Nespresso Lattissima Touch Kopen? Bekijk deze Review!

Om snel en gemakkelijk een lekker kopje koffie met melk te maken, kies je voor de Nespresso Lattissima Touch. Deze capsule- en padmachine is perfect om koffie en melkdranken te maken. Hij beschikt namelijk over een gepatenteerd automatisch cappuccinosysteem waarmee je jouw lievelingsdrank kunt personaliseren. Je stelt zelf de gewenste hoeveelheid melk en koffie in en maakt gebruik van voorgeprogrammeerde dranken voor extra gebruiksgemak!

Dit model is afkomstig van de fabrikant De’Longhi. Dit bedrijf werd in 1902 opgericht. Zij vervaardigen nu verschillende apparaten op het gebied van huishouden. Denk bijvoorbeeld aan espressomachines, ijsmakers en mobiele airconditioners. De producten die dit bedrijf maakt, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben stijlvolle designs. Maak je leven een stuk aangenamer en haal een De’Longhi apparaat in huis.

Review over de Nespresso Lattissima Touch

De Nespresso Lattissima Touch staat voor ultiem koffiegenot. Je kunt er namelijk een heerlijk kopje koffie naar eigen smaak mee maken. Dit apparaat maakt gebruik van Nespresso Grand Cru-capsules. Deze beschikken over een perfecte hoeveelheid fijngemalen koffie. Je kunt dus keer op keer genieten van het perfecte kopje koffie. Behalve koffie, kun je ook andere dranken maken met deze koffiemachine. Hij beschikt namelijk over een gepatenteerd cappuccinosysteem. Dankzij dit systeem maak je een eenvoudig glaasje warme melk, een verfrissend glas latte macchiatto of een romige kopje cappuccino met een druk op de knop. Je bedient het koffiezetapparaat met de zes elegante tiptoetsen. Voor extra genot kun je gebruik maken van de gepersonaliseerde programma’s. Hier sla je jouw favoriete instellingen op waardoor je niet steeds de drankjes opnieuw hoeft te personaliseren!

Ook het schoonmaken en onderhouden van de koffiemachine is gemakkelijk. Hij beschikt namelijk over 2 controlelampjes die aangeven wanneer het melkopschuimsysteem gereinigd en het apparaat ontkalkt moet worden. Hierdoor kun je jouw apparaat altijd goed schoonhouden en de levensduur verlengen. Als je de Clean-toets op het melkreservoir indrukt, dan reinig je het cappuccinosysteem automatisch. Zo houd je alle onderdelen van het apparaat netjes en schoon. Om energie te besparen is er een automatische uitschakelingfunctie ingebouwd in dit apparaat. Als je hem 9 minuten niet heb gebruikt, dan schakelt het apparaat zichzelf uit. Deze wachttijd kun je verlengen. De opties die je hebt zijn 9 minuten, 30 minuten en 8 uren.

Nespresso Lattissima Touch

Voordelen van de Nespresso Lattissima Touch

Zoals je hierboven hebt gelezen is de Nespresso Lattissima Touch een apparaat vol unieke functies. We beschrijven nu ook de voordelen die hij met zich meebrengt:

 • Geïntegreerd melkreservoir
  Dit apparaat beschikt over een geïntegreerd melkreservoir. Je kunt er dus met een druk op de knop allerlei melkspecialiteiten mee maken. Denk bijvoorbeeld aan een kopje cappuccino of een glas latte macchiato. Het melkreservoir zorgt er ook voor dat je dagelijks kunt genieten van vers melkschuim.
 • Gebruiksgemak
  Met een druk op de knop kun je verschillende koffievarianten maken. Je verliest dus geen tijd om allerlei zaken in te stellen, want je kunt ook je voorkeuren opslaan.
 • Afneembaar melkreservoir
  Heb je niet alle melk uit het melkreservoir gebruikt? Geen nood. Het reservoir is afneembaar dus je kunt de overgebleven melk gemakkelijk in de koelkast bewaren.

Nadelen van de Nespresso Lattissima Touch

Net zoals elk apparaat heeft ook de Nespresso Lattissima Touch zijn pluspunten en tekortkomingen. Lees snel verder om te weten te komen welke punten je als negatief kunt ervaren:

 • De watertank
  De watertank van dit apparaat is voorzien van een deksel dat tegelijkertijd fungeert als handvat. Hij is hierdoor moeilijk te vullen bij de kraan, omdat het deksel in de weg zit. Dit probleem kun je echter eenvoudig oplossen door hem met een kan te vullen.
 • Uitloop niet in hoogte verstelbaar
  Bij sommige koffiemachines kun je de hoogte van de uitloop verstellen om er glazen of mokken van verschillende lengtes onder te zetten. Dit is niet het geval bij dit koffiezetapparaat. Als je dus steeds uit verschillende mokken of glazen wil drinken, kun je dit als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Nespresso Lattissima Touch

We hebben gekeken naar de unieke functies van de Nespresso Lattissima Touch. Daarnaast zijn we ook nagegaan wat de voor- en nadelen zijn. De puntjes waarmee je rekening dient te houden zijn dat je de watertank van het apparaat met een kan moet vullen en dat je glazen of mokken tot een bepaalde hoogte onder de uitloop kunt zetten. Voor de rest is het apparaat perfect, want je kunt hem gemakkelijk gebruiken en eenvoudig reinigen. Onze conclusie is dat dit apparaat is voorzien van veel functies en dat hij zeker een aanrader is voor mensen die houden van koffievarianten met melk!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>