Zeven manieren om je haar te krullen.

Ben je gek op krullen, maar heb je ze niet van jezelf? Lees hier hoe je op zeven verschillende manieren eenvoudig krullen kunt maken bij jezelf. Je hebt mensen die van nature krullen hebben, maar er zijn ook mensen met stijl haar die hun haar krullen op een bepaalde manier. Krullen zijn om te smullen!

 

Manier 1:

Maak een scheiding in je haar. Doe daarna een elastieken haarband over je haar tot aan je oren. Begin aan de voorkant en draai plukje voor plukje om de haarband heen, naar achteren toe. Hoe groter de plukjes, hoe grover de krullen. Als je een soort kroontje hebt gemaakt van al je haren, spray je er een beetje haarlak op. Lekker slapen en haal de volgende morgen de haarband eruit. Verstevig je krullen met een beetje haarspray en je kunt vertrekken met prachtige krullen.

Manier 2:

Pak een plukje haar beet en draai het plukje al draaiend om de stijltang naar beneden. Hoe groter de pluk, hoe subtieler de krul. Als je een beetje slordig draait, krijg je een messy effect. Erg leuk voor de ondeugende uitstraling.

Manier 3:

Maak een staart in je haar. Schuif de haardonut hieromheen en draai je staart, plukje voor plukje, om de donut heen. Laat dit een nacht zitten en spray er, na het uithalen van de donut, een flinke dosis haarlak in.

Manier 4:

Maak een vlecht en bij iedere pluk die je naar binnen vlecht, pak je een extra haarpluk. Probeer het zo strak mogelijk in te vlechten en laat het een nacht zitten. Zo heb je de volgende morgen prachtige krullen.

Manier 5:

Pak een plukje haar en wikkel dit om een afgeknipt rietje. Zet het vast met een bobbyspin. Voor de stevigheid kun je hem vastzetten aan je hoofd. Gebruik een verstevigende mousse voor een langer houdend effect van je krullen.

Manier 6:

Verdeel je haar in drie delen. Voor elk stuk gebruik je een sjaaltje. Knoop het sjaaltje in je haren, ter hoogte van je oren. Wikkel je haren zigzaggend eromheen en maak het vast met een elastiekje. Laat het een nachtje zitten en je hebt prachtige krullen in je lange haardos.

Manier 7:

Maak hier en daar kleine knotjes op je hoofd door je plukjes haar op te draaien en vast te zetten met een elastiekje. Laat het een tijdje zitten en als je de elastiekjes weghaalt heb je prachtige krullen.

Voor meer tips, bezoek dan de homepage.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>