Voordat Je De Motorola MBP36S Gaat Kopen, Bekijk Je Eerst Deze Review!

Wanneer je je voorbereidt op de komst van een kindje in je gezin, dan zijn er een aantal spullen die onmisbaar zijn. Eén daarvan is een babyfoon. Met een dergelijk apparaat kun je je baby of peuter goed in de gaten houden terwijl je je bezig houdt met je huishouden. Er zijn verschillende soorten babyfoons. Zo kun je kiezen voor modellen met alleen geluid of modellen met geluid en beeld. De babyfoons met een camera zijn er ook in verschillende soorten. Je kunt namelijk letten op de maximale afstand tussen de camera en het scherm, de grootte van het scherm en de cameramogelijkheden. Als je gewoon een goede babyfoon met camera wil hebben, dan kun je kiezen voor de Motorola MBP36S. Deze babyfoon komt met een scherm van 3,5 inch. Zijn beweegbare camera is bovendien voorzien van een zoomfunctie. In deze review vertellen we je meer over de babyfoon.

Tegenwoordig kent iedereen de mobiele apparaten van Motorola. Dit merk is namelijk al jaren bekend. Je kent waarschijnlijk de mobiele telefoons van deze fabrikant. Echter, je kunt ook voor andere apparaten bij hen terecht. Eén daarvan is de babyfoon. Deze fabrikant doet er alles aan om de beste mobiele apparaten ter wereld te ontdekken, maken en aan jou te leveren. Er wordt bij hen gestreefd naar perfectie. Dankzij deze aanpak kunnen hun apparaten de levens van miljoenen mensen wereldwijd verbeteren. Bij Motorola wordt er altijd met een blik vooruit gekeken. Hierdoor kan dit bedrijf de kansen van morgen optimaal benutten. Wil je dus elke dag voorzien worden van de beste apparaten, die het maximale resultaat behalen? Vind je gegarandeerde kwaliteit en goed doordachte designs ook belangrijk? Dan is het een goed idee om de Motorola MBP36S aan te schaffen!

Review over de Motorola MBP36S

Met de Motorola MBP36S, kun je je baby in de gaten houden terwijl hij of zij lekker ligt te slapen. Dit is zowel overdag als ’s nachts mogelijk. De camera van deze babyfoon is namelijk zodanig ontworpen dat hij overdag en in de avond duidelijk beeld laat zien. Het LCD scherm, waar je de beelden op ziet, heeft een afmeting van 3,5 inch. Je ziet dus goed wat je baby uitspookt. Om nog beter na te gaan wat er in de babykamer gebeurt, beschikt de camera over een zoomfunctie. Twijfel je of je baby nog slaapt? Dan kun je inzoomen op zijn of haar oogjes. De camera kun je ook op afstand van links naar rechts of andersom bewegen. Zelfs omhoog en omlaag bewegen is mogelijk. Wordt je baby onrustig? Dan hoef je ’s nachts niet eens op te staan. Je kunt je kindje namelijk liefkozend toespreken.

Helpt je stem niet om je baby weer in slaap te sussen? Dan biedt de Motorola MBP36S je een andere mogelijkheid. Je kunt namelijk 1 van de 5 geprogrammeerde slaapliedjes afspelen. Ook hier hoef je de bank niet voor te verlaten. Je kunt de liedjes namelijk op afstand aan- of uitschakelen. Ben je bang dat je tijdens het doen van je andere huishoudelijke taken vergeet om je kindje het volgend flesje melk te geven? Ook daar heeft de fabrikant van deze babyfoon aan gedacht. De babyfoon beschikt namelijk over een instelbaar alarm. Je bent hierdoor altijd op tijd voor het volgend flesje melk. Met een fragiel kindje in huis is het ook belangrijk om rekening te houden met de temperatuur. Daarom krijg je een waarschuwing van de babyfoon wanneer er in de babykamer een temperatuur van boven de 29 °C of onder de 14 °C wordt gedetecteerd.

Motorola MBP36S

Voordelen van de Motorola MBP36S

Zoals we allemaal weten beschikt elk apparaat over super eigenschappen en andere eigenschappen die je als minder prettig ervaart. Om te weten wat je te wachten staat, kun je op zoek gaan naar de voordelen en nadelen van de verschillende apparaten. In deze recensie vertellen we je zowel over de voordelen als nadelen van de babyfoon. De voordelen van de Motorola MBP36S babyfoon zijn:

 • Zorgen voor beter zicht
  Wanneer je je baby bekijkt vanuit het scherm, dan kan het dat je iets niet goed ziet. Misschien twijfel je eraan of je kindje zijn of haar ogen open of dicht zijn. Dan kun je gebruik maken van de inzoomfunctie van de camera. Door in te zoomen zie je meteen alles beter. De camera beschikt zelfs over een beweegfunctie. Je kunt hem dus naar links, rechts, boven of onder bewegen om een beter zicht te krijgen op de babykamer.
 • Draadloze ouderunit
  Bij sommige babyfoons moet je de ouderunit continu in stroom laten om er zeker van te zijn dat je je baby in de gaten kunt houden. Echter, dit is niet ideaal wanneer je van de ene ruimte naar de andere gaat. Als je bijvoorbeeld bezig bent te stofzuigen, dan kun je niet op 1 plek blijven staan. Daarom heeft de fabrikant van deze babyfoon ervoor gezorgd dat de ouderunit beschikt over een oplaadbare batterij. Je kunt dus de ouderunit desgewenst draadloos gebruiken.
 • Aansluiten op de tv
  Is je baby in de babykamer in slaap gevallen? Ga je nu gezellig met je partner zitten in de woonkamer? Dan kun je de babyfoon aansluiten aan de tv. Hiervoor heb je slechts een av-kabel nodig. Jullie brengen dus tijd door met elkaar en houden de baby toch goed in de gaten. Wat dacht je van een romantisch lied op de achtergrond?

Nadelen van de Motorola MBP36S

Als je hebt gelezen over de voordelen die deze babyfoon met zich meebrengt, dan wil je hem misschien meteen aanschaffen. Echter, we willen voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom vertellen we je ook over de mogelijke nadelen van de Motorola MBP36S babyfoon:

 • Geen opnamefunctie
  Als je al de opties van verschillende babyfoons hebt bekeken, dan heb je vast wel gezien dat sommige modellen beschikken over een opnamefunctie. Dit model is echter niet voorzien van een opnamefunctie. Als je baby dus iets schattigs doet, dan moet je dat opnemen met je mobiele telefoon of videotoestel. Het kan namelijk niet met de babyfoon.
 • Geen nachtlampje
  Misschien wil je je kindje nog niet in het donker laten slapen. Dan is het handig als je een nachtlampje in de baby- of kinderkamer zet. Sommige babyfoons beschikken over een ingebouwd nachtlampje. Dit is weliswaar niet het geval bij deze babyfoon. Als je dus je kleine spruit gerust wil stellen, dan zal je een apart nachtlampje moeten aanschaffen.

Conclusie van deze review over de Motorola MBP36S

In deze review over de Motorola MBP36S babyfoon hebben we je laten zien dat het apparaat zowel overdag als ’s nachts gebruikt kan worden. Zijn camera is beweegbaar en beschikt over een zoomfunctie. Daarnaast heb je de mogelijkheid op deze babyfoon om je kindje op afstand toe te spreken. Wil je je kindje gerust stellen, dan kun je ook 1 van de 5 ingebouwde slaapliedjes afspelen. Dankzij de instelbare alarmfunctie, ben je altijd op tijd voor je baby’s volgende maaltijd. Het apparaat laat je zelfs weten wanneer de temperatuur in de babykamer niet ideaal is. Hoewel hij geen opnamefunctie en nachtlampje heeft, is dit apparaat super handig. Je kunt namelijk de ouderunit draadloos gebruiken. Het is zelfs mogelijk om de babyfoon op de tv aan te sluiten. Aarzel dus niet en schaf de Motorola MBP36S babyfoon vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>