Omron M6 Comfort Kopen? Check de Review!

Wil je graag weten wat je bloeddruk is? Dan is het een goed idee om een bloeddrukmeter in huis te halen. Wat dacht je van de Omron M6 Comfort? Deze meter is zodanig ontworpen dat hij je bloeddruk op een comfortabele manier meet. Dit komt doordat zijn voorgevormde manchet aangenaam om je arm zit en zeer goed aansluit. Hierdoor meet je je bloeddruk niet alleen comfortabel, maar ook nauwkeurig. Tijdens het meten zorgt de bloeddrukmeter ervoor dat alles soepel verloopt. Je krijgt onder andere een waarschuwing wanneer je teveel beweegt. Zelfs bij een onregelmatige hartslag geeft hij een melding. De meetwaarden kunnen voor 2 personen worden opgeslagen in dit apparaat.

Het doel van Omron is om mensen te helpen om een gezond leven te leiden. Om dit doel te realiseren, biedt deze fabrikant zorg voor de gezondheid van iedereen. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van bepaalde gezondheidsproblemen, maar ook het beperken hiervan. Bij Omron kun je terecht voor apparaten die de bloeddruk meten en die luchtwegaandoeningen kunnen detecteren. Ze vervaardigen echter ook producten die andere veelvoorkomende gezondheidsproblemen zoals diabetes en overgewicht detecteren. Wees altijd op de hoogte van je gezondheidssituatie zodat je tijdig kunt inspringen en kies voor een bloeddrukmeter van Omron.

Review over de Omron M6 Comfort

Met de Omron M6 Comfort kun je zelf eenvoudig en bovendien betrouwbaar je bloeddruk opmeten. Deze bloeddrukmeter is van topkwaliteit en meet je bloeddruk aan je bovenarm. Hij maakt tevens gebruik van het unieke Intelli Wrap manchet die zorgt voor een nauwkeurige meting. Het doet er dankzij deze technologie niet eens toe in welke stand je bovenarm is geplaatst. Ongeacht de gekozen positie, zorgt de bloeddrukmeter voor betrouwbare resultaten. Het risico op onjuiste metingen wordt hierdoor aanzienlijk verminderd. Een veel voorkomende fout bij het meten van de bloeddruk is de manier waarop de manchet wordt omgelegd. Dit probleem behoort tot het verleden als je deze bloeddrukmeter in huis hebt. Dankzij de unieke manchet is er namelijk geen verkeerde plaatsing mogelijk. Een andere functie van deze manchet is dat hij een groter meetgebied met zich meebrengt. Hij beslaat namelijk de volledige 360° van de omtrek van de bovenarm.

De Omron M6 Comfort bloeddrukmeter beschikt over nog een unieke technologie, namelijk de Intellisense technologie. Deze technologie houdt in dat het niet mogelijk is om de manchet te hard op te pompen. Het voordeel daarvan is dat er een minder pijnlijk gevoel ontstaat en dat je een zo nauwkeurig en betrouwbaar mogelijke meting krijgt. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze bloeddrukmeter is dat hij geschikt is voor 2 gebruikers. Je kunt per gebruiker maar liefst 100 metingen opslaan in het geheugen. Dit betekent dat deze Omron bloeddrukmeter over 200 geheugenplaatsen beschikt. Het schakelen tussen de gebruikers is ook gemakkelijk. Je hoeft alleen een knop in te drukken om te schakelen van gebruiker A naar gebruiker B. Dankzij deze handige functie is het gemakkelijk om een curve te maken van het bloeddrukverloop van 2 personen. Let met dit apparaat gemakkelijk op het bloeddrukverloop van jou en je partner.

Omron M6 Comfort

 

Voordelen van de Omron M6 Comfort

Er zijn van elke productsoort veel verschillende merken en modellen verkrijgbaar. Heb je een specifiek model in gedachten? Ga dan eerst na welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Wanneer je over deze informatie beschikt, kun je zelf concluderen of het apparaat bij je past of niet. We zijn voor je op zoek gegaan naar de voor- en nadelen van de Omron M6 Comfort. De voordelen die gepaard gaan met dit apparaat zijn:

 • Nauwkeurige meting
  Bij het controleren van de verschillende gezondheidsparameters is het van essentieel belang dat de meting nauwkeurig plaatsvindt. Aan de hand van de meting bepaal je namelijk hoe je jouw gezondheid kunt behouden of op peil kunt brengen. Bij deze bloeddrukmeter weet je zeker dat er een nauwkeurige meting wordt uitgevoerd, omdat hij zelfs klinisch is gevalideerd.
 • Geheugenfunctie
  Als je samen met je partner in een huis bent en jullie maken beiden gebruik van de bloeddrukmeter, dan kan het lastig zijn als het apparaat niet over gebruikersprofielen of een geheugenfunctie beschikt. Dit apparaat beschikt over een geheugenfunctie voor 2 personen. Je kunt bovendien maar liefst 100 meetwaarden per persoon opslaan. Zo kun je de voortgang gemakkelijk volgen.
 • Gemiddelde berekenen
  Wil je graag meer inzicht hebben in je bloeddruk, maar je wil geen curve maken van de laatste 100 metingen? Geen probleem. Je kunt het apparaat dan het gemiddelde laten berekenen over de laatste 3 metingen.
 • Comfortabele metingen
  Behalve de nauwkeurigheid is comfort ook belangrijk bij het meten van je bloeddruk. Daarom zit de voorgevormde manchet van dit apparaat comfortabel om je bovenarm. Hij draagt ook bij aan een betrouwbare meting.
 • Tijdige foutmeldingen
  Om verkeerde analyses te voorkomen en een precieze en zekere meting te garanderen, geeft dit apparaat foutmeldingen. Je krijgt onder andere een foutmelding wanneer je teveel beweegt en wanneer je hartslag onregelmatig is.

Nadelen van de Omron M6 Comfort

Wanneer je een apparaat in huis haalt, weet je van tevoren dat hij zowel voor- als nadelen met zich meebrengt. We hebben je al op de hoogte gesteld van de voordelen van de Omron M6 Comfort. Daarom vertellen we je nu ook over de mogelijke nadelen die ermee gepaard gaan:

 • Geen meetwaarden op de computer
  Dit apparaat beschikt over een geheugenfunctie. Er kunnen bovendien maar liefst 100 metingen per persoon opgeslagen worden. Echter, deze resultaten kunnen niet overgezet worden naar de computer. Als je toch een grafiek van het verloop wil maken, zal je de resultaten zelf op de computer moeten invoeren.
 • Adapter niet meegeleverd
  Wanneer je deze geavanceerde bloeddrukmeter koopt, krijg je er geen adapter bij. Als je geen aparte adapter wilde aanschaffen, kun je dit feit als minder prettig ervaren.

Conclusie van deze review over de Omron M6 Comfort

Wat vind je van de Omron M6 Comfort? We hebben je intussen verteld over de unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere modellen. Daarnaast zijn we ook ingegaan op de voordelen en nadelen die er mogelijk mee gepaard gaan. Met deze informatie vorm je een compleet beeld van de bloeddrukmeter. Zo kun je concluderen of hij je geld waard is. Wij vinden hem vanwege de comfortabele en nauwkeurige metingen zeker een aanrader. Het feit dat hij foutmeldingen doorgeeft om incorrecte metingen te voorkomen is zeker ook meegenomen. Volg samen met je partner jullie bloeddrukverloop en schaf deze bloeddrukmeter vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>