Een Magic Bullet Blender Kopen? Bekijk Dan Snel Onze Review!

Een blender is eigenlijk onmisbaar in een keuken. Je kunt dit apparaat namelijk gebruiken om verschillende soorten sap te bereiden, maar vaak kun je ook ingrediënten verwerken in een blender. Denk er bijvoorbeeld aan dat je je uien en knoflook in de blender zet. De blender neemt dan de functie van een keukenmachine in. Dit is vooral een feit wanneer je kiest voor de Magic Bullet blender. Dit model is namelijk in staat om te roeren, raspen, malen, persen, pureren en hakken. Hij is dus behalve voor het maken van de lekkerste sap ook in staat om allerlei andere ingrediënten te verwerken. Hierdoor wordt het kookproces voor jou vergemakkelijkt en versneld. Je hoeft namelijk niet meer aan een tafel te zitten en allerlei ingrediënten op een snijplank fijn te snijden.

Magic Bullet is een fabrikant die zijn blender gewoon naar zichzelf heeft genoemd. De blender van deze fabrikant zorgt voor efficiëntie van je kookproces. Je kunt in de keukenapparaten van deze fabrikant namelijk alle voorbereidingen voor het koken treffen. Als je nog een glaasje lekkere, verse sap lust bij het eten, dan kun je de sap ook zelf maken in de blender. De blenders die deze fabrikant fabriceert, zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren een heerlijke smoothie op tafel kunt zetten. Dit komt doordat de apparaten krachtig, multifunctioneel en ook gebruiksvriendelijk zijn. Wanneer je dus op zoek gaat naar een blender, dan kies je zeker voor een modellen van Magic Bullet. Deze top blender mag in geen enkele keuken ontbreken!

Review over de Magic Bullet blender

Wanneer je de Magic Bullet blender in huis haalt, dan kies je voor een persoonlijke, veelzijdige keukengenie. Dit apparaat neemt je namelijk enorm veel werk uit handen. Hierdoor wordt het kookproces versneld. Je kunt dus snel aan tafel met je gezin om je kookkunsten tentoon te stellen. In dit apparaat kun je bovendien verschillende soorten gerechten bereiden. Zo kun je de lekkerste smoothies maken met de blender. Denk er bijvoorbeeld aan dat je schijfjes mango, een bacove, wat ijs en een beetje kokoswater in de blender zet. Door deze combinatie even te mixen, ontstaat er een heerlijke en bovenal gezonde drank. Deze kun je met je meenemen wanneer je naar de sportschool gaat. Natuurlijk is het ook een goed idee om een dergelijke mix te drinken bij je ontbijt. Het apparaat kun je behalve voor smoothies ook gebruiken om uien te hakken, sausjes te mixen en koffiebonen fijn te malen.

We hebben slechts enkele mogelijkheden van de Magic Bullet blender benoemd. Hij is echter nog veel meer in staat. Zo kun je er ook slagroom in bereiden. De vele toepassingen heeft de blender te danken aan de handige accessoires. Hij wordt namelijk geleverd met een blenderkan, 2 deksels, 4 drinkbekers, 2 mengbekers, 2 messen, een receptenboek en 2 strooideksels. Maak dus optimaal gebruik van de vele toepassingen van de blender en vergemakkelijk je eigen kookproces. De bekers van dit apparaat zijn hittebestendig. Hierdoor kun je er ook warme ingrediënten in mixen. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om de bekers in de magnetron te gebruiken. Heb je dus saus voor de pasta gemaakt, maar is hij niet warm meer? Dan kun je hem in de beker van deze blender opwarmen in de magnetron. Voor een verhoogd gebruiksgemak kun je de losse onderdelen na gebruik reinigen in de vaatwasmachine.

Magic Bullet

Voordelen van de Magic Bullet blender

Als je op het punt staat om een nieuw product aan te schaffen, dan kun je natuurlijk de unieke eigenschappen bekijken. Om meer te weten te komen over het product, dan kun je ook de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Op die manier kun je voor jezelf bepalen of het apparaat je geld waard is. We vertellen je nu over de voordelen van de Magic Bullet blender:

 • Extra kracht
  Sommige ingrediënten zijn wat lastiger om te hakken of te mixen. Daarom is het handig als de blender waar je voor kiest, beschikt over een pulserende stand. Dit is zeker het geval bij deze blender. Hij beschikt namelijk over een pulsestand. Deze stand geeft de blender tijdelijk een extra boost. Hierdoor kun je de verschillende ingrediënten goed door elkaar mixen.
 • Snelheid
  Wanneer je gebruik maakt van een blender, dan wil je niet urenlang wachten totdat je ingrediënten zijn gemixt. Dat weet de fabrikant van deze blender ook. Daarom hebben zij ervoor gezorgd dat je binnen 10 seconden de meeste ingrediënten kunt hakken of mixen. Je wint dus tijd wanneer je gebruik maakt van dit apparaat.
 • Eenvoudige reiniging
  Als je lang van een apparaat wil genieten, dan is het belangrijk om hem op tijd te reinigen. Echter, de reiniging van apparaten vinden we meestal minder prettig. Daarom heeft de fabrikant van deze blender ervoor gezorgd om de blenderkan, messen en deksels vaatwasmachinebestendig te maken. Je hoeft deze onderdelen dus niet op de hand te wassen en kunt ze na gebruik gemakkelijk in de vaatwasmachine zetten.
 • Veel mogelijkheden
  Wanneer je deze blender aanschaft, dan geniet je optimaal van de vele mogelijkheden. Je hebt namelijk niet een heleboel verschillende apparaten nodig, omdat deze blender veel bereidingswerkzaamheden voor je uitvoert. Zo kun je ermee hakken, raspen, roeren, malen, persen en pureren.

Nadelen van de Magic Bullet blender

Elk apparaat of product beschikt over eigenschappen die we geweldig vinden. Echter, het is ook een feit dat de verschillende apparaten ook eigenschappen hebben die we als minder prettig kunnen ervaren. Het is belangrijk om ook van deze minpunten op de hoogte te zijn. Daarom vertellen we je nu welke mogelijke nadelen de Magic Bullet blender met zich meebrengt:

 • Niet voor bevroren of harde ingrediënten
  Doordat deze blender een vermogen heeft van 200 Watt, is hij niet geschikt om alle ingrediënten te verwerken. Zo kan hij moeite hebben met het verwerken van harde of bevroren ingrediënten. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.
 • De blenderkan is niet hittebestendig
  We hebben je verteld dat je met de bekers van deze blender bijvoorbeeld sausjes kunt opwarmen in de magnetron. Deze bekers zijn namelijk hittebestendig. Dit geldt echter niet voor de blenderkan. Doordat deze kan niet hittebestendig is, kun je hem alleen gebruiken voor koude ingrediënten.

Conclusie van deze review over de Magic Bullet blender

In deze review heb je gezien dat je de Magic Bullet blender kunt gebruiken om de voorbereidingen voor het kookproces te treffen. Tegelijkertijd kun je er lekkere sap mee maken. Doordat dit apparaat snel werkt en veel toepassingen heeft, is hij een echte hulp in de keuken. De blender is niet gemaakt om harde of bevroren ingrediënten te verwerken en de blenderkan is niet hittebestendig. Echter, de bekers uit deze set zijn wel hittebestendig, dus daar kun je bijvoorbeeld sausjes in de magnetron in opwarmen. Als wij de voor- en nadelen van dit apparaat tegen elkaar afwegen, dan concluderen we dat de Magic Bullet blender een must-have is in elke keuken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>