Nespresso Magimix M100 Kopen? Lees de Review!

Zoek je naar een compacte koffiemachine waarmee je lekkere koffie en koffievarianten kunt maken? Dan is de Nespresso Magimix M100 de perfecte keuze. Dit apparaat combineert een aantrekkelijke, compacte vormgeving met een groot bedieningsgemak. De koffiemachine is bovendien snel, gebruiksvriendelijk en energiebesparend. Hij schakelt namelijk zelfstandig over naar de ecovriendelijke modus zodat hij na 9 minuten inactiviteit automatisch uitschakelt.

Is je ochtend niet compleet zonder een kopje koffie? Dan is een Nespresso apparaat perfect voor jou. Dit bedrijf specialiseert zich in koffiezetapparaten met de nodige gebruiksgemakken. De apparaten zijn over het algemeen compact en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien kun je er lekkere koffie en koffievarianten mee maken. Probeer daarom snel een Nespresso koffiezetapparaat uit.

Onze review over de Nespresso Magimix M100

Met de Nespresso Magimix M100 kun je een heerlijk kopje koffie maken zonder je al teveel in te spannen. Het apparaat is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Vraag je je af hoe je het apparaat moet gebruiken? Je vult het verwijderbare waterreservoir, doet het apparaat aan en wacht totdat het koffiezetapparaat en de beker zijn opgewarmd. Vervolgens zet je een capsule in de speciaal daarvoor gemaakte holte en stelt de hoeveelheid koffie per kopje in. Hierna druk je op start. Het systeem zorgt voor een maximale druk van 19 bar tijdens het koffiezetproces. Wanneer het koffiezetproces klaar is, kun je genieten van een heerlijk kopje koffie.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit koffiezetapparaat is dat hij is voorzien van verschillende functies die hem eenvoudig maken om te reinigen. Zo kun je onder andere verschillende onderdelen zoals het opvangbakje verwijderen om het schoonmaakproces te vergemakkelijken. Het opvangbakje zelf is ook handig, want hij vangt 12 tot 14 gebruikte Nespresso capsules op voordat je hem hoeft te legen. Het lekbakje van het apparaat zorgt er daarnaast voor dat de druppels verspilde koffie worden opgevangen. Wanneer het uitneembare bakje bijna vol is, kun je hem gemakkelijk legen in de gootsteen. Ook het waterreservoir van de Magimix M100 is afneembaar. Dit reservoir kun je eenvoudig uitnemen om hem bij te vullen. Hierdoor wordt het koffiezetproces een schoon klusje.

Nespresso Magimix M100

Voordelen van de Nespresso Magimix M100

Om je een compleet beeld te geven van de Nespresso Magimix M100, sommen we de voor- en nadelen voor je op. We starten met de voordelen:

 • Mooi design
  Dit apparaat heeft een mooi design en mag dus zeker gezien worden. Hoewel je hem dankzij zijn formaat gemakkelijk kunt opbergen, hoeft dat niet. Je kunt hem namelijk eenvoudig laten staan op het keukenblad zodat hij gereed staat wanneer je zin hebt in een lekker kopje koffie.
 • Koffievarianten voor ieder wat wils
  Doordat dit apparaat gebruik maakt van Nespresso capsules, kun je kiezen uit vele verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan een kopje sterke espresso om je een energie-boost te geven ’s morgens of een romig kopje cappuccino om te ontspannen nadat je van het werk komt. Er zijn behalve deze twee smaken, nog andere varianten waar je uit kunt kiezen.
 • Gebruiksgemak
  Dit apparaat is eenvoudig te bedienen. Je zet er gemakkelijk een kopje koffie of een andere koffievariant mee. Dit is een super voordeel vergeleken met andere koffiezetapparaten waarmee je eerst een hele poos moet oefenen voordat je het perfecte kopje koffie kunt zetten.

Nadelen van de Nespresso Magimix M100

Je kent nu de voordelen van dit apparaat, dus het is belangrijk om ook na te gaan wat de nadelen zijn. Er gaan geen grote nadelen gepaard met het gebruik van deze koffiemachine, maar er zijn wel enkele puntjes die je als minder prettig kunt ervaren:

 • Grootte waterreservoir
  Een punt dat je als negatief kunt ervaren is de grootte van het waterreservoir. Dit reservoir is vergeleken met andere apparaten klein en moet bij veelvoudig gebruik regelmatig worden bijgevuld.
 • Speciale cups
  Het apparaat maakt gebruik van de speciale Nespresso cups. De prijs van deze speciale cups kan tegenvallen als je een klein budget hebt. Je krijgt echter wel waar voor je geld.

Conclusie van onze review over de Nespresso Magimix M100

In deze review hebben we gekeken naar de eigenschappen die dit koffiezetapparaat aantrekkelijk maken. We hebben ook de voor- en nadelen opgesomd. Hoewel het waterreservoir bij veelvoudig gebruik vaak bijgevuld moet worden en je speciale cups moet kopen, vinden wij dat je bij de Nespresso Magimix M100 waar voor je geld krijgt. Dit apparaat is namelijk eenvoudig te gebruiken, maakt lekkere koffie en koffievarianten en heeft een mooi design!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>