Lees onze Review als je een Krups Nespresso Pixie XN3005 gaat Kopen!

Ben je op zoek naar een handig koffiezetapparaat dat niet veel ruimte in beslag neemt? Kies dan voor deze Krups Nespresso Pixie XN3005. Je kunt er dagelijks een heerlijke kop koffie mee zetten. Het apparaat beschikt over een afneembaar waterreservoir van 700 ml. Daarnaast is je kopje koffie snel gezet, doordat de machine snel opwarmt. Ben je de koffiemachine aan vergeten? Geen probleem! Hij schakelt zichzelf na 9 minuten automatisch uit om energie te besparen.

De Nespresso Pixie producten zijn allemaal gebruiksvriendelijk. Daarnaast beschikken de producten uit deze reeks over een goed doordacht ontwerp. De Pixie-producten zijn allemaal zeer compact en hebben een breedte van ongeveer 11 cm. Deze koffiezetapparaten zijn dankzij de standby-modus energievriendelijk. Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Pixie-productenlijn is dat de hoeveelheid koffie programmeerbaar is waardoor je de koffie naar eigen smaak kunt instellen. Je maakt met deze koffiezetapparaten bovendien binnen 30 seconden een heerlijk kopje Nespresso.

Krups Nespresso Pixie XN3005 review

De Krups Nespresso Pixie XN3005 is een eenvoudig, compact en functioneel product. Deze koffiemachine met een pompdruk van 19 bar is een ware aanwinst in je keuken. Hij heeft een stijlvol ontwerp en is daardoor een mooie blikvanger. Daarnaast maakt de automatische uitschakeling, in combinatie met het ecologisch materiaal waarvan hij is gemaakt, dit apparaat zeer milieuvriendelijk. Het koffiezetapparaat beschikt bovendien over een thermoblock-systeem wat hem snel opwarmt en de temperatuur kopje na kopje constant houdt.

Om de Krups Nespresso Pixie XN3005 te gebruiken is er geen oefening nodig. Je heft het hendel op waardoor de capsulebak eruit schuift. Hierna steek je de capsule in de daarvoor bestemde bak en doet het hendel weer omlaag. Vervolgens start het koffiezetproces automatisch en stopt ook automatisch wanneer het ingestelde volumeniveau is bereikt.

Lust je vandaag een grotere kop koffie dan gewoonlijk? Geen probleem. Je kunt op elk gewenst moment de hoeveelheid koffie personaliseren. De lade voor de kopjes is bovendien uitschuifbaar, dus elk kopje past erin. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de gebruikte capsules. Deze capsules voert het koffiezetapparaat automatisch af naar de opvangbak. De bak kan 11 capsules verzamelen. Pas daarna hoef je de bak te legen. Als het waterreservoir leeg is of het espressotoestel klaar is, dan gaat er een wit of rood lampje branden. De kleur is afhankelijk van hoeveel water er nog over is.

Krups Nespresso Pixie XN 3005

Voordelen van de Krups Nespresso Pixie XN3005

Kiezen voor de Krups Nespresso Pixie XN3005 brengt enkele voordelen met zich mee:

 • Weinig ruimte nodig
  Als je deze koffiemachine wil opbergen, dan heb je niet veel ruimte nodig. Het koffiezetapparaat is namelijk zeer compact. Hij is slechts 32,6 cm diep, 23,5 cm hoog en 11,1 cm breed.
 • Luxe uitstraling
  Deze koffiemachine mag zeker gezien worden dankzij het stijlvolle ontwerp. Hij beschikt bovendien over metalen zijpanelen die hem een luxe en verfijnde uitstraling geven.
 • Automatische uitschakeling
  Om energie te besparen, schakelt dit toestel zichzelf automatisch uit als je hem 9 minuten niet hebt gebruikt. Deze functie, in combinatie met het ecologisch materiaal waarvan hij is gemaakt, maakt dit koffiezetapparaat milieuvriendelijk.
 • Eenvoudig in gebruik
  Je hoeft geen specialist te zijn om dit koffiezetapparaat te gebruiken. Hij beschikt namelijk over een intuïtieve bediening waardoor je snel doorhebt hoe je er een lekker kopje koffie mee kunt maken.

Krups Nespresso Pixie XN3005: de nadelen

Nadat je hebt gelezen welke voordelen de Krups Nespresso Pixie XN3005 met zich meebrengt, is het ook belangrijk om te weten wat de minpunten zijn. Er zijn slechts twee puntjes die je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Grootte van het waterreservoir
  Het waterreservoir is vrij klein. Dit kun je bij veelvoudig gebruik als minpunt ervaren, omdat je het dan regelmatig moet bijvullen.
 • Relatief luid
  Wanneer je dit apparaat gebruikt, maakt hij relatief veel geluid. Dit kun je als minpunt ervaren als je op zoek bent naar een superstille koffiemachine.

Conclusie van de recensie over de Krups Nespresso Pixie XN3005

De conclusie die wij kunnen trekken over dit apparaat is dat het doet waarvoor het is gemaakt. Hij is eenvoudig te gebruiken, ziet er stijlvol uit en neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast is hij milieuvriendelijk. Het koffiezetapparaat maakt de nodige geluiden en bij veelvoudig gebruik dien je het waterreservoir wat vaker bij te vullen. Echter, als je dagelijks wil genieten van een heerlijk kopje koffie, dan is de Krups Nespresso Pixie XN3005 koffiemachine zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>