NutriBullet Blender Kopen? In Deze Review Vertellen We Je Er Alles Over!

Wil je graag op een gezonde wijze leven? Dan kun je met je nieuwe levensstijl starten door vaker vers geperste sappen en smoothies gemaakt van groenten te drinken. Wij kennen de perfecte blender om lekkere gemixte sappen en smoothies te maken, namelijk de NutriBullet blender. Eigenlijk is NutriBullet een merknaam, maar de afzonderlijke blenders hebben deze naam ook gekregen. Je denkt nu misschien: “maar als er verschillende modellen zijn, hoe weet ik dan welke ik moet kiezen?” Het doet er niet toe welk model je kiest, want alle modellen beschikken over handige functies. De series verschillen voornamelijk op het gebied van het vermogen, de beschikbare kleuren en de inhoud van de beker.

Het merk NutriBullet is zowel bekend in Europa als Amerika. Dit is niet verbazingwekkend, omdat het doel van deze fabrikant is om producten te vervaardigen van superieure kwaliteit. Voor deze fabrikant is het ook belangrijk dat de producten die zij ontwerpen voldoen aan de verwachtingen van de consumenten op het gebied van dagelijks gebruik. Omdat het team van NutriBullet weet wat het is om zelf ook klant te zijn, testen zij hun producten uitgebreid in de maatschappij. Hierdoor kan elk afzonderlijk product optimaal worden afgestemd op de gebruikersbehoefte. Er wordt dus keer op keer gezocht naar manieren om de producten te verbeteren. Hierdoor ontstaat er bij deze fabrikant een cultuur van continue verbetering. Maak je leven dus gemakkelijker en gezonder en schaf een NutriBullet blender aan!

Review over de NutriBullet blender

Wanneer je op zoek gaat naar een blender, dan is het vaak de bedoeling om hem voor meerdere doeleinden te gebruiken. Je gebruikt een blender meestal niet alleen om er sappen en smoothies in te maken, maar ook om er bijvoorbeeld ingrediënten in te verwerken. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat de voedingsmiddelen die je bereidt, gezond zijn. Dat begrijpt de fabrikant van de NutriBullet blender. Daarom hebben zij hun blenders ten eerste voorzien van de “nutri extractie” functie. Deze extractietechniek zorgt ervoor dat de gezonde voedingsstoffen die in zaden, peulvruchten, groenten en fruit zitten, behouden blijven. Het apparaat maakt namelijk minimaal 10.000 toeren per minuut, waardoor de losse ingrediënten worden omgetoverd tot supervoedsel. Je kunt dus elke dag de lekkerste smoothies, sapjes of shakes bereiden in je eigen blender. Hierdoor zorg je ervoor dat je gezondheid ook een super charge krijgt.

Ben jij degene in huis die zorgt voor de voeding van je gezin? Dan wordt de NutriBullet blender je beste maat. Hij is namelijk een grote hulp in de keuken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je te laat bent opgestaan, waardoor je niet genoeg tijd hebt om het dagelijkse fruithapje van je kind te prepareren. Dan kun je gewoon stukjes fruit zetten in de blender en je kind een glad sapje meegeven naar school. Om je eigen weerstand een boost te geven, kun je er ook voor kiezen om een vitaminerijke smoothie te maken. Denk hierbij aan een mix van kiwi, sinaasappel, bessen en misschien zelfs groentesoorten. Om de bereiding van een soepje te versnellen, is deze blender ook ideaal. Je kunt namelijk al je verse ingrediënten zoals paprika, uien en tomaten verpulveren in de blender. Vervolgens voeg je dit mengsel toe aan de warme bouillon in de pan.

NutriBullet

Voordelen van de NutriBullet blender

Je bent nu geïnformeerd over de unieke eigenschappen van dit apparaat. Net zoals elk ander apparaat heeft deze blender echter ook plus- en minpunten. Wij willen je voorzien van een zo compleet mogelijke recensie. Daarom beschrijven we behalve de unieke eigenschappen ook de voor- en nadelen die gepaard gaan met deze unieke blender. De voordelen die de NutriBullet blender met zich meebrengt zijn:

 • Verschillende toepassingen
  Vaak als je denkt aan een blender, dan denk je meteen aan verschillende soorten sappen. In andere gevallen kun je ook denken aan lekkere smoothies. Echter, het is ook mogelijk om in sommige blenders ingrediënten te prepareren. Denk bijvoorbeeld aan het hakken van uien en knoflook of het fijnmalen van noten. Al deze mogelijkheden heb je wanneer je gebruik maakt van deze blender.
 • Minimaal 10.000 toeren per minuut
  Hoewel de verschillende modellen van deze blender ook beschikken over diverse vermogens, draaien allemaal met minimaal 10.000 toeren per minuut. Het apparaat zorgt er dus voor dat de gezonde voedingsstoffen uit je voeding behouden blijven. Je kunt dus gemakkelijk een superfood maken van je alledaagse fruitsoorten, zaden, groenten en peulvruchten.
 • Gezonde levensstijl
  Met deze blender in huis, kun je een gezonde levensstijl leiden. Het apparaat is namelijk zo multifunctioneel dat je er graag mee experimenteert. Zo maak je er de ene keer een fruitsmoothie in en de andere keer mix je diverse groentesoorten. Je kunt de zelfgemaakte drankjes vervolgens met je meenemen naar school, naar het werk en zelfs naar de sportschool.
 • Diverse vermogens
  De behoeften verschillen per persoon. Dat begrijpt de fabrikant van deze blender. Daarom hebben zij verschillende modellen van deze blender ontworpen met verschillende vermogens. Als je dus graag bevroren ingrediënten wil mixen, dan is het handig om bijvoorbeeld voor een model met een vermogen van 1200 Watt te kiezen.

Nadelen van de NutriBullet blender

We hebben je nu verteld over de voordelen die deze blender met zich meebrengt. Echter, voordat je overgaat tot de koop van 1 van de modellen, vinden we het ook belangrijk om je te informeren over de mogelijke minpunten. Enkele eigenschappen van de NutriBullet blender die je wellicht als minder prettig kunt ervaren zijn:

 • Alleen voor koude bereidingen
  Hoewel deze blender veel in staat is, kan het als minder prettig overkomen dat je er alleen koude bereidingen in kunt maken. Als je de blender alleen wil gebruiken voor het bereiden van sappen en smoothies, dan is dit punt voor jou verwaarloosbaar.
 • Geen timer
  Bij de meeste blenders is er geen timer die je kunt instellen, omdat je gewoon de voortgang kunt bijhouden. Echter, sommige mensen vinden het wel belangrijk dat hun blender een timer heeft. Als jij behoort tot deze groep, dan zal het feit dat de blender geen timer heeft, voor jou tegenvallen.
 • Geluid
  Afhankelijk van het vermogen van het model waar je voor kiest, kan het geluid verschillen. Echter, over het algemeen heeft deze blender geen stille werking. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je hem aanschaft.

Conclusie van deze review over de NutriBullet blender

Kiezen voor de NutriBullet blender betekent kiezen voor een gezonde levensstijl en hulp in de keuken. Met deze blender kun je namelijk heerlijke smoothies en sapjes bereiden, maar je kunt hem ook gebruiken om ingrediënten te prepareren. De blender is verkrijgbaar in verschillende vermogens. Afhankelijk van het model waar je voor kiest, kan de inhoud van de beker ook verschillen. Iedereen komt dus aan zijn trekken. Hoewel deze blender geen timer en geen stille werking heeft en hij alleen geschikt is voor koude bereidingen, is hij toch een aanrader. Hij zorgt er namelijk voor dat de gezonde voedingsstoffen uit je groenten, fruit en noten behouden blijven. Kies dus voor een gezonde levensstijl en gemak in de keuken en schaf de NutriBullet blender vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>