Krups Espresso Automatic EA8000 Kopen? Bekijk nu deze Review!

Zoek je naar een duurzame espressomachine? Kies dan voor de Krups Espresso Automatic EA8000. Met dit apparaat heb je altijd verse koffie. Bovendien maakt deze espressomachine gebruik van verse koffiebonen, die je koffie een extra volle smaak geven. Dit apparaat beschikt tevens over een extern melkreservoir. Vul hem met verse melk om heerlijke koffievarianten te maken. Je geniet bij elk kopje koffie van de heerlijke, volle smaak van zelf gemalen koffiebonen met een zachte melklaag.

Met Krups koffiezetapparaten begin je de dag optimaal door een kopje espresso te maken. Behalve koffiezetapparaten vervaardigt Krups ook andere keukenapparaten. Dankzij de hoge kwaliteit kun je lang genieten van de Krups apparaten. Ze mogen bovendien ook gezien worden, dankzij de mooie ontwerpen. Start je ochtend optimaal en drink een kopje koffie dat je hebt gemaakt met de Krups Espresso Automatic EA8000.

Review over de Krups Espresso Automatic EA8000

Voordat we de voor- en nadelen van de Krups Espresso Automatic EA8000 beschrijven, bekijken we eerst de verschillende functies van dit espressoapparaat. Je kunt er koffie mee zetten naar eigen smaak. Dit komt doordat je de maalgraad en temperatuur zelf kunt instellen. Daarnaast is het espressoapparaat met energielabel A zeer energiezuinig. Een andere eigenschap van dit apparaat is dat je er verschillende melkspecialiteiten mee kunt maken. Hij beschikt namelijk over een gepatenteerd CappuccinoPlus opschuimhulpstuk. Een andere handige eigenschap is dat je de doorloop kunt verhogen zodat er ook latte macchiato-glazen onder passen.

Als je kiest voor de Krups Espresso Automatic EA8000, dan kun je hem gemakkelijk schoonhouden. Er zijn geen dure servicebeurten nodig om dit apparaat te onderhouden. De volautomaat is voorzien van een indicator die aangeeft wanneer de residubak vol is. Het lekbakje is bovendien uitneembaar, zodat je het gemakkelijk kun schoonmaken. Ook de rest van de onderdelen kun je gemakkelijk met een natte doek schoonmaken.

Krups Espresso Automatic EA 8000

Voordelen van de Krups Espresso Automatic EA8000

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor de Krups Espresso Automatic EA8000. De voordelen die dit model met zich meebrengt zijn:

 • Perfect gemalen koffie
  Doordat je bij deze volautomaat zelf de maalgraad van je koffie kunt instellen, geniet je altijd van de perfect gemalen koffie. Er zijn 3 standen waar je uit kunt kiezen.
 • Lekker hete koffie
  Je kunt de temperatuur van je koffie zelf instellen, waardoor je koffie altijd de perfecte temperatuur heeft.
 • Gebruiksgemak
  Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken dankzij het intuïtief design.
 • Compact formaat
  De espressomachine heeft een compact formaat. Hij heeft een breedte van 24,5 cm, diepte van 33 cm en een hoogte van 36,5 cm. Hierdoor kun je hem gemakkelijk opbergen.

De nadelen van de Krups Espresso Automatic EA8000

Kiezen voor de Krups Espresso Automatic EA8000 brengt vrijwel geen nadelen met zich mee. Een punt dat je wellicht als minder prettig kunt ervaren, is dat de residubak vrij gevoelig is. Na het legen van de bak kan het dat er nog koffieresten inzitten. Het kan dan dat de indicator aangeeft dat de bak vol is. Echter, als je de resten opruimt, is het apparaat weer klaar om gebruikt te worden.

Conclusie over de Krups Espresso Automatic EA8000 review

De Krups Espresso Automatic EA8000 is een functionele espressomachine die doet wat je ervan verwacht. Zo kun je er koffie en koffievarianten mee maken en hem gemakkelijk onderhouden. Je maakt er koffie mee naar eigen smaak, doordat je zelf de maalgraad, de temperatuur en koffiesterkte kunt instellen. Hij is daarnaast gemakkelijk te gebruiken dankzij het intuïtief design. Daarnaast kun je hem gemakkelijk opbergen dankzij het compacte formaat. Maak de residubak grondig schoon en start je dag optimaal met een kopje zelfgemaakte koffie. Kortom, de Krups Espresso Automatic EA8000 koffiemachine is perfect om koffie naar eigen smaak te maken.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>