Panasonic ER 1611 Kopen? Bekijk deze Review!

Zoek je naar een krachtige tondeuse? Kies dan voor de Panasonic ER 1611. Deze tondeuse is krachtig, omdat hij beschikt over een lineaire motor die op 10.000 rpm draait. Door deze snelheid zorgt hij voor een perfect resultaat. Je ongewenste haartjes worden namelijk met een sterke snijkracht aangepakt. Op de mesjes van de snijkop zitten er 2 verschillende coatings. Hierdoor zijn de mesjes zeer duurzaam. Doordat je dit scheerapparaat draadloos kunt gebruiken, zorgt hij voor een prettige, flexibele scheerervaring. Echter, dit apparaat kun je ook gebruiken als je bent vergeten hem op te laden. Gebruik hem dan gewoon aan het snoer!

Panasonic is een leider op het gebied van elektronica. Het is dus geen verrassing dat dit bedrijf ook tondeuses vervaardigt. Als je kiest voor Panasonic producten, ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Het doet er niet toe of je kiest voor hun telefoons, fotocamera’s of misschien scheerapparaten. Bij dit bedrijf zit je altijd goed. Panasonic is in 1918 opgericht en heeft in de tussentijd veel ervaring opgedaan. Daarom zijn de producten die zij vervaardigen van topkwaliteit, innovatief en duurzaam. De consument staat bovendien centraal, dus de producten beschikken ook over de nodige gebruiksgemakken. Kies voor Panasonic en vergemakkelijk je leven!

Klik hier voor de beste prijs

Review over de Panasonic ER 1611

De Panasonic ER 1611 is een handige tondeuse, die je draadloos kunt gebruiken. Wanneer je een tondeuse gebruikt, is het belangrijk om te beschikken over bewegingsvrijheid. Daarom zijn de meeste tondeuses draadloos. Echter, sommige modellen zijn alleen draadloos, waardoor je in de problemen zit als je bent vergeten om ze op te laden en je dringend moet scheren. Dit model biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Als je namelijk bent vergeten om deze tondeuse op te laden en je moet dringend scheren, dan kun je hem ook gewoon aan het snoer gebruiken. Heb je hem volledig opgeladen, dan kun je er tot 50 minuten draadloos mee scheren. Je kunt dus lang genoeg doorgaan om de stijl die bij je past te creëren. Het perfecte kapsel bestaat zeker en je hoeft daarvoor niet meer naar de kapper te gaan als je de ER 1611 in huis hebt.

Het is gemakkelijk om de gewenste stijl te creëren met deze tondeuse, omdat je eenvoudig de gewenste lengtestand kunt instellen. Je kunt de haren knippen tussen de 0,8 en 15 mm. Ga je dus liever voor een kort kapsel? Dan raden wij aan dat je een stand tussen de 0,8 en 4 mm selecteert. Voor een middellange stijl kies je een stand tussen de 5 en 10 mm. Door de opzetkammen van dit apparaat te gebruiken, kun je op grotere lengtes knippen. Voor de kortere modellen, raden wij je aan om de precisiewerkjes van 0,8 tot 2 mm te gebruiken. Tijdens het knippen van je haar is het belangrijk dat het apparaat zorgt voor een goed resultaat. Echter, het is ook belangrijk dat de tondeuse gebruiksvriendelijk is. Dit is zeker het geval bij de Panasonic ER 1611. Dit apparaat weegt namelijk slechts 280 gram en ligt prettig in de hand.

Panasonic ER1611

Klik hier voor de beste prijs

Voordelen van de Panasonic ER 1611

Wanneer je overweegt om een product te kopen, doe je eerst onderzoek om achter de eigenschappen, voor- en nadelen te komen. Wij vinden het ook belangrijk dat je over alle essentiële gegevens beschikt voordat je een product aanschaft. Daarom zijn we voor je nagegaan wat de voor- en nadelen van de Panasonic ER 1611 zijn. De voordelen die hij met zich meebrengt zijn:

 • Gebruiksvriendelijk
  Doordat deze tondeuse slechts 280 gram weegt is het prettig om je haar ermee te knippen. Hij beschikt daarnaast over een rubberen grip en een ergonomisch design. Hij ligt dus prettig in de hand en glijdt niet uit je hand wanneer je je haar ermee knipt.
 • Verschillende opzetkammen
  Dit apparaat wordt geleverd met verschillende opzetkammen. Hierdoor kun je zelf de gewenste lengte instellen en verschillende kapsels creëren.
 • Draadloos en aan het snoer
  Deze tondeuse kun je 50 minuten lang draadloos gebruiken. Dit betekent dat je op je gemak kunt werken. Heb je nog niet zoveel ervaring met zelf je haar knippen, dan kan het wat langer duren om je haar naar wens te knippen. Dit is ook geen probleem, want als de accu leegloopt, kun je de tondeuse aan het snoer gebruiken. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je ook gewoon kunt scheren wanneer je bent vergeten om de tondeuse op te laden.
 • Indicatorlampje
  Als je wat langer doorgaat met het knippen van je haar en je weet niet of de batterij leeg gaat lopen, dan kan het lastig zijn als de tondeuse plotseling uitvalt. Bij dit model kom je niet voor verrassingen te staan, want de tondeuse is voorzien van een indicatorlampje dat aangeeft wanneer de accu bijna leeg is.

Nadelen van de Panasonic ER 1611

Het is natuurlijk leuk om op de hoogte te zijn van de voordelen van een apparaat, maar het is ook belangrijk om te weten wat zijn zwakke punten zijn. We hebben daarom ook de minpunten van de Panasonic ER 1611 voor je op een rij gezet:

 • Niet af te spoelen onder de kraan
  Wanneer je een tondeuse in huis hebt, is het belangrijk om hem na het gebruik weer te reinigen. Hierdoor verleng je zijn levensduur. Dit model kun je wel schoonmaken met bijvoorbeeld een borsteltje, maar je kunt hem niet onder de kraan afspoelen. Je kunt dit wellicht als minder prettig ervaren.
 • De minimale scheerlengte
  Deze tondeuse knipt je haartjes op een minimale scheerlengte van 0,8 mm. Dit kun je als minpunt ervaren als je naar een apparaat zoekt dat zorgt voor een glad scheerresultaat.
Klik hier voor de beste prijs

Conclusie van de review over de Panasonic ER 1611

Om je een zo volledig mogelijk beeld te geven van de Panasonic ER 1611, hebben we zijn eigenschappen, voor- en nadelen voor je op een rij gezet. Aangezien hij beschikt over verschillende opzetkammen waarmee je verschillende lengtes kunt instellen en diverse kapsels kunt creëren, vinden we dat hij zeer handig is. Je kunt hem daarnaast zowel draadloos als aan het snoer gebruiken. Als de accu leeg begint te lopen, geeft het indicatorlampje dat aan zodat je precies weet wanneer je hem moet opladen. Doordat hij tevens gebruiksvriendelijk is, vinden wij hem zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>