De Lay Z Spa Miami Van Bestway Kopen? Bekijk Nu Onze Review!

Wil je graag genieten van de ultieme spa beleving? Voor deze beleving hoef je niet speciaal een spa te bezoeken. Je kunt namelijk gewoon een kleine spa in je tuin zetten. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan heb je het plezier van relaxen in de Lay Z Spa Miami nog niet meegemaakt. Dit is een opblaasbare spa die geschikt is voor 3 tot 4 volwassenen. Natuurlijk kun je desgewenst ook gewoon met z’n tweeën chillen in de spa. Ga je er toch met meerdere personen in, dan hoef je je geen zorgen te maken dat jullie tegen elkaar aankomen. De spa is namelijk met een diameter van 180 cm erg ruim. Hij zorgt er tevens voor dat je het minder koud hebt op een koele dag, want hij verwarmt tot een temperatuur van 40 graden. Relax in heerlijk warm water in de Lay Z Spa Miami.

De Lay Z Spa Miami is vervaardigd door de fabrikant Bestway. Zij begrijpen dat je niet altijd de deur uit wil gaan om een dagje te genieten van het zwembad. Daarom hebben zij zwembaden ontwikkeld voor in de achtertuin. De vakantie is hierdoor nog nooit zo leuk geweest. Denk er maar aan dat de kinderen gieren van pret en jij als ouder ook gezellig kunt bijkomen van een drukke dag. Bij Bestway zijn er zelfs grotere zwembaden verkrijgbaar waardoor je desgewenst banen kunt trekken. Hierdoor is het ook mogelijk om fit te blijven zonder je in te schrijven bij een zwemclub. Het vakantiegevoel is dankzij deze fabrikant niet meer alleen binnen handbereik wanneer je op reis gaat. Je kunt namelijk op elk gewenst moment genieten van het vakantiegevoel. Ben je op zoek naar accessoires voor een zwembad zoals een filterpomp of een opblaasbootje? Dan kun je ook bij hen terecht!

Review over de Lay Z Spa Miami

Wanneer je optimaal wil genieten van het vakantiegevoel, dan mag niets of niemand ertussen komen. Daarom zijn de pomp en spa van de Lay Z Spa Miami uitgebreid getest voor een superieure kwaliteit en stabiliteit. Deze spa is tevens voorzien van buitenwanden, die zijn gemaakt van materiaal dat met textiel is gecoat. Je kunt dus dagelijks zorgeloos tot rust komen in de spa. Bij dit model hoef je je ook geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de spa is voorzien van ingebouwde verwarming. Je kunt de temperatuur instellen tot 40 graden. Zelfs bij koud weer is plezier en ontspanning dus gegarandeerd. De meesten van ons willen niet alleen genieten van een heerlijke spa-ervaring. Daarom heeft deze spa een doorsnede van 180 cm en een hoogte van 66 cm. De ruime afmetingen zorgen er dus voor dat je met zo’n 3 tot 4 volwassenen gezamenlijk kunt genieten.

Hoewel de Lay Z Spa Miami een spa wordt genoemd, kun je hem ook zien als een jacuzzi. Hij stelt je immers in staat om in warm water te relaxen. Er is bij deze jacuzzi zelfs gezorgd voor een stevige I-beam constructie met 81 airjets rondom. Je hebt tevens een optimale controle dankzij het digitale controlepaneel. Met dit paneel bedien je optimaal de krachtige motor. Wil je buiten genieten van een relaxerend bad, maar ga je de komende tijd niet thuis zijn? Geen probleem. Doordat deze spa opblaasbaar en compact is, kun je hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de eenvoudige installatie zonder gereedschap en de dvd met opbouw- en onderhoudsinstructies installeer je hem helemaal zelf. Vind je het te koud buiten? Ook dat is geen probleem, want de spa is ook binnen bruikbaar. Het doet er niet toe waar je de spa neerzet, want hij mag overal gezien worden.

Lay Z Spa Miami

Voordelen van de Lay Z Spa Miami

Voordat je deze spa koopt, is het belangrijk om ook op zoek te gaan naar de positieve en negatieve eigenschappen. Het is namelijk zo dat elk apparaat of product beschikt over eigenschappen die je als prettig kunt ervaren en eigenschappen die als minder prettig worden ervaren. We vertellen je eerst over de voordelen. De voordelen die gepaard gaan met de Lay Z Spa Miami zijn:

 • Meerdere volwassenen
  Wanneer je denkt aan een opblaasbaar zwembad of een opblaasbare spa, dan denk je waarschijnlijk aan een product voor kinderen. Meestal zijn dergelijke artikelen gericht op kinderen, waardoor ze vrij klein zijn. Hoewel deze spa relatief compact is, is hij echter wel groot genoeg voor meerdere volwassenen. Er kunnen namelijk tussen de 2 en 4 volwassenen met gemak in.
 • Energiebesparende timer
  Als je eenmaal relaxt in een spa of zwembad, dan kun je de tijd helemaal vergeten. Echter, als de spa ook beschikt over een verwarmingssysteem, dan gebruik je energie. Hoe langer je het verwarmingssysteem inschakelt, hoe meer energie je verbruikt. Bij deze spa heb je echter de mogelijkheid om een timer in te stellen zodat de verwarming na een tijdje automatisch stopt. De jacuzzi is tevens voorzien van een energiezuinige pomp.
 • Geïntegreerd waterfiltersysteem
  Zodra je gebruik maakt van een zwembad of een spa, dien je rekening te houden met de kwaliteit van het water. Je wil uiteraard dat er schoon water zit in het bad. Daarom is een waterfiltersysteem belangrijk. Bij aankoop van deze spa krijg je een filtercartridge, waardoor je het water automatisch kunt filteren.
 • Snel en gemakkelijk opstellen
  Voor het opblazen van deze spa gebruik je de pomp. Er is dus geen extra gereedschap nodig om de spa op te zetten. Dankzij de handige afvoerklep en de handige draagrepen, kun je de spa tevens eenvoudig leeghalen en verplaatsen.

Nadelen van de Lay Z Spa Miami

Het is altijd leuk om meer te weten te komen over de voordelen die een bepaald product met zich meebrengt. Echter, om een compleet beeld te vormen over het desbetreffend product, dien je ook rekening te houden met de nadelen. Wij vertellen je zowel over de voordelen als de nadelen. De eigenschappen van de Lay Z Spa Miami die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Relatief luid
  Als je relaxt in een spa of jacuzzi, dan is de ervaring niet compleet zonder bubbels. Deze optie heb je wanneer je gebruik maakt van deze spa. Echter, wanneer de bubbels zijn ingeschakeld, dan maakt de spa relatief veel geluid.
 • Opwarmtijd
  Hoewel het water heerlijk wordt verwarmd wanneer je deze spa gebruikt, kost het enige tijd voordat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Deze relatief lange opwarmtijd, die natuurlijk afhankelijk is van de ingestelde temperatuur, kun je wellicht als minder prettig ervaren.

Conclusie over deze recensie van de Lay Z Spa Miami

In deze recensie hebben we je verteld over de unieke eigenschappen, de voordelen en ook de nadelen van de Lay Z Spa Miami. We hebben gezien dat je heerlijk tot rust kunt komen in deze spa. Het doet er hierbij niet toe of je er alleen, samen met je partner of met nog meer mensen in gaat. Hoewel je de spa zelf moet opstellen, is dat geen probleem, dankzij de eenvoudige installatie. Wil je genieten van bubbels? Dat is mogelijk! De spa werkt namelijk ook net als een jacuzzi. Er is zelfs een geïntegreerd waterfiltersysteem, dat ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten zonder je zorgen te maken over vies water. Wil je energie besparen? Dan is deze spa ook ideaal voor jou. Hij beschikt namelijk over een energiebesparende timer en een energiezuinige pomp.

Ons advies naar jou toe is om wel rekening te houden met het feit dat er enige tijd nodig is om het water op te warmen. De spa is bovendien niet stil wanneer de bubbels aan staan. Hoewel er enkele puntjes zijn waar je rekening mee dient te houden, vinden wij dat iedereen die lekker tot rust wil komen, een Lay Z Spa Miami in huis moet hebben!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>