Miele W1 kopen? Bekijk de Review!

Miele streeft altijd naar het ontwikkelen van langdurige en kwalitatieve apparaten. Een lange levensduur en de uniekheid, van een door hen ontworpen apparaat, staan hoog in het vaandel. Bij de Miele W1 wordt de duurzaamheid gegarandeerd. Het mooiste van deze Miele W1 is dat het apparaat bij lage temperaturen energie bespaart! Dit heeft Miele kunnen realiseren door geavanceerde technologie toe te passen. Door deze technologie kunnen de meeste wasprogramma’s worden verlaagd tot maar liefst 20 graden! Let hierbij wel op dat u het juiste wasmiddel gebruikt, dat oplost in water van 20 graden. Het Duitse WFK-onderzoeksinstituut in Krefeld, Duitsland heeft deze wasmachine onderzocht. De uitkomsten van het onderzoek zullen hieronder te lezen zijn.

Miele W1 Review

De nieuwe W1 serie wasmachines van Miele is voorzien van een unieke thermo- softcare- trommel en heeft ook in zijn standaard uitrusting een watercontrol-systeem zitten. Dankzij dit water- controlsysteem wordt de watertoevoer door de wasmachine gecontroleerd met een waterniveausensor. De unieke thermo- softcare- trommel heeft een duurzame en robuuste constructie voor optimale veiligheid van uw kleren. Door deze thermo- softcare- trommel wordt uw kleding met optimale bescherming gewassen. U hoeft dus niet bang te zijn voor vezeluittreding, kreuken en slijtage voor uw kostbare kleding. Dat Miele perfectie heeft aangebracht in de W1 serie wasmachines is hierin terug te zien. Naast langdurigheid en kwaliteit streven zij ook naar perfectie van hun apparaten. De wasmachine is afkomstig uit België en bevat daarom een tweetalige handleiding (Nederlands/Belgisch + Frans).

Het bedieningscomfort van deze wasmachine is groot. Op het display wordt niet alleen de resttijd weergegeven, maar ook is er een aanduiding van het programmaverloop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Welke taken u nog kunt doen voordat uw was opgehangen kan worden. Naast een weergave van de resttijd en het programmaverloop, kunt u ook de hygiëne van uw was controleren. De Miele W1 geeft informatie over de hygiëne van uw was. De Miele W1 geeft aan wanneer uw wasmachine toe is aan een reiniging van de thermo- softcare- trommel, zodat uw was altijd lekker blijft ruiken. U hoeft hier niets speciaals voor te doen, enkel het Reinigingsprogramma selecteren. Mocht uw wasmachine nare geuren afgeven omdat u te lang niet heet hebt gewassen? Geen paniek. U kunt uw wasmachine een keer leeg op 75 graden laten draaien (programma reiniging). Dan bent u zo van de nare geurtjes af.

Miele W1 Wasmachine 2
Productspecificaties

De Miele W1 kent de volgende wasprogramma’s:
* Automatic plus
* Katoen
* Kreukherstellend
* Fijne was
* Overhemden
* Wol (handwas)
* Express 20
* Donker/jeans pompen en centrifugeren
* Reinigingsprogramma

Zoals u ziet is er voor al uw wasjes een geschikt programma!

* Energie: Efficiëntieklasse A+++
* Centrifugeren: Efficiëntieklasse B
* Jaarlijks waterverbruik (in liters): 10560 liter
* Jaarlijks energieverbruik (in kWh): 171 kWh
* Geluidsniveau bij centrifugeren (in decibel): 75 decibel
* Geluidsniveau bij wassen (in decibel): 52
* Uitgerust met een beladingsherkenner, watersensor, sopschuimbewaking en pwm-motor.

 

Voordelen Miele W1

Wanneer u kiest voor een Miele W1 profiteert u van voordelen, zoals gebruiksgemak, duurzaamheid, energiezuinig en een ruime keuze aan wasprogramma’s:
* Gebruiksgemak
Deze wasmachine maakt het wassen leuk. Met één druk op de knop kiest u het juiste wasprogramma. De Miele W1 doet de rest. Ook houdt de Miele W1 het onderhoud in de gaten. Mocht uw wasmachine behoefte hebben aan een reiniging? Dan geeft deze Miele W1 dat zelf aan. U hoeft enkel het reinigingsprogramma te selecteren.
* Duurzaamheid
Miele streeft naar het ontwikkelen van langdurige en kwalitatieve producten. Ook de Miele W1 is een product dat langdurig mee gaat. Hierdoor kunt u langer genieten van uw wasmachine en de schone en frisse wasjes die eruit komen.
* Energiezuinig
Doordat bijna ieder wasprogramma van de Miele W1 verlaagd kan worden naar 20 graden, is de wasmachine erg energiezuinig. U krijgt niet alleen schone en frisse was, maar u bent ook besparend bezig voor uw energierekening.
* Ruime keuze aan wasprogramma’s
Deze wasmachine heeft voor al uw soorten was een geschikt programma. U hoeft enkel het programma te selecteren dat bij uw was past en de wasmachine doet de rest.

 

Nadelen Miele W1

* Energiezuinig
Als u een schone en frisse was wilt blijven houden, kunt u niet altijd gebruik maken van de energie zuinige stand. Het kan als negatief worden ervaren dat u eens per 20 wasbeurten de Miele W1 een wasbeurt van minimaal 60 graden moet laten draaien. Daar staat wel tegenover dat uw was  schoon en fris blijft ruiken.

Conclusie Miele W1

Aan de hand van bovengenoemde punten zijn we tot een conclusie gekomen over de Miele W1. De Miele W1 is een wasmachine die gemakkelijk is in gebruik, niet alleen met het wassen van uw kleren, maar ook in het onderhoud is hij erg gebruiksvriendelijk. Het kan tegenvallen dat u niet altijd de energie zuinige stand kunt gebruiken, maar hierdoor blijft uw was wel altijd schoon en fris. Door de ruime keuze aan wasprogramma’s is de Miele W1 geschikt voor al uw wasjes, groot en klein!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>