Magimix Nespresso Inissia M105 Kopen? Lees nu de Review!

Heb je weinig ruimte op je keukenblad, maar ben je toch op zoek naar een topkwaliteit koffiezetapparaat? Kies dan voor de Magimix Nespresso Inissia M105. Met dit model bewijst Magimix dat je voor een heerlijk kopje koffie geen groot apparaat nodig hebt. Dit stijlvolle en compacte model doet alles wat je van hem verwacht. Hij geeft namelijk de hoeveelheid koffie aan en je kunt zijn lekbak verwijderen om koffie in hogere koffiekoppen te maken. Het apparaat is tevens snel. Je hebt met deze koffiemachine al binnen 25 seconden een heerlijk kopje koffie of espresso. Om energie te besparen, schakelt dit apparaat zichzelf na 9 minuten automatisch uit.

Magimix producten zorgen voor heerlijke maaltijden. Met producten van dit merk, tover je jouw keuken om in een sterrenrestaurant. De apparaten zijn bovendien van topkwaliteit en gaan lang mee. Magimix maakt producten voor de hele dag. Je start zo je ochtend met een kopje koffie, gemaakt in een Magimix koffiezetapparaat en maakt bij de lunch een lekker glas verse sap in een Magimix blender. Al vanaf het eerste gebruik van een Magimix product, ervaar je het gemak.

Magimix Nespresso Inissia M105 review

Het meest opvallende van de Magimix Nespresso Inissia M105 is het compacte formaat. Echter, dit apparaat brengt nog andere unieke specificaties met zich mee. Hij is namelijk krachtig en handig in gebruik. Dit apparaat beschikt over een krachtig pompdruksysteem van 19 bar en een thermoblock dat ervoor zorgt dat hij binnen 25 seconden klaar is voor gebruik. Dit apparaat beschikt tevens over een afneembaar waterreservoir van 700 ml, dat je gemakkelijk kunt bijvullen. Dankzij de hendel is deze koffiemachine bovendien gemakkelijk te verplaatsen of ergens naartoe mee te nemen.

Wil je de koffiemachine opbergen? Dan kan dit gemakkelijk dankzij het kleine formaat met een breedte van 12 cm, diepte van 30 cm en hoogte van 23 cm. Dankzij het kleine formaat is hij ook licht. Hij weegt slechts 2,4 kg. Hoewel je hem gemakkelijk kunt opbergen, is dit helemaal niet nodig! Het koffiezetapparaat mag dankzij zijn elegant ontwerp zeker gezien worden. Je kunt hem dus gewoon op het keukenblad laten staan.

Magimix Nespresso Inissia M 105

Magimix Nespresso Inissia M105 voordelen

Vraag je je af wat de voordelen van de Magimix Nespresso Inissia M105 zijn? De voordelen die dit apparaat met zich meebrengt zijn:

 • Compact formaat
  Doordat dit apparaat relatief klein is en weinig ruimte in beslag neemt, kun je hem gemakkelijk opbergen.
 • Energiebesparend
  Als je de koffiemachine 9 minuten niet hebt gebruikt, schakelt hij zichzelf automatisch uit. Deze functie is ingebouwd om energie te besparen. Het kan namelijk voorkomen dat je ’s morgens in alle haast vergeet om hem uit te zetten en dan wil je niet dat hij de hele dag aan blijft.
 • Warmt snel op
  Wanneer je nog even snel een kopje koffie wil drinken voordat je naar het werk gaat, dan is een snelle koffiemachine ideaal. Daarom staat dit koffiezetapparaat voor je klaar en warmt het snel op.
 • Gebruiksgemak
  Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken. Je kunt er zodra je hem hebt een heerlijk kopje koffie mee maken.
 • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  Dit koffiezetapparaat is aantrekkelijk geprijsd en doet zijn werk goed. Hij is bovendien zeer duurzaam zodat je er lang van kunt genieten.

Magimix Nespresso Inissia M105 nadelen

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat de nadelen van de Magimix Nespresso Inissia M105 zijn. De punten die je als minder prettig kunt ervaren zijn:

 • Klein waterreservoir
  Dit apparaat heeft een relatief klein waterreservoir. Dit kun je als minpunt ervaren als je er veelvoudig gebruik van maakt. Bij veelvoudig gebruik dien je hem namelijk vaak bij te vullen.
 • Geen melkfunctie
  Als je houdt van koffievarianten met melk, dan kan het ontbreken van de melkfunctie als negatief worden ervaren.
 • Geluid
  Als je op zoek was naar een stille koffiemachine, dan is de Magimix Nespresso Inissia M105 waarschijnlijk niet de perfecte machine voor jou. Je hoort namelijk wel wanneer dit apparaat in gebruik is.

Magimix Nespresso Inissia M105 conclusie van de review

Wat is uiteindelijk de conclusie? De Magimix Nespresso Inissia M105 is een handige, compacte koffiemachine. Je kunt hem gemakkelijk gebruiken, krijgt waar voor je geld en kunt er lang van genieten. Daarnaast is hij energiebesparend en warmt snel op. Wij raden dit koffiezetapparaat aan voor thuisgebruik en als je dol bent op koffie zonder melk.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>