De Nefit Easy Slimme Thermostaat Kopen? Dan Bekijk Je Snel Deze Review!

Ben je op zoek naar een slimme thermostaat? Gebruik maken van een slimme thermostaat brengt een aantal voordelen met zich mee. Je hoeft er onder andere minder naar te kijken, omdat hij zelf leert. Daarnaast zorgen slimme thermostaten ervoor dat je automatisch energie kunt besparen. Een dergelijk apparaat is perfect voor gebruikers die vaker vergeten om de verwarming lager te zetten bij het naar bed gaan of het verlaten van het huis. Als je het niet prettig vindt om in de winter uit je warm bed te komen, dan is een slimme thermostaat ook handig. Schaf ook zeker een slimme thermostaat aan als je een smart home hebt of wil hebben. Wij kennen een slimme thermostaat die wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Nefit Easy. Met deze thermostaat in huis heb je altijd de juiste temperatuur. Je kunt het apparaat bovendien gemakkelijk bedienen via touchscreen of een applicatie.

Nefit is een merk van Bosch. Onder dit merk vind je allerlei slimme thermostaten. De fabrikant werkt er bovendien aan dat de slimme thermostaten steeds slimmer worden. Hierdoor nemen deze apparaten je werk uit handen. Je kunt ook genieten van allerlei handige functies, die via automatische updates worden geïnstalleerd. Wanneer je een Nefit thermostaat in huis haalt, dan kun je deze op afstand bedienen. Er wordt ook energie bespaard, dankzij de geavanceerde detectie en inzicht in het warmteverbruik. Om je nog beter tegemoet te komen, zorgt Nefit er ook voor dat de thermostaten voorzien zijn van prachtige designs. Kies dus voor een mooi design, gebruiksgemak en topkwaliteit en schaf snel de Nefit Easy slimme thermostaat aan!

Review over de Nefit Easy

Wanneer je de Nefit Easy slimme thermostaat in huis haalt, dan merk je meteen dat dit apparaat eenvoudig is te bedienen. Hij heeft namelijk niet zomaar de naam “Easy” gekregen. De thermostaat laat zien dat gemak op verschillende gebieden mogelijk is. Behalve dat je hem namelijk gemakkelijk kunt bedienen, is hij ook slim. Dit betekent dat het apparaat continu leert en zich aanpast aan onder andere jouw gewoontes. Hij meet ook de verwarmingsgraad in je huis. Doordat de verschillende gegevens worden opgeslagen, zorgt de thermostaat ervoor dat hij zich keer op keer kan aanpassen aan de situatie. Misschien vraag je je nu af hoe het apparaat precies leert. Voor het leerproces hoef jij niets te doen. De situatie wordt gewoon geanalyseerd en de door jou gekozen instellingen worden onthouden. Zo leert de thermostaat steeds meer over jouw gewoontes. Er zijn bovendien regelmatig updates beschikbaar, die nieuwe functies met zich meebrengen.

Het doet er niet toe waar je je bevindt wanneer je de temperatuur in huis wil aanpassen, want je kunt de Nefit Easy thermostaat op afstand bedienen. Deze bediening vindt plaats door middel van je smartphone en tablet. Wanneer je de thermostaat in huis hebt bevestigd, dan ziet hij welke smartphones er in jouw huis worden gebruikt. Deze mobieltjes kunnen vervolgens gebruikt worden om de verwarming op de juiste temperatuur in te stellen. Als er toch iets dreigt mis te gaan met je cv-installatie, dan kom je daar heel snel achter. Dit komt doordat de thermostaat je via de app meldt wanneer er iets dreigt mis te gaan met de installatie. Met deze thermostaat in huis, blijft je verwarming ook niet onnodig aanstaan dankzij de geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Als er niemand thuis is wordt er dus energie bespaard.

Nefit Easy

Voordelen van de Nefit Easy

Voordat je een thermostaat of ander apparaat in huis haalt, ga je eerst na of hij wel bij jouw situatie past. Daarom is het belangrijk om eerst na te gaan over welke functies het desbetreffend apparaat beschikt. Daarnaast raden wij je ook aan om te lezen over de voordelen en nadelen. Wij voorzien je van de nodige informatie over deze slimme thermostaat. Daarom vertellen we je eerst over de voordelen die de Nefit Easy met zich meebrengt:

 • Op afstand bedienen
  Een enorm voordeel van deze slimme thermostaat is dat je hem op afstand kunt bedienen. Dit betekent dat als je op kantoor bent op een koude dag, je toch de temperatuur van je woning kunt instellen. Wanneer je vervolgens thuis komt, dan kun je genieten van een lekker warm huis. Voor het bedienen van de thermostaat maak je gebruik van de Nefit Easy applicatie.
 • Veel mogelijkheden en opties
  Doordat er regelmatige automatische updates zijn voor dit apparaat, heeft hij steeds meer functies. Bovendien beschikt deze thermostaat over een groot aantal standaard functies. Je kunt er dus veel mee doen en deze mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid.
 • Zelflerende eigenschappen
  Je hoeft deze thermostaat niet steeds handmatig in te stellen. Hij is namelijk zelflerend. Dit betekent dat hij zowel leert van de situatie in je huis als jouw instellingen. Aan de hand van de vergaarde informatie zorgt de slimme thermostaat ervoor dat hij op het juiste moment aan of uit gaat en je huis op het juiste moment verwarmt.
 • Eenvoudig te bedienen en monteren
  Een belangrijke eigenschap van elke apparaat is de bediening. Natuurlijk kijk je ook naar de montage. Daar is er aan gedacht toen deze thermostaat werd ontworpen. Daarom is hij gemakkelijk via verschillende apparaten en op afstand te bedienen en eenvoudig te monteren.

Nadelen van de Nefit Easy

We hebben je intussen verteld over de handige functies en mogelijkheden van deze thermostaat. Daarnaast hebben we je laten weten welke voordelen hij met zich meebrengt. We vinden het tevens belangrijk om je te informeren over de mogelijke nadelen. De nadelen die gepaard gaan met de Nefit Easy zijn:

 • Vrij groot
  Hoewel dit apparaat over veel functies beschikt en gemakkelijk is te gebruiken, is het ook belangrijk om naar zijn afmeting te kijken. Je moet hem immers een plek geven in je woning. Deze thermostaat is relatief groot. Hij heeft een breedte van 10 cm, diepte van 2,7 cm en hoogte van 14,5 cm. Dit kun je als minder prettig ervaren als je op zoek was naar een kleine, onopvallende thermostaat.
 • Speciaal voor Nefit cv-ketels
  Deze slimme thermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik met Nefit cv-ketels. Dit hoeft geen probleem te zijn als je reeds beschikt over een Nefit cv-ketel. Echter, als je een ketel van een ander merk hebt, is deze thermostaat niet geschikt. Je kunt hem alleen op andere cv-ketels aansluiten als je een Nefit Easy Connector adapter gebruikt.

Conclusie van deze review over de Nefit Easy

We hebben je nu voorzien van alle nodige informatie over de Nefit Easy slimme thermostaat. Je hebt aan de hand van de foto gezien dat hij beschikt over een stijlvol design. Daarnaast hebben we je verteld dat je de thermostaat gemakkelijk en op afstand en via verschillende apparaten kunt bedienen. Hij is tevens zelflerend, wat betekent dat je er vrijwel geen omkijken naar hebt. Het apparaat zorgt er namelijk voor dat de situatie wordt geanalyseerd en dat de ideale temperatuur wordt ingesteld. Deze temperatuur wordt bepaald aan de hand van jouw voorkeuren. Om je van nog meer handige functies te voorzien, zijn er regelmatig automatische updates beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat je een Nefit Easy Connector adapter nodig hebt om hem aan te sluiten op cv-ketels van andere merken dan Nefit.

Vanwege de vele pluspunten en de bijna verwaarloosbare minpunten, vinden wij dat iedereen een Nefit Easy thermostaat in huis moet hebben!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>