Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een koffiezetmachine waarmee je lekkere koffie of koffievarianten kunt maken? Kies dan voor de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk. Dit Nespresso-apparaat is ideaal om onder andere de perfecte cappuccino met een heerlijke schuimlaag te maken. Dit stijlvolle apparaat staat bovendien prachtig in je keuken.

De Magimix producten staan voor lekkere creaties uit je eigen keuken. De apparaten uit de Magimix-reeks zijn van topkwaliteit en gaan lang mee. Je kunt deze producten bovendien de hele dag door gebruiken. Je start zo de dag optimaal door een heerlijk kopje koffie te maken in je eigen Magimix koffiezetapparaat. Probeer daarom de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk koffiemachine uit en ervaar het genot!

Review over de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk

De Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk koffiemachine is ideaal om zowel eenvoudige koffie als heerlijke cappuccino te maken. Het bereiden van je drank gaat bovendien zeer eenvoudig. Druk op de knop en de machine doet de rest. Je bepaalt de hoeveelheid koffie en melk zelf zodat je koffie altijd precies op jouw smaak wordt bereid. Dit gebeurt ook nog eens snel, want binnen 25 seconden voorziet het apparaat je van een heerlijk kopje koffie. Vergeten om de machine uit te doen? Geen nood. Na 9 minuten schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Dit werkt tevens energiebesparend.

De melkopschuimer Aeroccino van de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk zorgt voor het perfecte melkschuim voor een verrukkelijke latte macchiato of cappuccino. De koffiemachine is dus een 2-in-1 apparaat. Dankzij het stijlvolle en compacte formaat, staat hij tevens prachtig in elk interieur.

Nespresso Magimix M 190 CitiZ and Milk

Voordelen van de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk

Voordat je ervoor kiest om een koffiezetapparaat te kopen, is het belangrijk om na te gaan wat de voor- en nadelen zijn. De voordelen van de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk zijn:

 • Super melkschuimer
  Als je dol bent op koffievarianten met melk, dan is het zeker een aanrader om gebruik te maken van dit koffiezetapparaat met de Aeroccino melkopschuimer. Hij maakt heerlijke melkschuim voor de perfecte latte macchiato en cappuccino.
 • Snelheid
  Als je niet veel tijd hebt, is dit apparaat perfect voor jou. Binnen een mum van tijd maak je heerlijke koffie met deze Nespresso-koffiemachine.
 • Voor grote en kleine koppen
  Sommige koffiezetapparaten zijn slechts geschikt voor koppen in één formaat. De M190 CitiZ & Milk daarentegen is perfect om zowel grote als kleine koppen koffie te maken.
 • Gebruiksvriendelijk
  Dankzij het intuïtief design kun je meteen al aan de slag met dit koffiezetapparaat.

Nadelen van de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk

De Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk is een prima koffiezetapparaat. Er zijn echter een paar kleine punten die als minder prettig ervaren kunnen worden:

 • Het geluid
  Deze koffiemachine is niet super stil. Als je ’s morgens wil opstaan en niemand in huis wakker wil maken wanneer je koffie maakt, dan kan het geluid van dit koffiezetapparaat wat tegenvallen.
 • Melkschuimer niet los te gebruiken
  Als je alleen de melkopschuimer wil gebruiken zonder koffie te maken, dan kun je dit punt als negatief ervaren. Je kunt namelijk de melkopschuimer niet los van het koffiezetapparaat gebruiken.

Conclusie van de review over de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk

Net zoals elk product zijn er bij de Nespresso Magimix M190 CitiZ & Milk voor- en nadelen. De voordelen zijn onder andere de kwaliteit van het melkschuim, de snelheid van het apparaat, de veelzijdigheid en de gebruiksvriendelijkheid. De enige punten die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn het feit dat de machine niet super stil is en dat je de melkschuimer niet los kunt gebruiken. Dit apparaat is echter van goede kwaliteit en maakt lekkere koffie en koffieproducten. Hij is daarom het proberen zeker waard!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>