1

Kitchenaid Nespresso Kopen? Bekijk de Review!

Zoek je naar een mooie, maar bovenal functionele koffiemachine? Dan kies je voor het Kitchenaid Nespresso koffiezetapparaat. In dit apparaat wordt de hoge kwaliteit van Kitchenaid gecombineerd met de expertise van Nespresso op het gebied van koffie om samen te zorgen voor een prachtige, duurzame koffiemachine. Als je de Kitchenaid Nespresso gebruikt, dan heb je keuze uit 6 opties voor de bereiding van je koffie. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze koffiemachine.

Kitchenaid Nespresso review

De Kitchenaid Nespresso heeft een prachtig ontwerp. Hij is gemaakt van materialen van topkwaliteit voor een lange levensduur. Je geeft daarnaast dankzij de vele mogelijkheden elk kopje koffie een professionele afwerking, net als een barista. Bovendien kun je het verwijderbare waterreservoir met een inhoud van 1,4 liter eenvoudig bijvullen. Zo kun je in één keer meerdere kopjes koffie maken.

Als je een koffieliefhebber bent, dan is de Kitchenaid Nespresso geschikt voor jou. Je kunt er namelijk behalve klassieke koffie ook nog cappuccino of bijvoorbeeld latte macchiato mee maken als je een losse melkopschuimer of een Aeroccino van Nespresso erbij aanschaft.

We vinden het ook belangrijk om de punten die dit apparaat uniek maken te beschrijven:

 • De hendel
  Het apparaat wordt helemaal afgemaakt dankzij de handige hendel op de capsulemachine. Als je de hendel verplaatst, maak je de capsulehouder open of dicht. Vervolgens gebruik je de bereidingsknop om te kiezen voor de gewenste koffievariant.
 • Maak je koffie snel
  Dit espressoapparaat is voorzien van een snelverwarmingssysteem dat ervoor zorgt dat je snel een kopje koffie kunt maken.
 • Energiebesparend
  De Kitchenaid Nespresso beschikt over een energiebesparende functie. Als je namelijk de machine 9 minuten niet hebt gebruikt, dan schakelt hij zichzelf uit. Vind je 9 minuten te snel? Dan kun je de sluimerstand desgewenst instellen op 15, 20 of 30 minuten.
 • Eenvoudig te reinigen
  Nadat je de koffiemachine hebt gebruikt, is het natuurlijk belangrijk om deze te reinigen. Je kunt de watertank niet in de vaatwasser zetten, maar je kunt hem wel eenvoudig reinigen met warm water. De andere onderdelen waaronder de lekbak en het afvalbakje kun je wel in de vaatwasmachine reinigen. De machine beschikt tevens over een leegmaak- en ontkalkmodus.

Kitchenaid Nespresso

Kitchenaid Nespresso: de voordelen

Maak met de Kitchenaid Nespresso lekkere klassieke koffie en koffievarianten. Enkele voordelen die dit apparaat met zich meebrengt, zijn:

 • De hoeveelheid water eenvoudig instellen
  Voor het maken van verschillende soorten koffie is het belangrijk om de hoeveelheid water goed in te stellen. Dit kun je eenvoudig doen door gebruik te maken van de draaiknop.
 • Het design
  Doordat de koffiemachine er mooi uitziet, laat je hem graag staan op bijvoorbeeld het aanrecht. Het apparaat is een echte blikvanger. Daarnaast is het apparaat robuust en gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur.
 • Keuze uit verschillende koffievarianten
  Als je houdt van experimenteren, dan is dit koffiezetapparaat perfect voor jou. Je kunt er namelijk verschillende koffievarianten mee maken.

Kitchenaid Nespresso: de nadelen

Kies je voor de Kitchenaid Nespresso, dan zijn er wel enkele punten waarmee je rekening dient te houden.

 • Geen geïntegreerde melkopschuimer
  Als je met dit koffiezetapparaat verschillende koffievarianten wilt maken, dan is het waarschijnlijk nodig om apart een melkopschuimer aan te schaffen. De koffiemachine beschikt namelijk niet over een geïntegreerde melkopschuimer, wat als een minpunt ervaren kan worden. Maak je alleen koffievarianten zonder melk, dan heb je de melkopschuimer helemaal niet nodig.
 • De prijs
  Indien je een klein budget hebt, kan de prijs van dit apparaat als minpunt worden gezien. Echter, gezien de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak, krijg je wel waar voor je geld als je kiest voor deze duurzame koffiezetmachine.

Conclusie van deze review over de Kitchenaid Nespresso

De Kitchenaid Nespresso is een no-nonsense apparaat. Hij heeft een robuust en aantrekkelijk ontwerp en beschikt over verschillende opties. Je kunt gemakkelijk kiezen voor verschillende koffievarianten en je stelt de hoeveelheid water eenvoudig in. Het apparaat heeft geen ingebouwde melkopschuimer, maar dat hoeft geen probleem te zijn als je houdt van koffievarianten zonder melk. Wil je toch koffievarianten met melk maken? Dan heb je de optie om een losse melkopschuimer erop aan te sluiten. Hoewel de prijs als een minpuntje ervaren kan worden, krijg je bij dit apparaat waar voor je geld. De Kitchenaid Nespresso is daarom zeker een aanrader om dagelijks heerlijke koffie te maken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • Droppert schreef:

  Nog een groot nadeel van deze machine: Na 2 jaar en drie maanden nog maar de helft in je kopje en de rest in de lekbak! Tja, garantie verlopen natuurlijk. En daar is deze machine te duur voor.

 • >