Numatic George GVE-370 nu Kopen? Lees de Review!

Zoek je naar een alles-in-één stofzuiger? Kies dan voor de Numatic George GVE-370 stofzuiger. Deze is geschikt voor natte en droge oppervlakken waardoor je gemakkelijk je gehele woning ermee kunt stofzuigen.

Hij is bovendien van het merk Numatic. Deze leverancier vervaardigt een ruim assortiment producten voor zowel persoonlijk als industrieel gebruik. Stofzuigen wordt met de Numatic stofzuigers een leuk klusje. De stofzuigers hebben een vrolijk gezichtje en hebben elk een eigen naam. Behalve dat de stofzuigers er leuk uitzien, doen ze hun werk ook goed en gaan ze lang mee.

Review over de Numatic George GVE-370

De Numatic George GVE-370 is een alleskunner die geschikt is voor het schrobben en drogen van harde vloeren, de diepreiniging van tapijten en het reinigen van de stoffering. Doe een rondje met George en kijk hoe het hele huis schoon wordt. Bovendien hoef je niet steeds van stofzak te verwisselen. De stofzak van deze stofzuiger voor het droog stofzuigen heeft namelijk een inhoud van 15 liter. Als natzuiger heeft de Numatic George GVE-370 een inhoud van 9 liter.

George komt met verschillende mondstukken zodat je overal in huis optimaal kunt stofzuigen. Hij beschikt bovendien over een kabel met een lengte van 10 meter. Dankzij deze lengte hoef je niet steeds van stopcontact te verwisselen en kun je gezellig een groot oppervlak stofzuigen.

Numatic George GVE 370

Voordelen van de Numatic George GVE-370

De Numatic George GVE-370 is jouw redder in nood. Je kunt er namelijk gemakkelijk verschillende oppervlakken mee schoonmaken. Andere voordelen van deze stofzuiger zijn:

 • Extra grote stofzakken
  Voor zowel het nat als droog stofzuigen beschikt deze stofzuiger over grote stofzakken. Als je droog stofzuigt, maakt hij gebruik van een stofzak van 15 liter. Voor het nat stofzuigen, beschikt hij over een stofzak van 9 liter. Je hoeft hierdoor niet steeds een andere stofzak te gebruiken.
 • Goede zuigkracht
  Als je kiest voor een stofzuiger, dan kies je voor een stofzuiger met een goede zuigkracht. Dit is zeker het geval bij de George stofzuiger. Hij maakt verschillende oppervlakken optimaal schoon dankzij de meegeleverde mondstukken en borstels.
 • Groot bereik
  Dankzij het lange snoer heb je een groot bereik wanneer je stofzuigt. Je krijgt in één keer veel gedaan en je hoeft niet steeds gebruik te maken van een ander stopcontact.
 • Multifunctioneel
  Als je kiest voor deze stofzuiger, hoef je niet apart een stofzuiger te hebben voor droge en voor natte oppervlakken. De Numatic George GVE-370 stofzuiger is ideaal om het hele huis te stofzuigen.

Nadelen van de Numatic George GVE-370

Wanneer je de Numatic George GVE-370 aanschaft, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten die je als negatief kunt ervaren:

 • Het gewicht
  Deze stofzuiger weegt 8,8 kg. Als je hem dus bijvoorbeeld naar een andere verdieping wil meenemen om ook daar te stofzuigen, dan kun je het gewicht als een minpunt ervaren.
 • Stofzakken
  Deze stofzuiger maakt gebruik van stofzakken. Als je dus op zoek was naar een zakloze stofzuiger, dan is deze stofzuiger misschien niet ideaal voor jou. Je hebt wel het voordeel dat deze George stofzuiger gebruik maakt van grote stofzakken. Hierdoor hoef je niet steeds een andere stofzak te gebruiken.

Conclusie van de review over de Numatic George GVE-370

Kies voor de Numatic George GVE-370 als je met één stofzuiger verschillende oppervlakken in huis wilt schoonmaken. Hij komt namelijk met verschillende opzetstukken zodat je elk oppervlak optimaal kunt reinigen. Een ander voordeel van deze stofzuiger is dat hij geschikt is om zowel nat als droog te stofzuigen. Hij heeft tevens een groot actieradius en een goede zuigkracht. Hoewel hij wat aan de zware kant is en hij stofzakken gebruikt, is de Numatic George GVE-370 zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>