Oral B Pro 2500 Kopen? Lees de Review!

Als je een mooie glimlach wil hebben, is het belangrijk om ook mooie tanden te hebben. Je kunt je tanden mooi en schoon houden door deze dagelijks te poetsen. Een dagelijkse poetsbeurt zorgt er tevens voor dat je een frisse adem hebt. Het snel en goed poetsen van je tanden doe je met de Oral B Pro 2500. Deze elektrische tandenborstel is dé oplossing voor een druk en snel leven. De tandenborstel beschikt over 2 standen en zorgt voor een verbluffend resultaat. Dankzij de handige 2 minuten timer, weet je precies hoe lang je moet poetsen. Zelfs de batterijduur is gunstig, want je kunt er 2 keer per dag ongeveer 7 dagen mee aan de slag gaan!

Oral-B gelooft erin dat wanneer jij lacht, het leven je ook toelacht. Als dit nou waar is of niet, het is altijd prettig om met een mooie glimlach door het leven te gaan. Daarom is het zeker een goed idee om een tandenborstel van deze fabrikant aan te schaffen. Het doet er niet toe of je kiest voor de ouderwetse tandenborstels of juist de elektrische versies. Oral-B heeft voor iedereen het perfecte product voor een volledige mondverzorging. Ze gaan zelfs zo ver dat ze ook tandpasta, flosdraad en mondwater verkopen. Dit merk wordt door veel tandartsen aanbevolen. Haal daarom snel een Oral-B elektrische tandenborstel in huis.

Review over de Oral B Pro 2500

Het is een feit dat de Oral B Pro 2500 geschikt is voor een complete reiniging van je mond. Met deze elektrische tandenborstel kun je namelijk tot diep tussen je tanden reinigen. Er zijn zelfs verschillende standen waar je uit kunt kiezen wanneer je dit apparaat gebruikt. Kies voor de stand voor een dagelijkse reiniging om er zeker van te zijn dat je dagelijks de aanbevolen 2 minuten poetst. De tandenborstel gaat namelijk door totdat de 2 minuten zijn gepasseerd. Je hoeft dus niet zelf te schatten of er al 2 minuten zijn gepasseerd terwijl je bezig bent te poetsen. Uiteraard hoef je ook niet steeds naar de klok te kijken of in je hoofd af te tellen. Let gewoon erop dat je alle plekken van je mond bereikt. Daar poets je immers voor. Door je aandacht te vestigen op het poetsen zelf, kun je ook zorgen voor betere resultaten.

Bij het ontwerpen van de Pro 2500 elektrische tandenborstel van Oral B is er zelfs gedacht aan je tandvlees. De fabrikant is namelijk zo gespecialiseerd in mondhygiëne dat ze ook weten dat het tandvlees vaak wordt overgeslagen tijdens het poetsen. Hierdoor bestaat de kans dat het tandvlees ontstoken raakt. Dit probleem behoort echter tot het verleden als je gebruik maakt van deze tandenborstel, omdat hij zelfs beschikt over een speciale stand voor het verzorgen van je tandvlees. Wanneer je kiest voor deze stand dan wordt je tandvlees gemasseerd zodat hij gezond blijft. Met dit apparaat verzorg je dus niet alleen je tanden, maar je hele gebit. Als je op reis gaat of je gaat kamperen, dan neem je uiteraard je tandenborstel mee. Daarom krijg je bij dit apparaat een handige reisetui mee, zodat je de tandenborstel overal met je mee kunt nemen.

Oral B Pro 2500

Voordelen van de Oral B Pro 2500

Sommige mensen denken dat alleen grote apparaten positieve en negatieve eigenschappen hebben. Dit is echter niet waar. Zelfs kleinere apparaten zoals tandenborstels beschikken over eigenschappen die we geweldig vinden, maar ook eigenschappen die we wellicht als minder prettig kunnen ervaren. Om je een compleet beeld te geven over deze elektrische tandenborstel, zijn we voor je op zoek gegaan naar zijn plus- en minpunten. De voordelen die met de Oral B Pro 2500 gepaard gaan zijn:

 • Diepe reiniging
  Als je een tandenborstel koopt, dan is het doel om je gebit optimaal te reinigen. Dit is zeker het geval wanneer je je tanden poetst met deze elektrische tandenborstel. Hij beschikt namelijk over schuin geplaatste borstelharen die ervoor zorgen dat er extra diep tussen de tanden en zelfs naast je tandvleesrand wordt gereinigd.
 • 2 standen
  Deze tandenborstel is zelfs zo geavanceerd dat je kunt kiezen uit 2 standen. Er is namelijk een dagelijkse stand voor het poetsen van je tanden en er is een stand voor het reinigen van je tandvlees.
 • Poetsdruksensor
  Het kan weleens voorkomen dat je zo gedreven bent om je tanden schoon te krijgen, dat je teveel druk uitoefent. Dit probleem heb je niet met deze elektrische tandenborstel, omdat hij beschikt over een poetsdruksensor. Deze sensor laat je weten wanneer je te hard over je tandvlees of tanden beweegt.
 • Timer
  De tandarts heeft je wellicht ook aanbevolen om je tanden ongeveer 2 minuten per poetsbeurt te poetsen. Je bent er zeker van dat je je houdt aan deze voorgestelde duur, omdat de tandenborstel is voorzien van een timer. Houd het poetsen vol totdat de timer afgaat en houd je gebit gezond.
 • Reisetui
  Deze tandenborstel wordt geleverd met een handige reisetui. Hierin berg je gemakkelijk de tandenborstel op om hem netjes te houden of om hem met je mee te nemen.

Nadelen van de Oral B Pro 2500

We hebben je verteld over de voordelen die gepaard gaan met de aanschaf van de Oral B Pro 2500. Deze elektrische tandenborstel beschikt echter ook over eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. We zijn voor je nagegaan welke punten je mogelijkerwijs als minpunt kunt ervaren en hebben ook deze punten voor je beschreven:

 • Vaker opladen
  Doordat deze tandenborstel een gebruiksduur heeft van ongeveer 28 minuten, moet je hem relatief vaak opladen. Als je dagelijks 2 keer 2 minuten poetst, kun je dus een weekje gebruik maken van de tandenborstel voordat je hem weer moet opladen. Dit kun je wellicht als minder prettig ervaren.
 • Grootte reisetui
  Hoewel de reisetui is ontworpen om je tandenborstel netjes en veilig op te slaan, kan de grootte hiervan wellicht tegenvallen. Door zijn grootte kan het moeilijk zijn om hem samen met je andere toiletartikelen mee te nemen in je toilettas.

Conclusie van deze review over de Oral B Pro 2500

Aan de hand van de bovenstaande gegevens kun je beslissen of de Oral B Pro 2500 je geld waard is. Je kunt er nu namelijk een compleet beeld over vormen. Wil je weten wat wij ervan vinden? Wij vinden deze tandenborstel een aanrader voor iedereen die een goede mondhygiëne belangrijk vindt. Hij beschikt namelijk over handige standen, een timer, een poetsdruksensor en zorgt voor een diepe reiniging.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>