nu gelezen over de functies van deze handmixer. Daarnaast hebben we je verteld over de mogelijke voordelen die hij met zich meebrengt. Het is nu dus tijd geworden om je te informeren over de mogelijke nadelen die ermee gepaard gaan. Aan de hand van de verschillende voor- en nadelen kun je namelijk beslissen of dit apparaat dé handmixer voor jou is. De eigenschappen van de Kenwood HM790BK die je mogelijk als nadelig kunt ervaren zijn:

 • Niet meer accessoires
  Hoewel je bij de aankoop van deze handmixer 2 klopgardes en 2 deeghaken meegeleverd krijgt, krijg je verder geen andere accessoires. Als je graag wil variëren in je bereiding, dan kun je het feit dat er geen staafmixervoet, mengbeker of hakmolen wordt meegeleverd als minder prettig ervaren.
 • Snoer te lang voor opbergstandaard
  Bij het ontwerpen van deze handmixer heeft de fabrikant rekening gehouden met de afstand tussen je stopcontact en je keukenblad. Daarom is er gezorgd voor een lang snoer. Echter, dit snoer is een beetje te lang om helemaal in de opbergstandaard te worden opgeborgen. Het laatste stukje van het snoer kun je natuurlijk ook gewoon om de mixer heen leggen. Maar als je alles precies wilde opbergen, dan kun je dit als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Kenwood HM790BK

Aan de hand van de unieke eigenschappen, plus- en minpunten kun je zelf beslissen of de Kenwood HM790BK handmixer je geld waard is. Wij vinden hem wel zeker de moeite waard, omdat de minpunten vrijwel verwaarloost kunnen worden. Je hebt namelijk niet voor elke bereiding allerlei accessoires nodig en het lange snoer kun je juist als pluspunt ervaren. De andere voordelen zijn dat het apparaat er mooi uitziet, de onderdelen zijn vervaardigd van duurzaam RVS en dat je altijd de juiste snelheid kunt selecteren. Ga dus snel aan de slag in je eigen keuken en bereid de lekkerste gerechten met de Kenwood HM790BK handmixer.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>