Makita UB0800X Kopen? Lees onze Review!

Ben je op zoek naar een krachtige bladblazer? Dan is de Makita UB0800X een goed alternatief. Deze elektrische 1650 Watt bladblazer met twee snelheden is perfect als blazer en als zuiger. Hij beschikt over een hakselmes dat ervoor zorgt dat bladeren en kleine takken worden versnipperd. Het volume neemt hierdoor enorm af. Je kunt het apparaat dankzij de ergonomische handgreep en de schouderband gemakkelijk hanteren.

Wereldwijd gebruiken miljoenen vakmensen Makita producten. Deze artikelen zijn namelijk van de beste kwaliteit, zodat gebruikers er keer op keer op kunnen vertrouwen. De Makita machines kunnen ook de zwaarste taken aan. Makita focust namelijk alleen op gereedschap, waardoor zij zichzelf hebben gespecialiseerd op dit vlak. Als je op zoek bent naar een krachtige bladblazer, dan kies je voor een Makita bladblazer.

Review over de Makita UB0800X

Bladeren en ander tuinafval ruim je gemakkelijk op met de Makita UB0800X. Dit 1650 Watt apparaat zorgt voor een maximale blaassnelheid van 270 km per uur. Heb je de tuin gemaaid? Dan haal je snel de Makita bladblazer erbij en blaas je alle gras netjes op een hoop. Hierna gebruik je de bladblazer om het afval op te zuigen en te versnipperen. Het volume van de versnipperde bladeren wordt met een verhouding van 1:8 verkleind. Wanneer het afval is opgezogen en versnipperd, wordt het opgevangen in de grote opvangzak met een inhoud van 35 liter.

Klik hier voor de beste prijs

 

Heb je in je tuin ook steentjes en wil je alleen het gras tussen de steentjes wegblazen? Verlaag dan de blaassnelheid. De UB0800X bladblazer en -zuiger beschikt over 2 blaassnelheden. De hoge stand zorgt voor een snelheid van 270 km per uur en de lage stand voor een blaassnelheid van 147 km per uur. Wanneer je de tuin schoonmaakt met dit apparaat, dan hoef je je geen zorgen te maken over het gewicht. De bladblazer weegt namelijk slechts 3,8 kg. Ook het legen van de opvangzak is eenvoudig, dankzij de rits aan de onderzijde.

Makita UB0800X

Voordelen van de Makita UB0800X

Voordat je een apparaat in huis haalt, is het belangrijk op de hoogte te zijn van de functionaliteiten, voor- en nadelen ervan. We zijn daarom voor je nagegaan wat de voor- en nadelen van de Makita UB0800X zijn. De voordelen die hij met zich meebrengt zijn:

  • Instelbare snelheid
    Bij dit apparaat kun je zelf bepalen met welke snelheid hij het vuil blaast. Je kiest hierbij tussen de lage stand van 147 km per uur en de hoge stand van 270 km per uur. Hierdoor pas je dus gemakkelijk zelf de snelheid in afhankelijk van het te verzetten werk.
  • Complete opruiming
    Om je tuin optimaal op te ruimen, heb je niet alleen een bladblazer nodig. Als je namelijk alleen de bladeren op een hoop blaast en er komt een vlaagje wind langs, dan mag je opnieuw beginnen met de klus. Bij dit apparaat is dat niet het geval. Nadat je de bladeren op een hoop hebt geblazen, kun je deze netjes opzuigen, versnipperen en opvangen in de opvangzak. Een complete opruiming dus.
Klik hier voor de beste prijs

 

Nadelen van de Makita UB0800X

We zijn ook voor je nagegaan wat de tekortkomingen van de Makita UB0800X zijn. Het punt dat je wellicht als negatief kunt ervaren is:

  • Kort snoer
    De bladblazer en -zuiger beschikt over een relatief kort snoer. Als je er dus optimaal gebruik van wil maken, dan is een verlengkabel zeker een aanrader. Het feit dat je hem het beste met een verlengsnoer kunt gebruiken, kun je wellicht als minpunt ervaren.

Conclusie van onze review over de Makita UB0800X uit onze test

Wat vinden wij ten slotte van de Makita UB0800X? Deze bladblazer en -zuiger is een apparaat zonder toeters en bellen. Je kunt hem gemakkelijk gebruiken om je tuin weer te laten stralen. Dit apparaat heeft namelijk meerdere functies. Behalve dat je er bladeren mee kunt zuigen, kun je deze bladeren ook gemakkelijk opzuigen, versnipperen en opvangen in de opvangzak. De opvangzak heeft een inhoud van 35 liter, dus je kunt lang met het apparaat doorwerken zonder dat je de zak hoeft te legen. Wanneer het uiteindelijk tijd is om hem te legen, dan doe je dit gemakkelijk dankzij de rits aan de onderzijde. Een andere unieke eigenschap van de bladblazer is dat je kunt kiezen tussen 2 blaassnelheden. Wij raden de Makita UB0800X aan en adviseren je om hem met een verlengkabel te gebruiken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>