LG FH4B8TDA7 Kopen? Bekijk de Review!

Ben je op zoek naar een wasmachine voor al je verschillende soorten was? Dan ben je bij de LG FH4B8TDA7 aan het juiste adres! Met een vulgewicht van maar liefst 8 kilogram wasgoed per wasbeurt, ben je zo door je stapels heen. Dankzij de verschillende soorten wasprogramma’s is er voor iedere was een geschikt programma.

LG ontwikkelt niet alleen wasmachines, maar ook koelkasten, stofzuigers, telefoons en computers. LG streeft naar kwaliteit en duurzaamheid, waarbij ze extra letten op het gebruiksgemak voor de consumenten. Zo ook de LG FH4B8TDA7. Door zijn display kun je precies zien waarin het wasprogramma jouw was zich bevind. Hierdoor hoef je geen tijd te verspillen en kun je ondertussen andere taken uitvoeren.

 

Review LG FH4B8TDA7

De LG FH4B8TDA7 is een extreem energiezuinige wasmachine. Door zijn technologie bevindt de wasmachine zich in de energieklasse die 30% zuiniger is dan de energieklasse van A+++. Met slechts 54 decibel tijdens wasprogramma’s is de LG FH4B8TDA7 een van de stilste wasmachines. Door zijn zachte geluid kun je hem op ieder moment van de dag gebruiken. Ook ’s nachts. Je hoeft hier niet voor wakker te blijven. Dankzij de uitgestelde start functie kun je aangeven dat de wasmachine over 3, 6 of 12 uren moet beginnen met wassen. Het enige dat jij hoeft te doen is de kleding en het wasmiddel in de LG FH4B8TDA7 te stoppen en instellen over hoeveel uren hij moet beginnen met wassen. Op die manier bespaar je tijd en is het niet meer nodig om midden in de nacht uit bed te komen om de was aan te zetten zodat je toch kunt profiteren van het goedkopere nachttarief.

Dankzij de 6 Motion technologie van de LG FH4B8TDA7 wordt je was nog schoner, zonder extra kreukels te veroorzaken. Door deze unieke manier van wassen, die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen, wordt ieder shirt weer schoon en fris. Ieder wasprogramma gebruikt een verschillende combinatie van deze zes bewegingen, waardoor geen enkele vlek achterblijft in je kleding. Dit alles doet de LG FH4B8TDA7 met uiterste voorzichtigheid, zodat je kleding kreukvrij blijft.

Wasprogramma’s van de LG FH4B8TDA7

 • Baby Care
 • Intensief
 • Medisch Spoelen
 • Kreukherstellend
 • Donker
 • DekbeddenLG FH4B8TDA7 Review
 • Trommelreiniging
 • Fijn/ Zijde
 • Kort/ Snel
 • Outdoor/ Sport
 • Voorwas
 • Katoen

 

Voordelen van de LG FH4B8TDA7

Met de LG FH4B8TDA7 weet je zeker dat je van de volgende voordelen profiteert:

 • Duurzaamheid
  Door de uitgestelde start functie kun je zelf bepalen wanneer jouw wasprogramma moet gaan starten. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren dat de was pas om 3.00 uur ’s nachts moet beginnen te draaien, zodat je gebruik kunt maken van het goedkopere nachttarief.
 • Gebruiksvriendelijk
  Door het display weet je precies welk programma en welke functies je selecteert. Hierdoor is de LG FH4B8TDA7 erg gebruiksvriendelijk.
 • 6 Motion technologie
  Door de 6 Motion technologie is geen enkele vlek te hardnekkig. Door zijn combinatie van verschillende wasbewegingen wordt ieder shirt weer stralend fris en schoon.

 

Nadelen van de LG FH4B8TDA7

Vind je het vervelend om in aanraking te komen met oude zeepresten? Dan moet je goed opletten dat je een juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, zodat deze goed oplost in de wasmachine. Daarnaast kun je het centrifugeren als minder prettig ervaren omdat dit op 74 decibel gebeurt. Maar door het hoge toerental (1400 toeren) komt je was wel extra droog uit de machine.

 

Conclusie van de LG FH4B8TDA7 Review

De LG FH4B8TDA7 is een gebruiksvriendelijke wasmachine die door zijn 6 Motion technologie de was weer fris en schoon maakt. Het ontbreken van een zelfreinigende wasmiddellade kan als minder prettig worden ervaren, maar bij een juiste dosering blijven er geen zeepresten achter in de wasmiddellade. Met een energieklasse van 30% zuiniger dan de A+++ is de LG FH4B8TDA7 een echte aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>