MAC614RVS van Pelgrim Kopen? Bekijk de Review!

Als je een echte keukenprins of –prinses bent, dan is een oven onmisbaar in je keuken. In een oven kun je namelijk allerlei lekkernijen bereiden. Denk bijvoorbeeld aan gebraden kip, ovenschotels, pizza’s en zelfs cakes. Vraag je je nu af welke oven je het liefst in huis kunt halen? Wij raden de Pelgrim MAC614RVS aan. Deze microgolfoven is namelijk perfect om een 3-gangen diner in eigen huis te bereiden. Hij beschikt namelijk over veel verschillende automatische programma’s en allerlei functies die je zelf kunt instellen. Je kunt zelfs met een druk op de knop de grillfunctie van het apparaat inschakelen. Maak je favoriete gerechten gemakkelijk klaar!

Pelgrim is een bedrijf dat al geruime tijd bestaat en dat Nederlandse keukens verrijkt met duurzame apparaten. De fabrikant is er trots op dat zij kunnen zeggen dat het merk puur Nederlands is. Om je te blijven voorzien van de beste apparaten, zorgt Pelgrim ervoor dat de producten beschikken over optimaal gebruiks- en schoonmaakgemak. Daarnaast zijn de apparaten, die tevens over een luxe uitstraling beschikken, van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen voor Pelgrim kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers, ovens en nog veel meer. De producten zijn bovendien verkrijgbaar als inbouwapparatuur of vrijstaande apparaten. Alles sluit perfect bij elkaar aan!

Review over de Pelgrim MAC614RVS

Als iemand je zegt dat koken alleen is weggelegd voor 5-sterren koks, dan heeft die persoon nooit gebruik gemaakt van de Pelgrim MAC614RVS. Dit apparaat is namelijk perfect om in eigen huis de lekkerste 3-gangen diners te bereiden. De oven beschikt namelijk over 115 automatische programma’s. Dit betekent dat je geen kok hoeft te zijn om geweldige gerechten te bereiden. Kies maar wat je wil bereiden en dit apparaat zorgt voor de rest. Hij beschikt tevens over de Inverter technologie, die ervoor zorgt dat je maaltijden snel klaar zijn. Deze technologie draagt er ook aan bij dat je eten gelijkmatig wordt bereid. Vind je eten met een knapperig korstje heerlijk? Maak dan gebruik van de grillfunctie. Het doet er niet toe wat je wil bereiden in deze oven, want het apparaat heeft een extra ruime binnenruimte van 51 liter. Die heerlijke pizza’s en ovenschotels wachten op je.

Heb je geen magnetron in huis, maar beschik je wel over de Pelgrim MAC614RVS? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Dit apparaat is namelijk zelfs voorzien van een magnetronfunctie. Ontdooi en verwarm je gerechten dus gemakkelijk in deze oven. Dit apparaat is multifunctioneel. Hij beschikt namelijk ook over een grillstand, heteluchtfunctie en conventionele stand. De heteluchtfunctie zorgt ervoor dat de warmte in de oven gelijkmatig wordt verdeeld. Hiervoor maakt de oven gebruik van een ventilator. Laat je vleesgerechten gelijkmatig bruinen door de heteluchtfunctie te gebruiken. Hoewel de meesten van ons het schoonmaken van apparaten niet leuk vinden, is dit wel nodig. Om het schoonmaakproces wat aangenamer te maken, beschikt dit apparaat over een emaillen binnenruimte en vlekvrij RVS. Hij is daarnaast voorzien van een stoomreinigingsprogramma dat je veel werk uit handen neemt. De schoonmaak van de oven vindt dus bijna geheel automatisch plaats.

Pelgrim MAC614RVS

Voordelen van de Pelgrim MAC614RVS

We hebben je verteld over de functies van de Pelgrim MAC614RVS. Het is echter belangrijk dat je ook op de hoogte bent van de sterke punten en tekortkomingen van dit apparaat. Daarom hebben we voor je onderzocht welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Lees snel verder om achter de voordelen te komen:

 • Inverter techniek
  Dit apparaat beschikt over de innovatieve Inverter techniek. Deze zorgt ervoor dat je niet lang bezig hoef te zijn wanneer je je lievelingsgerechten bereid. Dit komt doordat de Inverter technologie ervoor zorgt dat je gerechten sneller en gelijkmatiger worden bereid.
 • Afkoelfunctie
  Heb je je ook wel eens gebrand aan de oven omdat je dacht dat hij al was afgekoeld? Dit hebben velen van ons meegemaakt. Echter, dit probleem behoort tot het verleden als je deze Pelgrim oven in huis hebt. Hij beschikt namelijk over een versnelde afkoelfunctie waardoor hij snel afkoelt nadat je hem hebt uitgedaan.
 • Automatische kookprogramma’s
  Sommige mensen denken dat je alleen lekkere gerechten kunt bereiden als je een ervaren kok bent. Dit is echter niet waar. Deze oven beschikt namelijk over 115 automatische kookprogramma’s. Je hoeft dus alleen een programma te kiezen en het apparaat doet de rest. Het is dankzij deze programma’s voor iedereen mogelijk om lekker eten te bereiden.
 • Duurzaamheid
  Als je een apparaat aanschaft, dan wil je uiteraard dat hij zo lang mogelijk meegaat. Daarom is deze over voorzien van een emaillen binnenwand voor optimale duurzaamheid en meer hygiëne.
 • Eenvoudige reiniging
  Pelgrim begrijpt ook dat de meesten van ons er niet van houden om apparaten schoon te maken. Daarom hebben zij het schoonmaakgemak bij deze oven verhoogd. Wanneer je namelijk gebruik maakt van dit apparaat, dan kun je gebruik maken van de stoomfunctie. Hiermee kun je de binnenkant van de oven gemakkelijk reinigen.

Nadelen van de Pelgrim MAC614RVS

Om je een compleet beeld te geven over de Pelgrim MAC614RVS zijn we ook voor je nagegaan wat zijn tekortkomingen zijn. Hoewel we niet veel minpunten zijn tegengekomen, hebben we de mogelijke nadelen voor je opgesomd:

 • Geen koel front
  Hoewel de mogelijke veiligheidsmaatregelen bij dit apparaat zijn getroffen, beschikt hij niet over een koel front voor extra veiligheid. Je kunt dit wellicht als minpunt ervaren als de versnelde afkoelfunctie naar jouw mening niet snel genoeg werkt.
 • Geen startuitstel
  Als je graag van tevoren je ingevroren kippetje in de oven zet en wil dat deze wordt bereid net voordat je thuis komt, dan zou een startuitstelfunctie handig zijn. Echter, deze oven beschikt niet over deze functie, wat je wellicht als negatief kunt ervaren.

Conclusie van deze review over de Pelgrim MAC614RVS

Je beschikt nu over alle informatie die nodig is om een conclusie te trekken over deze Pelgrim oven. Vind je dat hij je geld waard is? Wij vinden dat, aangezien hij zeer duurzaam is, beschikt over veel automatische kookprogramma’s, je eten er snel en gelijkmatig in wordt bereid en je hem gemakkelijk kunt schoonmaken, hij een aanrader is. Houd er alleen rekening mee dat hij niet beschikt over een koel front en een startuitstel en schaf de Pelgrim MAC614RVS zo snel mogelijk aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>