Miele WDA 111 kopen? Bekijk de review!

Als u op zoek bent naar een wasmachine die zowel kleine als grote wasjes aan kan, dan kiest u voor de Miele WDA 111. Deze wasmachine kunt u gebruiken voor allerlei soorten was. Van fijne was tot katoen en wol. De wasmachine vergemakkelijkt het wassen enorm. De WDA 111 beschikt over een kledingbeschermende trommel, waardoor uw mooie blouse ook mooi blijft.

Miele ontwikkelt niet alleen wasmachines, maar ook koelkasten, vaatwassers, koffiezetapparaten en stofzuigers. Ieder product dat Miele op de markt brengt, wordt zorgvuldig en duurzaam ontworpen. Miele streeft naar kwaliteit en duurzaamheid. De wasmachines van Miele bieden een uitgebreide keuze aan wasprogramma’s. Daarnaast zijn ze ook erg gebruiksvriendelijk.

 

Miele WDA 111 Review

De Miele WDA 111 is een energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++. Met een laadvermogen van maar liefst 7 kilogram, kunt u veel was in één keer in de trommel stoppen. De superstille wasmachine (maar 52 decibel!) heeft 9 verschillende wasprogramma’s, waaronder een jeans-, en opfrisprogramma. Door de ruime keus aan wasprogramma’s kunt u altijd uw was schoon en fris krijgen. U hoeft enkel het programma te selecteren dat bij uw was past. De Miele WDA 111 doet de rest.

Deze wasmachine is van alle gemakken voorzien. Niet alleen zit er een energiebesparingsfunctie op deze wasmachine, maar ook is er een waterbeveiliging en de mogelijkheid tot koud wassen. Het display beschikt over een resttijdindicator. Hierdoor weet u precies hoe veel minuten de wasmachine nog moet draaien, voordat uw was schoon en fris is. Ook geeft de wasmachine een signaal wanneer hij klaar is met zijn programma. De beladingssensor en watersensor zorgen ervoor dat uw was écht schoon en fris wordt, zonder ook maar één druppel water te verspillen. De Miele WDA 111 is in het bezit van een zelfreinigende wasmiddellade. Hierdoor hoeft u nooit te dealen met oude zeepresten en andere narigheid. Uw wasmachine lost het allemaal zelf op.

Programma’s Miele WDA 111

* Fijne wasMiele WDA 111 2
* Handwas
* Katoen
* Opfrissen
* Synthetisch
* Wol
* Jeans
* Donkere was
* Gemengde was
* Overhemden

Voordelen van de Miele WDA 111

Wanneer u kiest voor de Miele WDA 111,  dan profiteert u van voordelen zoals het gebruiksgemak, de duurzaamheid en het ruime assortiment aan wasprogramma’s.

* Gebruiksgemak
Deze wasmachine maakt het wassen voor u zeer eenvoudig. Door de resttijdindicator kunt u uw tijd goed besteden aan andere taken. Daarnaast zorgt de zelfreinigende wasmiddellade ervoor dat u nooit meer hoeft te dealen met oude zeepresten.
* Duurzaamheid
Miele streeft naar duurzame en kwalitatief goede producten. Ook de Miele WDA 111 voldoet aan deze eigenschappen.
* Ruime assortiment aan wasprogramma’s
Door het ruime assortiment aan wasprogramma’s is er altijd een oplossing voor die vlek in uw favoriete shirt. Door de kledingbeschermende trommel blijft de kleding langer mooi en wordt slijtage voorkomen.

Nadelen van de Miele WDA 111

Ieder apparaat heeft plus- en minpunten. De Miele WDA 111 is daar geen uitzondering van. Bij deze wasmachine zouden de volgende punten als minder prettig kunnen worden ervaren:

* Het vulgewicht
De Miele WDA 111 kan tot 7 kilogram kleding in één keer wassen. Als u een grote stapel was heeft, kan het zijn dat u uw was moet verdelen over twee wasbeurten. De Miele WDA 111 heeft met zijn ruime keuze aan wasprogramma’s wel altijd een geschikt programma voor uw was.
* Lager toerental
De Miele WDA 111 is voorzien van een centrifuge met een toerental van 1400 toeren. Als u veel was tegelijk wilt centrifugeren, kan het zijn dat deze wasmachine niet kan voldoen aan uw verwachtingen. Dit kunt u ervaren als minder prettig.

 

Conclusie van de Miele WDA 111 Review

Als u kijkt naar bovengenoemde punten, kunt u de volgende conclusie trekken over de Miele WDA 111. Deze wasmachine is eenvoudig te gebruiken, beschikt over een ruim assortiment aan wasprogramma’s en is zeer duurzaam. Als u veel grote stapels was heeft, kan het vulgewicht u tegenvallen, maar voor alle soorten was, tot 7 kilogram per wasbeurt, is hij perfect! Ook bent u duurzaam en energie bewust bezig als u gebruik maakt van de Miele WDA 111, door zijn beladingssensor en watersensor zult u nooit teveel vragen van deze wasmachine!

 

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>