Maxwell Williams White Rose Servies Kopen? Bekijk De Review!

Het doet er niet toe waar je naar op zoek bent, omdat je vrijwel op elk vlak keuze hebt uit vele modellen. Dit geldt ook voor het uitkiezen van servies. Op dit gebied is de keuze nog uitgebreider, omdat je kunt kiezen voor los servies, maar ook voor sets. Kijken we naar los servies, dan kun je bijvoorbeeld borden, kommen, eierdopjes, kopjes, mokken, theepotten, schalen, taartplateaus en zelfs kinderservies aanschaffen. Kies je voor een set, dan heb je in 1 keer meerdere artikelen. Vaak is een set handiger, maar dan moet je ook letten op het aantal personen voor wie het desbetreffend servies geschikt is. Natuurlijk kun je ook kijken naar de diverse productlijnen die worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het Maxwell Williams White Rose servies, als je graag elegantie in je keuken wil brengen. Dit servies is gemaakt van porselein en is zowel oven-, magnetron-, vriezer- als vaatwasmachinebestendig.

Kiezen voor servies van Maxwell and Williams is een goed idee, omdat deze fabrikant stijlvolle en duurzame producten ontwerpt. Ze zijn niet voor niets marktleider op het gebied van porseleinen servies. Wanneer je kiest voor servies van dit Australisch merk, dan kies je voor stijlvolle, topkwaliteit producten met strakke en eigentijdse designs. Vanwege het unieke ontwerpproces zorgen de sfeervolle serviezen van deze fabrikant elke dag weer voor een smaakvolle tafelschikking. Hierbij doet het er niet toe voor welke productlijn je kiest. Allemaal hebben namelijk hun unieke eigenschappen en designs. De verschillende productlijnen zijn er tevens in setjes, maar ook als losse producten. Mocht het dus voorkomen dat je bijvoorbeeld een set in huis hebt en je breekt per ongeluk een kopje, dan kun je het kopje eenvoudig vervangen. Kies dus voor stijl in huis en schaf het Maxwell Williams White Rose servies aan!

Review over het Maxwell Williams White Rose servies

Wij vinden het belangrijk om je zo goed mogelijk te informeren over verschillende producten. Echter, als je kijkt naar het Maxwell Williams White Rose servies, dan gaat het over verschillende productsoorten. Je kunt hierbij denken aan borden, kopjes, schotels, enzovoorts. Om toch te kunnen concentreren op een specifieke product, recenseren we daarom de 30-delige koffie- & dinerset van deze productlijn. Deze set is bedoeld voor 6 personen. Dat is meteen te zien aan de inhoud van de set. Er zitten namelijk 6 diepe borden, 6 ontbijtborden, 6 dinerborden, 6 kopjes en 6 schotels in. Dit betekent dat je een complete maaltijd op tafel zet voor 6 personen. ’s Morgens kun je bijvoorbeeld de kopjes gebruiken voor lekkere thee. Deze kopjes zet je netjes in de schotels. Je gebruikt tevens de ontbijtborden om zelf gemaakte pannenkoeken of wafels op te dienen. Wees creatief en geniet van lekker eten uit mooi servies.

Zoals je hebt gezien, is het Maxwell Williams White Rose servies zeer praktisch, vooral in de vorm van een set. Het is daarnaast ook handig te weten dat dit servies er goed uitziet. Wanneer je het servies op tafel zet, dan creëer je namelijk een klassieke en sierlijke uitstraling. Dit komt mede doordat het servies beschikt over een prachtig gevormde rand voor een verfijnde uitstraling. Heb je eenmaal het servies op tafel gezet, eruit gegeten en is het nu tijd geworden om alles op te ruimen? Geen probleem. Het opruimen van dit servies is namelijk een fluitje van een cent. Dit komt doordat je hem kunt reinigen in de vaatwasmachine. Op de hand wassen behoort dus tot het verleden. Is 1 van je gezinsleden laat komen eten en is zijn eten nu koud geworden? Geen probleem! Je kunt dit servies namelijk gewoon in de magnetron en oven zetten.

Maxwell Williams White Rose

Voordelen van het Maxwell Williams White Rose servies

Als je reviews leest over apparaten, dan zie je altijd welke voordelen en nadelen erbij komen kijken. Vaak is het echter zo dat men bij andere producten, zoals servies, vergeet om op zoek te gaan naar deze positieve en negatieve eigenschappen. Wij vinden het belangrijk dat je zowel geïnformeerd bent over de specificaties, designs én de voordelen en nadelen van verschillende producten. Daarom vertellen we je nu over de voordelen die gepaard gaan met het Maxwell Williams White Rose servies.

 • Prachtig design
  Een belangrijk voordeel van dit servies is dat het beschikt over een prachtig design. Vanwege de witte kleur past dit servies zowel in woningen met een moderne als klassieke inrichting. Je kunt het servies ook gebruiken om te zorgen voor een elegante uitstraling bij je tuinfeest of familiefeest.
 • Vaatwasmachinebestendig
  In het hedendaagse drukke leven hebben velen van ons weinig vrije tijd. Hierdoor wil je jouw beperkte vrije tijd niet besteden aan diverse klusjes in en rondom het huis. Daarom zoek je naar producten die je werk uit handen nemen. In het geval van servies is het bijvoorbeeld handig als je het kunt reinigen in de vaatwasmachine. Deze mogelijkheid heb je bij de White Rose productenlijn van Maxwell & Williams. Na het eten zet je dus gewoon het servies in de vaatwasmachine terwijl jij leuke dingen gaat doen.
 • Magnetron- en ovenbestendig
  Tegenwoordig is het handig wanneer servies magnetronbestendig is, omdat een magnetron veel gemakken met zich meebrengt. Heb je je eten te lang laten staan en is het koud geworden? Geen probleem! Zet het even in de magnetron en geniet binnen een minuutje van een lekker warm gerecht. Het feit dat dit servies ook ovenbestendig is, brengt ook voordelen met zich mee. Is je getoast broodje niet meer knapperig? Zet het met je bord even in de oven!

Nadelen van het Maxwell Williams White Rose servies

In deze review doen we er alles aan om de voordelen en nadelen zo algemeen mogelijk te houden. Dit doen we, omdat je ervoor kunt kiezen om alleen een bord uit de productenlijn te kopen, maar je kunt ook een complete set aanschaffen. De positieve en negatieve eigenschappen van een los bord kunnen natuurlijk verschillen van die van een complete set. Echter, we hebben geen algemene negatieve eigenschappen gevonden bij het Maxwell Williams White Rose servies. Het nadeel dat we wel tegenkwamen, is:

 • Plat schoteltje
  Wanneer je gebruik maakt van een kop en schotel, dan doe je dit deels voor de elegantie, maar ook vanwege praktische redenen. Daarom moeten de schotels eenvoudig zijn om op te pakken. Doordat het schoteltje uit deze productenlijn vrij plat is, kan het juist moeilijk zijn om hem op te pakken. Als je dus de complete set aanschaft, dan kun je liever het schoteltje gebruiken om gebak op te dienen.

Conclusie van deze recensie over het Maxwell Williams White Rose servies

We hebben gezien dat het Maxwell Williams White Rose servies er prachtig uitziet. Met dit servies zorg je voor een elegante uitstraling. Tegelijkertijd is het servies handig en kan het tegen een stootje. Doordat het servies oven-, magnetron-, vriezer- en vaatwasmachinebestendig is, brengt het extra gemak met zich mee. Je warmt je eten of drankje gemakkelijk op in de magnetron en maakt je wafel of broodje weer krokant in de oven. Overgebleven eten bewaar je netjes in de vriezer. Al deze handelingen vinden plaats zonder dat je jouw gerechten van het servies hoeft te halen. Ben je klaar met eten? Dan doe je het servies in de vaatwasmachine. We raden je weliswaar aan om het schoteltje uit deze productenlijn te gebruiken om gebak op te dienen. Hij is namelijk een beetje te plat om hem onder je kopje te gebruiken. Het Maxwell Williams White Rose servies is zeker aanbevolen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>