Neato Botvac D85 Kopen? Bekijk onze Review!

In deze drukke tijd hebben velen van ons geen of weinig tijd om te stofzuigen. Echter, het is voor je gezondheid altijd beter om je in een schone omgeving te bevinden. Daarom schaf je een robotstofzuiger aan die het werk voor je doet. Een robotstofzuiger met zeer goede prestaties is de Neato Botvac D85. Deze stofzuiger zorgt ervoor dat je huis helemaal wordt schoongemaakt terwijl je ’s nachts slaapt, overdag aan het werk bent of gewoon relaxt na een lange werkdag. Hij heeft bovendien een handige vorm waardoor hij ook plinten en hoeken gemakkelijk kan schoonmaken.

Neato begrijpt dat stofzuigen een lastig klusje kan zijn. Daarom kwamen zij met het idee om een robot te ontwerpen die je het stofzuigwerk uit handen neemt. De stofzuiger stofzuigt namelijk geheel zelfstandig. Het enige wat jij hoeft te doen is hem aandoen, instellen en vervolgens zorgt deze robot voor de rest. Deze fabrikant heeft ook ingezien dat het niet voldoende is dat het apparaat alleen het werk doet. Het schoonmaakresultaat is namelijk ook van essentieel belang. Daarom zijn de Neato robotstofzuigers kwalitatief hoogwaardig en voorzien van een hoge zuigkracht. Gun jezelf een beetje rust en schaf vandaag nog een handige Neato robotstofzuiger aan!

Review over de Neato Botvac D85

Heb je weinig tijd om te stofzuigen, maar wil je toch een schoon huis hebben? Kies dan voor de Neato Botvac D85. Deze robotstofzuiger zorgt ervoor dat je vloer stofvrij wordt wanneer het je uitkomt. Het doet er niet toe waar je hem neerzet, want hij presteert zowel op parket als tapijt goed. Als je dieren in huis hebt, biedt deze robotstofzuiger tevens een goede oplossing, want hij verwijdert zelfs dierenhaar effectief. Dit komt doordat hij beschikt over grote borstels. Hij zorgt er bovendien voor dat vuil efficiënt wordt opgezogen. De ingebouwde laser zorgt er bovendien voor dat parcours systematisch worden uitgestippeld zodat de stofzuiger alle delen van de vloer kan bereiken. Dankzij de handige D-vorm kan deze innovatieve robotstofzuiger zelfs hoeken goed schoonmaken. Het apparaat is de definitie van gemak, want je kunt hem laten werken wanneer je slaapt of wanneer je aan het werk bent.

Dankzij de speciale borstels, zorgt de Neato Botvac D85 ervoor dat allergenen optimaal worden opgevangen. De filters zorgen er tevens voor dat het stof goed wordt gefilterd. Het apparaat heeft vergeleken met andere robotstofzuigers een grotere borstel waardoor de schoonmaak effectiever plaatsvindt. Hij biedt bovendien een handige oplossing aan als je regelmatig ermee wil stofzuigen. Je kunt namelijk gebruik maken van de zeven dagen timer om hem elke dag op hetzelfde tijdstip te laten schoonmaken. Als de batterij van deze robot leeg loopt voordat hij klaar is met de schoonmaakklus, dan gaat hij naar zijn laadstation, laadt op en gaat vervolgens verder met de klus. De technologie van de robotstofzuiger is zelfs zo geavanceerd dat je met de magneetstrip gebieden kunt afzetten waar hij niet mag komen. Je voorkomt hierdoor onder andere dat hij van de trap valt. Installeer updates gemakkelijk via de USB-kabel!

Neato Botvac D85

Voordelen van de Neato Botvac D85

We hebben hierboven de eigenschappen van de Neato Botvac D85 voor je opgesomd. Overweeg je nog of je hem wil aanschaffen? We vinden het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de voor- en nadelen van deze stofzuiger voordat je hem aanschaft. Hieronder kun je lezen welke voordelen hij met zich meebrengt:

 • Handige vorm
  Deze robotstofzuiger heeft een handige, vierkantige D-vorm. Dankzij deze vorm kan hij ook gemakkelijk plinten en hoeken schoonmaken. Vergeleken met een ronde robotstofzuiger, is dit een hele uitkomst.
 • Zuigt ook dierenharen op
  Als je dieren in huis hebt, dan weet je vast wel hoe moeilijk het kan zijn om hun haren op te ruimen uit bijvoorbeeld het tapijt. Dit probleem behoort tot het verleden als je deze Neato robotstofzuiger in huis hebt. Hij beschikt namelijk over draaiende borstels die ervoor zorgen dat ook dierenharen effectief worden opgezogen.
 • Accu bijna leeg betekent automatisch opladen
  Heb je de robotstofzuiger de opdracht gegeven om je huis schoon te maken, maar begint de accu leeg te lopen? Geen probleem. Als de accu leeg begint te lopen, weet de robotstofzuiger dat hij terug moet gaan naar de oplader om zichzelf vervolgens op te laden.
 • Wanneer de accu is opgeladen werkt de stofzuiger verder
  Nadat de accu van deze stofzuiger is opgeladen, gaat hij verder met de opdracht. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je huis niet schoon is wanneer je weer thuis komt. De stofzuiger zorgt er namelijk voor dat als de accu begint leeg te lopen, hij terug gaat naar de oplader om zichzelf op te laden. Hierna vervolgt hij de schoonmaakklus.
 • Relatief stil
  Deze robotstofzuiger heeft een geluidsniveau van 62 dB. Hij is dus relatief stil vergeleken met andere modellen.

Nadelen van de Neato Botvac D85

We zijn ons ervan bewust dat je, voordat je een product aanschaft, niet alleen kijkt naar de eigenschappen en de voordelen, maar dat je ook wil weten wat de nadelen zijn. Elk apparaat heeft sterke en zwakke punten. Wil je weten wat de tekortkomingen van de Neato Botvac D85 zijn? Lees dan snel verder:

 • Vrij hoog
  Deze robotstofzuiger is vrij hoog. Hij heeft namelijk een hoogte van 10 cm. Dit kun je als minpunt ervaren als je lage banken en kasten in huis hebt. De stofzuiger kan vanwege zijn hoogte niet onder dergelijk meubilair schoonmaken.
 • Korte magneetstrip
  Bij de aanschaf van deze robotstofzuiger wordt er een magneetstrip meegeleverd. Deze strip kun je gebruiken om aan te geven waar de stofzuiger niet mag komen. Echter, de strip is relatief kort, dus als je een groot stuk wil afbakenen, kan de lengte van de magneetstrip tegenvallen.

Conclusie van de review over de Neato Botvac D85

Wij vinden de Neato Botvac D85 de perfecte robotstofzuiger als je op zoek bent naar een apparaat dat je werk uit handen neemt. Je kunt hem gemakkelijk instellen en vervolgens doet hij zijn werk. Hij kan dankzij de handige vorm hoeken en plinten stofzuigen en is dankzij de draaiende borstels zelfs in staat om dierenhaar effectief op te ruimen. Hoewel hij moeite kan hebben om onder bepaalde meubels schoon te maken, vinden wij hem zeer handig omdat hij bij een bijna lege accu zelf naar de oplader gaat, oplaadt en vervolgens verder gaat met werken. Dit apparaat is zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>