Voor De Luvion Supreme Connect Babyfoon Te Kopen, Lees Je Deze Review!

Wanneer je een baby hebt, krijg je waarschijnlijk binnen korte tijd het advies om een babyfoon aan te schaffen. Een dergelijk apparaat zorgt er namelijk voor dat je niet bij elke kik naar de babykamer hoeft te rennen. De babyfoon geeft je een gerust gevoel, omdat je meteen weet wanneer je baby je nodig heeft. Het is bovendien mogelijk om meteen te zien wat er met je kindje aan de hand is als je kiest voor een babyfoon met een camera. Er zijn natuurlijk ook babyfoons met alleen geluid. Vind je het belangrijk om je kindje te kunnen zien wanneer hij of zij een kik maakt? Dan raden wij de Luvion Supreme Connect babyfoon aan. Dit model beschikt over een strak design en een groot aantal functies. Zijn scherm is groot en je kunt zijn camera op afstand bedienen. Super handig!

De fabriek Luvion werd door 2 broers en jonge vaders opgericht. Toen de fabrikant pas bestond, gingen de 2 innovators aan de slag met het ontwerpen van babyproducten. Het ging hier alleen om artikelen die zij handig en noodzakelijk vonden. Voor hen was het ook belangrijk dat de producten nog niet in de winkels verkrijgbaar waren. De broers hadden dit goed ingezien. Ouders waren namelijk zeer enthousiast over de prachtige designs, de goede kwaliteit en natuurlijk ook de functies van de producten. Door deze innovatie en het enthousiasme van de gebruikers groeide de fabriek snel uit tot een gevestigd merk. Er zijn tegenwoordig in veel gedeelten van de wereld Luvion producten. Hoewel de fabrikant al succesvol is, blijven zij babyproducten van topkwaliteit ontwerpen en ontwikkelen. Kies dus voor het beste en schaf de Luvion Supreme Connect babyfoon aan.

Review over de Luvion Supreme Connect

Door de Luvion Supreme Connect babyfoon in huis te halen kies je voor een model met zowel beeld als geluid. Hoewel er meerdere modellen zijn die je laten zien en horen wat je baby doet, zijn er niet veel modellen met een beweegbare camera. Deze babyfoon brengt dus veel handige extraatjes met zich mee. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in de keuken bezig bent en je peutertje speelt in de woonkamer. Plotseling hoor je een geluid uit de microfoon van de babyfoon. Je kunt dan meteen kijken wat er is gebeurd. Misschien heeft je kindje gewoon een speeltje laten vallen. Echter, het is beter om eerst te kijken voordat je aanneemt dat alles ok is. Dankzij de beweegbare camera kun je toch een oogje gooien op je baby, ook al kruipt hij of zij weg. Er is zelfs een zoomfunctie op deze babyfoon.

We hebben je over enkele aantrekkelijke eigenschappen van de Luvion Supreme Connect babyfoon verteld. Echter, deze babyfoon beschikt ook over andere unieke functies. Eén daarvan is het feit dat je de babyfoon kunt gebruiken met een wifi bridge. Dankzij deze bridge heb je de mogelijkheid om je baby op je tablet of smartphone in de gaten te houden. Als ouder wil je misschien een beetje meer zekerheid hebben en wil je niet afhankelijk zijn van een internetverbinding. Daarom heb je ook de mogelijkheid om geen gebruik te maken van de wifi functie. Je kunt de babyfoon dus ook gewoon als een klassiek model gebruiken. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze babyfoon is dat je hem kunt gebruiken om je kindje in slaap te sussen. De babyfoon beschikt namelijk over 4 verschillende slaapliedjes om je kindje gerust te stellen. Er is zelfs een terugspreekfunctie en temperatuurweergave.

Luvion Supreme Connect

Voordelen van de Luvion Supreme Connect

We begrijpen dat wanneer je op onderzoek uitgaat je het liefst alle informatie op 1 plek vindt. Daarom voorzien wij je zoveel mogelijk van alle informatie over deze babyfoon. In deze recensie vertellen we je zelfs over de voor- en nadelen die dit apparaat met zich meebrengt. We vertellen je eerst over de voordelen van de Luvion Supreme Connect babyfoon:

 • Gevoelige microfoon
  Als je je baby goed in de gaten wil houden zonder in dezelfde kamer te zijn, dan gebruik je een babyfoon. Wanneer de desbetreffende babyfoon over een gevoelige microfoon beschikt, dan weet je zeker dat je ook de kleine geluidjes hoort. Dit is het geval bij deze babyfoon. Hij heeft namelijk een gevoelige microfoon waardoor je goed hoort wat je kleintje uitspookt.
 • Handige nachtmodus
  Wanneer je gaat slapen en je hoort een geluid uit de babyfoon, dan wil je toch in staat zijn om te zien wat er gebeurt in de kinderkamer. Daarom beschikt dit apparaat over een handige nachtmodus. Je kunt dus ook in een minder verlichte ruimte je baby goed zien.
 • Op afstand draaien of inzoomen
  Soms zet je kindje iets in zijn of haar mond. Als het een bijtring is, dan is dat natuurlijk geen probleem. Echter, kindertjes zetten vaak ook andere spullen in hun mond. Zodat je zeker weet wat je kindje doet en in zijn of haar mond zet, beschikt deze babyfoon over een camera die op afstand is te draaien. Je kunt er zelfs op afstand mee inzoomen.
 • VOX-functie
  Deze babyfoon is voorzien van een VOX-functie die ervoor zorgt dat hij alleen aan gaat wanneer er hoorbaar geluid is. Hierdoor wordt de batterij van het apparaat bespaard.
 • Beelden opnemen
  Kindertjes doen de schattigste dingen. Daarom kun je de beelden op deze babyfoon opnemen door een micro SD-kaart in het apparaat te zetten.

Nadelen van de Luvion Supreme Connect

Aan de hand van de unieke functies en de voordelen van deze babyfoon ben je nu waarschijnlijk geprikkeld geraakt om hem te kopen. Natuurlijk zijn we blij dat we je op weg hebben geholpen. Echter, we vinden het belangrijk om u ook te vertellen over de nadelen. Hierdoor kunt u de voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen om een goed geïnformeerde keus te maken. De eigenschappen van de Luvion Supreme Connect babyfoon die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Wifi-brug nodig
  Hoewel de wifi-mogelijkheid dit apparaat nog aantrekkelijker maakt, heb je voor de wifi-optie een wifi-brug nodig. Beschikt je niet over een wifi-brug, dan kun je de babyfoon alleen gebruiken als klassiek model.
 • Geluid op liedjes op de babyfoon
  Misschien zie je op het scherm van de babyfoon dat je kind slaap begint te krijgen. Dan kun je ervoor kiezen om de slaapliedjes van de babyfoon af te spelen. Je kunt echter het feit dat je het geluid van deze liedjes niet op afstand kunt instellen.
 • Batterij bij scherm lang aan
  Dit apparaat is voorzien van allerlei handige functies. Echter, het is belangrijk om er rekening mee te houden dat hij op een batterij werkt. Als je dus het scherm lang aan laat staan, dan kan de batterij ook snel leeglopen.

Conclusie van de recensie over de Luvion Supreme Connect

Als je de review over de Luvion Supreme Connect babyfoon hebt gelezen, dan heb je gezien dat hij je geld zeker waard is. Hij is namelijk een babyfoon met zowel beeld als geluid. Daarnaast kun je zijn camera op afstand bewegen om een beter uitzicht te hebben. Met deze camera kun je zelfs inzoomen! Je ziet dus zeer goed waar je kindje mee bezig is. Er is bovendien een nachtfunctie en de babyfoon is voorzien van een VOX-functie. Vind je je kindje super schattig? Dan kun je de beelden opnemen. Voor extra functionaliteiten, sluit je dit apparaat aan op je wifi-bridge. Hoewel je het geluid van de liedjes op de babyfoon niet op afstand kunt instellen, is de Luvion Supreme Connect babyfoon zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>