Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 Kopen? Bekijk de Review!

Ben je dol op koffie en koffievarianten? Zoek je daarom naar een duurzame koffiemachine? Kies dan voor de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520. Dit koffiezetapparaat is perfect om onder andere cappuccino en macchiato te maken. Je personaliseert eenvoudig je favoriete dranken door zelf in te stellen hoeveel koffie en melk er in de drank gaat. Het apparaat is voorzien van een handige bedieningsknop die je gebruikt om in te stellen welke drank gemaakt moet worden. Denk hierbij aan een heerlijke latte macchiato, espresso, cappuccino, lungo of een eenvoudig glas warme melk. Elke Nespresso capsule bevat de juiste hoeveelheid fijngemalen koffie, waardoor je altijd geniet van een heerlijke kop espresso. Om het onderhoud van het apparaat te vergemakkelijken, beschikt dit apparaat ook over een AutoClean-toets. Als je deze knop indrukt, reinig je het cappuccinosysteem automatisch grondig. Het reinigen gebeurt met heet water en stoom. Je kunt bovendien het melkreservoir gemakkelijk van het apparaat weghalen om dit in de koelkast te bewaren. Probeer de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 koffiemachine snel uit!

Review over de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520

Als liefhebber van koffie en koffievarianten is de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 een must-have. Je kunt er namelijk gemakkelijk heerlijke koffie en verschillende koffievarianten mee maken. Enkele andere speciale aspecten van dit apparaat zijn:

 • De snelle opwarmtijd
  Nadat je de koffiemachine hebt aangeschakeld, is hij na ongeveer 40 seconden klaar voor gebruik. Dan kun je er het perfecte kopje koffie mee zetten. Ook koffievarianten die je met deze koffiemachine maakt smaken verrukkelijk.
 • Voorkom verzuurde melk
  Om de melk zo vers mogelijk te houden, kun je het melkreservoir met een inhoud van 0,35 liter met de melkschuimregelaar van het apparaat halen en in de koelkast bewaren.
 • Gepersonaliseerde dranken
  Doordat je zelf kunt instellen hoeveel koffie en melk in je drank gaat, personaliseer je al je favoriete dranken. Geniet van koffie en koffievarianten precies zoals jij ze lekker vindt!
 • Bedieningsgemak
  Het apparaat beschikt over verlichte bedieningsknoppen zodat je eenvoudig kunt kiezen uit de verschillende koffievarianten of melk. Indien gewenst kun je de melk gebruiken om een heerlijke kop cacao voor jezelf of je kinderen te maken.
 • Inschuifbaar lekbakje
  Ga je jouw macchiato uit een glas drinken en niet uit een kopje? Een glas is wat langer dan een kopje. Schuif daarom het lekbakje in het apparaat. Er ontstaat vervolgens ruimte voor een glas.
 • Afvoer van gebruikte capsules
  Wanneer je capsules hebt gebruikt, voert het apparaat deze automatisch af naar het opvangbakje. Hierdoor hoef jij niet elke keer wanneer je koffie hebt gemaakt, de capsule weg te gooien. Het opvangbakje kan 10 capsules bevatten.
 • Onderdelen opbergen
  Dit apparaat geeft je de mogelijkheid om de diverse onderdelen netjes op te bergen. Zo is er onder het apparaat een opbergmogelijkheid voor de stroomkabel. Er is ook een aparte opslagruimte voor het ontkalkingspijpje.
 • Energie besparen
  Als je vergeet om de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 uit te doen, dan is dit geen probleem. Om energie te besparen, schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit. Je kunt de tijd voor de uitschakeling instellen op 9 minuten, 30 minuten of zelfs 8 uren.

Delonghi Nespresso Lattissima+ EN 520

Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 voordelen

Ben je benieuwd naar de voordelen van de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520? Lees dan snel verder:

 • De smaak
  Als je met deze koffiemachine koffie of koffievarianten maakt, dan geniet je van een heerlijke smaak. De machine zorgt, behalve voor de perfecte koffie ook voor perfecte melkschuim zodat je optimaal kunt genieten van romige koffie, cappuccino of andere koffievarianten.
 • Gebruiksgemak
  De Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 beschikt over een intuïtief design, waardoor je hem meteen na de aanschaf kunt gebruiken om heerlijke koffie te maken.
 • Het melkreservoir vullen en bewaren
  Wanneer je koffie met melk of verschillende koffievarianten gaat maken, hoef je niet steeds een klein beetje melk in het reservoir te zetten. Je kunt gewoon het reservoir vullen en als je niet alle melk hebt gebruikt, bewaar je het reservoir met de melk in de koelkast. Zo blijft je melk vers voor de eerstvolgende keer wanneer je koffie met melk lust.

Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 nadelen

Er zijn vrijwel geen nadelen wanneer je kiest voor de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520. Dit koffiezetapparaat heeft slechts één aspect dat als minpunt ervaren kan worden. De grootte van het waterreservoir kan tegenvallen. Als je voor veel mensen koffie wilt maken, zal je het reservoir wat sneller moeten bijvullen dan wanneer je voor slechts 1 persoon koffie maakt. Echter, als je er geen moeite mee hebt dat je van tijd tot tijd het reservoir dient bij te vullen, dan zijn er geen minpunten gekoppeld aan dit koffiezetapparaat. Je kunt dus dagelijks de lekkerste kopjes koffie zetten.

Conclusie van de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 review

Er is slechts één aspect van de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520 koffiemachine dat als minpunt ervaren kan worden. Het waterreservoir is relatief klein als je voor meerdere mensen koffie wil zetten. Dit punt is echter gemakkelijk op te lossen. Vul het reservoir bij wanneer hij leeg is en je maakt weer de lekkerste koffie voor het hele gezin. Aangezien dit Delonghi Nespresso koffiezetapparaat heerlijke koffie en koffievarianten maakt op jouw smaak, eenvoudig bediend kan worden en beschikt over de nodige gemakken zoals een melkreservoir dat je gemakkelijk kunt losmaken en in de koelkast kunt bewaren is er geen twijfel aan: dit koffiezetapparaat is een must-have in huis. Maak vandaag nog de lekkerste koffie en koffievarianten, geheel volgens jouw voorkeur, met de Delonghi Nespresso Lattissima+ EN520!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>